Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Norbi megoldotta az elkapás problémáját, respect.Na még neki kéne előkerülnie. Jó lenne egy kis szakmázgatás a félidőben. 😊
Vrij6
több mint 8 éve
Csak egy kicsit nem lenne balfék Hoyer simán x lehetneHoyer te szemét tipszmikszűté?!
ThundersNFL
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Elég legyen csak beleütni a labdába az end zone-on belül én azt mondomVagy stipi-stopizni.
baggio
több mint 8 éve
Mikey
18 732
olyan se mostanában lesz. 😊Ha most nagyon csúnya játékkal kiesik a Texans BoB állása nem lesz veszélyben?Ahogy kirúgják Marvin Lewis-t
Sixo
baggio
több mint 8 éve
Ilyen 2.WR csak a bearsben van mint ittBaltimore?
Janek
több mint 8 éve
Gumboszerencsére még nem hallottam róla
Gumbo
Janek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Csak egy kicsit nem lenne balfék Hoyer simán x lehetne
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
GumbóMa már itt is volt róla szó úgy 450 hsszel ezelőtt.
b+ ezer éve nem hallottam ezt a nevet. és remélhetőleg nem is fogom
petey
több mint 8 éve
Elég legyen csak beleütni a labdába az end zone-on belül én azt mondom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nem 2:14-nél volt az óra?
több mint 8 éve
A hideg kiráz a név hallatán isGumbóGumbo 2009 óta vár erre a pillanatraHa most nagyon csúnya játékkal kiesik a Texans BoB állása nem lesz veszélyben?Ahogy kirúgják Marvin Lewis-t
Sixo
baggio
Kampman
petey
több mint 8 éve
Norbi megoldotta az elkapás problémáját, respect.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Hoyer egy agyatlan FASZ
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
GumbóGumbo 2009 óta vár erre a pillanatraHa most nagyon csúnya játékkal kiesik a Texans BoB állása nem lesz veszélyben?Ahogy kirúgják Marvin Lewis-t
Sixo
baggio
Kampman
több mint 8 éve
hogy megijedt Poe-tól 😀 látni a rémületet az arcán, ahogy jön felé Poe 😀Csodalod?
skullkill29
több mint 8 éve
Már nem érdekli a Cincy, mert a lieblingje, Palmer nem ott játszik.Gumbo 2009 óta vár erre a pillanatraHa most nagyon csúnya játékkal kiesik a Texans BoB állása nem lesz veszélyben?Ahogy kirúgják Marvin Lewis-t
Sixo
baggio
Kampman
több mint 8 éve
ja, mintha bárki hallgatna rád 😀Padawan. és ha hoz Bodicot akkor talán közéjük fogadom.Ricsi a nagy jinxes, mert ő mondta az Blue futásánál, hogy a Texans ebből pontot szerez. 😊Padavanod?
iktriad
mukijoe
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Gumbo 2009 óta vár erre a pillanatraHa most nagyon csúnya játékkal kiesik a Texans BoB állása nem lesz veszélyben?Ahogy kirúgják Marvin Lewis-t
Sixo
baggio
több mint 8 éve
Padawan. és ha hoz Bodicot akkor talán közéjük fogadom.Ricsi a nagy jinxes, mert ő mondta az Blue futásánál, hogy a Texans ebből pontot szerez. 😊Padavanod?
iktriad
mukijoe
több mint 8 éve
Ha most nagyon csúnya játékkal kiesik a Texans BoB állása nem lesz veszélyben?Ahogy kirúgják Marvin Lewis-t
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 290
mestereRicsi a nagy jinxes, mert ő mondta az Blue futásánál, hogy a Texans ebből pontot szerez. 😊Padavanod?
iktriad
mukijoe
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Ricsi a nagy jinxes, mert ő mondta az Blue futásánál, hogy a Texans ebből pontot szerez. 😊Padavanod?
iktriad