Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Én csak azon szörnyülködöm, hogy mi ugyanettől a Texanstól (mínusz Shorts)kaptunk egy sima 30-6os verést 6 napja ugyanitt... Na ez az igazi szopás, nem Monikáé Bill szivarján úgy 20 éve.Kiszívtátok az erőt belőlük
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
BoB-t is ki kellene baszni innen
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
jurósport nem adott párat régebben? vagy az nem college volt?a közvetítési jogok nem olcsóak, az ilyen lengyel bajnoki közvetítéseket meg általában csomagban kapják más keresettebb meccsek melléA röhej inkább az, hogy van rendkívül izgalmas női kosárlabda, lengyel bajnokság, curling meg kb minden szar a magyar sportcsatornákon, de egy nyomorult college bowl meccset nem tudnak leadni, mert talán azt megnéznék páran.Egyperces college foci blokk agyonhallgatva booooooazért tényleg röhej, hogy egy mondatot nem lehet rá szánni
Jakehomer
baggio
mukijoe
baggio
több mint 8 éve
Mikey
18 729
Direkt volt, csak a megszokás végett.Ricsi fényezd már a főnököket......Egy normális csapat már 40-et dobott volna nekik.... Itt is hoyer bizti tőlük kapja a fizut...Jól rémlik, hogy a Bengals kikapott a Texanstól? 😛
meme
Jakehomer
több mint 8 éve
Mindjá megvan az 1000 komment a topikbanCsak ennyi. Pffff
Heisman Trophy
több mint 8 éve
a közvetítési jogok nem olcsóak, az ilyen lengyel bajnoki közvetítéseket meg általában csomagban kapják más keresettebb meccsek melléA röhej inkább az, hogy van rendkívül izgalmas női kosárlabda, lengyel bajnokság, curling meg kb minden szar a magyar sportcsatornákon, de egy nyomorult college bowl meccset nem tudnak leadni, mert talán azt megnéznék páran.Egyperces college foci blokk agyonhallgatva booooooazért tényleg röhej, hogy egy mondatot nem lehet rá szánni
Jakehomer
baggio
mukijoe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
munoz
1 213
Persze, mert T. J. Yates volt a QB, úgy ki lehet 😀Ricsi fényezd már a főnököket......Egy normális csapat már 40-et dobott volna nekik.... Itt is hoyer bizti tőlük kapja a fizut...Jól rémlik, hogy a Bengals kikapott a Texanstól? 😛
meme
Jakehomer
több mint 8 éve
meme
2 102
ez stimmel.... Ésa vicces hogy hoyer 2x hozta élete formáját.....Pechünkre mindig ellenünk. De a realitást nézve a legszarabb meccsünk volt a szezonban.Ricsi fényezd már a főnököket......Egy normális csapat már 40-et dobott volna nekik.... Itt is hoyer bizti tőlük kapja a fizut...Jól rémlik, hogy a Bengals kikapott a Texanstól? 😛
meme
Jakehomer
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Mindjá megvan az 1000 komment a topikban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Azért is jó ez a meccs, mert akármi is lesz a Redskins ellen, ilyen nagyot tuti nem fogunk égniHát ez a mi meccsünket is alul mulja
Kampman
több mint 8 éve
Én csak azon szörnyülködöm, hogy mi ugyanettől a Texanstól (mínusz Shorts)kaptunk egy sima 30-6os verést 6 napja ugyanitt... Na ez az igazi szopás, nem Monikáé Bill szivarján úgy 20 éve.Szarok vagytok na 😛
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
túl vonzó volt a -29-es Chiefs hendiegy becsületgólt azért remélem rúgnak a fiúkMár volt rá lehetőségük, de nem akartak.
Löfli
Sixo
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
A röhej inkább az, hogy van rendkívül izgalmas női kosárlabda, lengyel bajnokság, curling meg kb minden szar a magyar sportcsatornákon, de egy nyomorult college bowl meccset nem tudnak leadni, mert talán azt megnéznék páran.Egyperces college foci blokk agyonhallgatva booooooazért tényleg röhej, hogy egy mondatot nem lehet rá szánni
Jakehomer
baggio
több mint 8 éve
Nem is egyszer 😀Ricsi fényezd már a főnököket......Egy normális csapat már 40-et dobott volna nekik.... Itt is hoyer bizti tőlük kapja a fizut...Jól rémlik, hogy a Bengals kikapott a Texanstól? 😛
meme
Jakehomer
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Csendben megjegyzem, talán egyedül én tippeltem a tippeldében Chiefs SB-győzelmetbiepet meg Janek is
Kampman
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Én csak azon szörnyülködöm, hogy mi ugyanettől a Texanstól (mínusz Shorts)kaptunk egy sima 30-6os verést 6 napja ugyanitt... Na ez az igazi szopás, nem Monikáé Bill szivarján úgy 20 éve.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Azért is jó ez a meccs, mert akármi is lesz a Redskins ellen, ilyen nagyot tuti nem fogunk égni
több mint 8 éve
Ricsi fényezd már a főnököket......Egy normális csapat már 40-et dobott volna nekik.... Itt is hoyer bizti tőlük kapja a fizut...Jól rémlik, hogy a Bengals kikapott a Texanstól? 😛
meme
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
egy becsületgólt azért remélem rúgnak a fiúkMár volt rá lehetőségük, de nem akartak.
Löfli
több mint 8 éve
De boldog RicsiMég egy hétig kb. 😊
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Csendben megjegyzem, talán egyedül én tippeltem a tippeldében Chiefs SB-győzelmetTeves
Kampman
En
több mint 8 éve
egy becsületgólt azért remélem rúgnak a fiúk
több mint 8 éve
De boldog Ricsi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Csendben megjegyzem, talán egyedül én tippeltem a tippeldében Chiefs SB-győzelmetMegyek gyorsan változtatok ezen.
Kampman