NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Hoyer: Houston - KC dráma négy felvonásban?
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
van meccs? aszittem csak a Kansas melegítése megy, mi meg random trollkodunkHát ja eleg sokan beszelnek a meccsrol :/Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
Wester
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Egy hosszabbítás sokat lendítene a dolgon550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀A 2014-es Colts-Chiefs több mint 2000 volt meccs végére, úgyhogy bele kell húzni
Beki
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Hát ja eleg sokan beszelnek a meccsrol :/Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Ki kezdi a Houston tragédiája második felvonását?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Egy jó kis eagles pecc.550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀Mi lenne ha az Eagles jatszana
Beki
Almodik a nyomor
Janek
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
csak akkor jár a szponzopéz BoBnek ha kikéri az időket..
több mint 8 éve
nincs itt ano, én meg most nem iszok550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀A 2014-es Colts-Chiefs több mint 2000 volt meccs végére, úgyhogy bele kell húzni
Beki
Kampman
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
a tavalyi Colts-Chiefs eredménykövető mekkora epic volt, istenem 😀
több mint 8 éve
550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀Mi lenne ha az Eagles jatszana
Beki
Almodik a nyomor
több mint 8 éve
Kampman
28 297
550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀A 2014-es Colts-Chiefs több mint 2000 volt meccs végére, úgyhogy bele kell húzni
Beki
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
PO meccsen ez alapPlusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
ST Powwa! Alexnel mindig irjak mennyi meccst nyert par eve sorozatban. Ja, elfelejtve elso eveit, meg aFriscoval es aChiefsszel, csak hat nem epp o volt ott a faktor.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Már ez se a régi. Régen a 80%a az volt.Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
mukijoe
több mint 8 éve
deeee várta valaki komolyan hogy a Texans bármiféle produkciót tol ma? :S
több mint 8 éve
Rekord rekord hátán FORUM FUTURE HOF-ok leszünk😀550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Plusz alig fele csak az OFF550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀83 ebből a kezdő sípszó előtt!
Beki
iktriad
több mint 8 éve
De jó kedvűek a szurkolók xDNézz több Eagles meccset, találsz ott még jobb kedvűeket is 😀
Sixo
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
550 hsz egy félidő alatt nem rossz. 😀Hoyer felpörgette
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Ezért mi a ráknak kérték ki az időt?Reklam is van
kapitnono
több mint 8 éve
azért várjuk meg h bejutnak egyáltalán Howardék 😀Majd a Houston-Oklahoma meccs jó lesz augusztusban az NRG StadiumbanMeg az NBA playoffban is.
baggio
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tankcsapda koncert lesz félidőben???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
kikérték az időt, hogy utána térdeljenek, logikusHát lehet el kellett Hoyernak magyarázni, hogy térdelés közben ne dobjon INTet.
Shilkor
több mint 8 éve
Szerintem nem Kuuuuuuuuhnt éltetik épp Houstonban...Hanem TJ Hosmándzádét : D
iktriad