Hivatalos: 11 meccsre tiltották el végül Deshaun Watsont

munoz

Cincinnati Bengals

munoz
Utoljára láttuk
13 napja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
1 136


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Édes faszom, tudtam hogy kár leírni, mert jönni fognak a trollok.
megyerikrisz
Most komolyan én 2-3 éve ban-eltem ezt szerencsétlent, így nem látom a hozzászólásait (ha csak nem idézi valaki más, mint most). Tök értelmetlen nem csak reagálni, de észrevenni is a hülyeségeit.
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Ha megnézzük a draftot és az FA-t, akkor szerintem jól állunk.
Az O esetében ami lyuk (szakadék) volt az OL és a TE
Az OL szerintem jól meg lett erősítve, ha minden kötél szakad, akkor Spaint is vissza lehet igazolni, és akkor mélység is van ezen a területen. A TE poszt vagy nem annyira hangsúlyos vagy elégnek látják Hayden Hurst-öt. Mondjuk amit Uzsi hozott, azt elvileg ő is tudja.

A D érdekesebb, mert ott szerintem ordító hiány nem volt, de gyakorlatilag minden poszton lehetett (volna) upgradelni, a prémium posztok közül különösen a CB tűnt fejlesztendőnek. Plusz itt volt egy olyan csavar, hogy a safty duónk elit, de az egyikük tag alatt van, a másiknak lejár a szezon végén a szerződése. A hátsó alakzatba jött három ember, az első két pick-kel szerzett játékost szerintem be is fogják dobni az elején a mélyvízbe. A DL-be inkább csak a mélységet teremtettük meg, az LB poszt meg kimaradt. Számomra megnyugtató lenne, ha pass rushba, és LB posztra kukáznánk még potens játékost.
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
A secondary kapott két svájci bicskát, Lou nagyon boldognak tűnt. Taylor azt mondta, hogy az OL-t az FA-n és a tavalyi draftról megoldották. Érdekes módon a 3. Pick is kicsit hibrid játékos, mert DT és DE is volt Carter. Gondolom a harmadik nap a kertet fogják mélyíteni. LB, TE, DL és OL jöhet szóba. Ha csak nincs még valaki, konkrét ember a kívánság listán, akkor BPA alapon. Amikor top 10-ben választ egy csapat akkor sokkal nagyobbak a remények a csodára, a Bengals tavaly ezt megcsinálta, úgyhogy most csak szinten kell tartani a csapatot 😊 Az FA -t és a draftot együtt nézve szerintem nagyon jó munkát végzett Tobin és a csapata.
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Mennyit változott a világ. Hull örül, hogy coach T hívja, a család örül, hogy a srácot a Bengals választotta. Azért szurkolóként ez is jó dolog.
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan.
nasheem
Valamelyik nap én is ezen röhögtem, hogy milyen lenne már őt is kihúzni. 😀
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Az erőforrások végesek, J. Williams, Burrow, Tee, Jamar kiürítik a büdzsét. Amikor arról beszélünk, hogy mi a szexibb, megtartani a Hilton, Bell, Bates triót, vagy a Burrow, Tee, Jamar hármast, akkor azt hiszem egyértelmű a válasz 😊
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Hill jó játékos és értéken is jó az első kör végén. De safety hozzánk? A keret egyik legerősebb posztja így is. Most mi jön majd, wr és utána qb? Akkor ennyit az 'ezentúl megfizetjük a legjobb lejárókat' projektről.

Vagy a terv, hogy CBt faragunk belőle? De hát akkor is inkább Hiltont váltja ki, nem Applet.

Azt persze értem hogy vezetőként kerülöd aa kényszerhelyzeteket, így a FO motivációja tök rendben van. De ettől még szurkolóként nem egy szexi pick, mert előrevetíti, hogy vkit elveszítesz majd azok közül, akiket szeretsz. Business as usual.
nasheem
Nem szexi, de egy tök korrekt döntés. Bates ugye tag alatt van, Vonn Bell pedig a szerződése utolsó évében. Ami még mellette szól, hogy coverben jó, így slotban is simán tud játszani. Nálam ez egy A- választás.
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Alaphelyzetben CB-t fog választani a csapat. Ha valaki kihagyhatatlan ember bent lesz, akkor DL vagy OL jöhet szóba.
5 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.
Kelleni is fog, mert elég vékony a poszt. Veterán safety viszont alig maradt a piacon. Oda nehéz lesz minőségi cserét találni. De legyen ez a legnagyobb problémája a keretünknek 😊

DT is fog jönni. Ott van is választék a draft hátsó köreiben és az FAn egyaránt.

Ha ezeket a döccenőket közepes játékosokkal simítjuk, akkor tényleg maradéktalanul elégedett leszek én is.

Ja, és azért örülnék, ha Spainnel hosszabbítanánk. Őt csíptem.
nasheem
Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
SirPub
? Bates most fog tag alatt játszani.
megyerikrisz
Tavaly is az alatt volt, én úgy tudom. De ha nem, akkor bocs!
SirPub
5. éves opcióval játszott tavaly.
ikuvihar
Második körös volt, csak az első körös játékosok esetében van 5. éves opció. Az előző a 4. idénye volt, most fog először tag alatt játszani, majd jövőre még egyszer rá lehet tenni. Kérdés persze, hogy elkezd-e hisztizni, meg holdout-olni, de bízzunk benne, hogy ennyire nem drámakirálynő.
5 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Szerintem Bengals viszonylatban ki lett maxolva az FA piac, ha még valami akciós játékos beesik, az már csak hab a tortán. A legfontosabb need az OL volt, mindenki egyetért abban, hogy ott egy erős upgrade történt.
Egy passrusher, egy DT, egy CB vagy egy coverben is jó LB persze elférne a keretben, de azt gondolom, hogy ezek a drafton többé-kevésbé orvosolható hiányosságok.
munoz
Nem értek egyet. Gondolj csak bele, hogy az előző szezonban mekkora pluszt jelentettek a tier3 vagy az alatti játékosok. Bj Hillről azt se tudtuk ki, Ogunjobi töltelék volt, Apple-t inkább nem is szerettük volna mint igen. Aztán bőven volt részük a sikerben. Szóval kellenek ezek, nem is nagy pénzekből beszélünk, csak sikerüljön ugyanolyan jól válogatni, mint tavaly. Viszonyításként, Waynes kivágásával kb 3 ilyen játékosra lenne lé.
megyerikrisz
Rosszul fogalmaztam. Nyilván keresni kell a lehetőséget, hiszen, akár még topszintre pozicionált játékosokat is lehet olcsón szerezni (lásd: Bozeman esete). De ha nem jön egyetlen nagy név sem (a pletykákban szereplő J. Reed, Gilmore, stb.), hanem csak hasznos kiegészítőket kukázunk, nálam a mostani FA akkor is A+ lesz.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

7 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
The standard is the Fucking Super Bowl! 😊

10 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
A mai meccs margójára 😊

több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Hát ez nagyon nagy győzelem volt, még ha rengeteg hiba is volt a játékban. Eifert miatt pedig nagyon szomorú vagyok, többet érdemelt volna.
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
7 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Úgy látom, a Saints topic beállt a Bengals fanok közé..
😉
zemanla
The Legendary Louisiana Number Nine's 😀


Szerkesztette: munoz
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Nagyon nagy struktúra váltás nincs Cincinnatiban. Az öreg Mike Brown lánya Katie Blackburn (aki egyébként hivatalosan is Executive Vice President) régóta dolgozik a FO-ban. A pletykák szerint ugyan a végső szót az öreg mondja ki, de egyre gyakrabban csak szentesít azt, amit Katie javasol neki. A kiszivárgó pletykák szerint a haladóbb szemléletért dolgozik Duke Tobin (Director of Player Personnel) is, aki gyakorlatilag az elsőszámú ember a családtagok után. Van scouting csapat, de az edzők mellett (HC, DC, OC) a draftok során Tobin véleménye sokat nyom a latba, emellett az FA-k és a caphelyzet (bármennyire is mókás, hiszen a Bengals soha nem igazol, és mindig bőven a sapka alatt van) is az ő felelősségi körébe tartozik. Ha normálisan működne a franchise, akkor Mike Brown valami tiszteletbeli elnök lenne, Katie Blackburn lenne az elnök, Tobin meg a GM.

Mike Brownt alapvetően nem az a kockáztatós tulaj, nála nincsenek most vagy soha szezonok. Az érdekli, hogy pénzt hozzon a csapat, mivel kis piac a Bengalsé, ezért nem vállal be sokat, mindig stabil caphelyzetet akar (ami a gyakorlatban a sapka alatt kb. 10-15M-et jelent), ha a PO-ba bejutunk az már tökéletes. Nem kellene sztárigazolások, ha van egy-két pro-bowler az elég, akkor már elmegy annyi mez, amennyi a tervben van.

Cserébe akár a játékosokkal, akár az edzőkkel meglehetősen türelmes, az 53-as keretben tényleg csak az utolsó néhány, egyébként is minimálbéres egyéves szerződéssel játszókat szokták kivágni. Ha valakivel gond van, akkor nem hosszabbítanak, illetve ha túl drágának tartja az illetőt, és elvileg van olyan, aki képes átvenni a helyét. Más kérdés, hogy erre ráment az OL az utóbbi években, amikor With és Zeitler is lelépett, és a helyüket totál fogalmatlan emberek vették át. A másik oldalon viszont Tez kezét a balhés imidzse ellenére sem engedték el, de hosszan lehetne sorolni azokat a játékosokat, akik egyre gyengébb teljesítményük ellenére is élvezték a bizalmat. Illetve a védelmében még annyit, hogy bár sokszor olcsójános, a franchise playereket próbálják megfizetni (Green, Atkins, Dunlap, Dalton, sőt az ide aligha sorolható Kirkpatrick is tisztes fizut kapott.)

Szóval Taylor és csapata szinte biztosan több évet kap, hogy megmutassa mit tud. Meg lesz viszont részben kötve a kezük és többnyire csak a draftról, esetleg a kivágott játékosokból mazsolázhatnak. Arra ugyanis aligha számíthatnak, hogy az FA piacon majd új egy csapásra komoly neveket próbál levadászni a Bengals.
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Nem kérdés, hogy Burfict buta, mint a tök, és ez sajnos a pályán is sokszor megmutatkozik. Hülyeség volt amit csinált, büntessék meg.
A dolog másik oldala viszont, hogy vele a liga már tényleg példát statuált, miközben más csapatoknál hasonló, vagy akár alattomosabb szabálytalanságokat simán elnéznek mind a zebrák, mind utána a büntetésekről döntő bizottságnál. Amit idén például láttam, hogy az általában közutálatnak örvendő Cam Newtonra hogy vadászott a Denver védelme, és büntették jópár H2H ütközéssel, amelyek többségére sem sárga zászló, sem csekk nem ment. A lényeg, hogy ennek úgy van értelme, ha egy viszonylag objektív mérce szerint mindenkire vonatkozóan meghatározzák, hogy mi az ami után eltiltás is jár.
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Így, hogy a KC megnyerte tegnap még a Superbowlt is, jövő héten tök nyugodtan fogom nézni az AFC döntőt. 😀
Tény, nem mi vagyunk az esélyesek, de a szezon elejei botladozást követően, amikor KC zsinórban nyerte a meccseket egyetlen L volt nekik, a Bengals ellen. Tudom, idegenben játszunk, Mahomes egy zseni, fel vannak pörögve, stb. De Burrow is az, a Bengals is fel van pörögve, és úgy tűnik a csapat elsajátította az AFC Northra jellemző stratégiát, hogy húzd le az ellenfeled a mocsárba, és valahogy éld túl. Így én sokakkal ellentétben nem gondolom, hogy egy tükör sima döntő lesz. Szerintem, ha nem is nyerünk, de meccsben leszünk.
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Burflicttel jól ellesznek 😊
peterk2005
Burfict Antonio Brown-t szokta ütni, Mixon meg csak nőket, úgyhogy házon belül nem lesz gond...
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 136
Sok győzelmet kívánok nektek de azért remélem a Steelers nyeri😉 a csoportot, ez nem trollkodás 10 éve is őket bírtam ebben a csoportban a legjobban!
Isti81
Ezek után szerintem is a csaló bírókon ment el a meccs, és a Dallas úgyis elkeni Eli száját 😀😀😀