NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 513
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Peters nem jo, Stez megmondtaValakivel keversz, Peters egyetem óta kedvenc játékosom, a draft előtt végig azt mondtam, hogy szerintem ő a legjobb a 2015-ös classban és király lesz.
ulpianus
A washingtoni cornerek a gyengéim, Trufantot is imádom.
több mint 8 éve
Hoyer utolsó NFL félideje volt ez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Lefőtt a kávé itt most a Hjúsztonnak. Nem lesz így holdraszállás meg marstúra.
több mint 8 éve
Miért a HOU kér időt?mazochizmus
Beki
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Miért a HOU kér időt?Hátha nem viszik be és belefér mégegy Hoyer Int
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Miért a HOU kér időt?
több mint 8 éve
Brady nem égett ki, Tebow meg lesz még franchise QB. Just sayin'kiégni 😀Ebből QB csere lesz.Szánalom. Mit tanult Bradytől ennyi év alatt?
Beki
Burkus
Shilkor
több mint 8 éve
Mond tovabbPeters nem jo, Stez megmondtaMondjuk speciel szerintem ezt az itt lévő fórumozók 80% leszedte volna.
ulpianus
Hanni
több mint 8 éve
azért tavaly a superbowl eredméynköcető végén egy seattles emberke kapott egy kis kényszerpihenőtHát ha stez nem kapott bant, nem hinném, hogy lehet olyant csinálni amiért itt ban járna.Ő bannolva van, vagy csak simán eltűnt?Norbi megoldotta az elkapás problémáját, respect.Na még neki kéne előkerülnie. Jó lenne egy kis szakmázgatás a félidőben. 😊
Vrij6
iktriad
xrace77
Sixo
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Hogy kell kiégni? 😀Ebből QB csere lesz.Szánalom. Mit tanult Bradytől ennyi év alatt?
Beki
Burkus
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Peters nem jo, Stez megmondtaAz sixo volt
ulpianus
több mint 8 éve
Peters nem jo, Stez megmondtaMondjuk speciel szerintem ezt az itt lévő fórumozók 80% leszedte volna.
ulpianus
több mint 8 éve
Valószínűleg ez volt Hoyer utolsó dobása..."... gondolta magában O'Brien, majd rátekintett az épp melegítő Weedenre"
H_Marko
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
kiégni 😀Ebből QB csere lesz.Szánalom. Mit tanult Bradytől ennyi év alatt?
Beki
Burkus
több mint 8 éve
meglepetés???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Érik az elsö körös Hackenberg draftAz jó lenne, de pechünkre majd viszik Wentzt.
baggio
több mint 8 éve
Sok van még hátra... át akarták adni a lasztit 😀
több mint 8 éve
Peters nem jo, Stez megmondta
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Hát ha stez nem kapott bant, nem hinném, hogy lehet olyant csinálni amiért itt ban járna.Ő bannolva van, vagy csak simán eltűnt?Norbi megoldotta az elkapás problémáját, respect.Na még neki kéne előkerülnie. Jó lenne egy kis szakmázgatás a félidőben. 😊
Vrij6
iktriad
xrace77
több mint 8 éve
ennek aztán volt értelmeYou play to win the game
Jack Zoltán
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 294
olyan közösséget keresett magának, aki méltó az ő szakmai tudásához. ezen a fórumon csak bencsics márkkal találta meg a hangot, vele szakmázgatott isŐ bannolva van, vagy csak simán eltűnt?Norbi megoldotta az elkapás problémáját, respect.Na még neki kéne előkerülnie. Jó lenne egy kis szakmázgatás a félidőben. 😊
Vrij6
iktriad
xrace77
több mint 8 éve
Ez egy olyan tiszta fórum, hogy senki nincs bannolvaŐ bannolva van, vagy csak simán eltűnt?Norbi megoldotta az elkapás problémáját, respect.Na még neki kéne előkerülnie. Jó lenne egy kis szakmázgatás a félidőben. 😊
Vrij6
iktriad
xrace77
Érik az elsö körös Hackenberg draft
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ebből QB csere lesz.Szánalom. Mit tanult Bradytől ennyi év alatt?
Beki