munoz

Cincinnati Bengals

munoz
Utoljára láttuk
16 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
1 181


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Csak ez így nem nagyon vezet sehova. Burrow sérülten nem tud megfelelő szinten játszani, ráadásul, mivel nem pihenteti nehezen hihető, hogy rendbe fog jönni, sőt valószínűleg rosszabb lesz. Nem tudom, hogy ez az orvosi stáb, az FO vagy Taylor hibája, de a vereségek + sérülés összességében a legrosszabb forgatókönyvnek néz ki ami történhet. Szerintem opció lenne egy veterán irányító, aki a bye weekig lévő 4 meccsen játszana, ha addig nem jön rendbe Joe lába, akkor úgyis kuka a szezon, a Rams, Titans, Cardinals meccseket pedig akár úgy is be lehet húzni, ha egy használható backup QB van. Nyilván ha 0-6-tal kezdünk, akkor meg lenne egy egész szezon gyógyulni, de ebben a forgatókönyvben azért nem gondolkoznék. 😊

Na hamar témánál vagyunk. Taylor. 😊

A fotelből mi könnyen okoskodunk, de nyilván nagyon jó oka van annak hogy miért Burrow kezd és miért nem lett idehozva bárki is aki jobb Browningnál.

Ha nem Burrow kezdene, alapból feltett kezekkel állnánk ki, vele legalább van elméleti esély.

Hogy az előszezonban miért lettek jegelve a kezdők... hmm. Ha játszottak volna végig, akkor az lenne a baj. Inkább teljen el 2-3 hét az alapszakaszból, mire formába lendülnek.

Ne felejtsük el, tavaly innentől 12-2-t hozott a csapat. Én nem látom idén miért ne lehetne így.
Mikey
Ne érts félre én sem kongatom még a vészharangot, meg a Browns meccs után voltak igéretes Driveok legalább, de ennél több kell az biztos.
WhoDey83
Az a baj hogy nem tud hátrálni és beleállni normálisan a dobásba. Nincs kiforgás, hosszú passz. Egy kiforgás volt és mindössze párszor állt fel a center mögé. Shotgunból igen gyorsan rövid passzok. Ilyen limitált gameplannel nem tudom mennyivel jobb mint egy közepes csere lenne. Én nem szidnám játékhívást. Ennyi a lehetőség. Tavaly míg nem ment mindig shotgunból futottunk. Aztán mikor változtattunk lett jobb. Tegnap míg eröltettük jobb volt de két negyed után Joe már sántított is. Felesleges egyenlőre bárkit szidni, maximum aki engedi játszani fél lábon.
G.P.
12 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Csak Red Zonet neztem, de ez megis mi vot??
ulpianus
Nem tudni, hogy Burrow a sérülés miatt volt óvatosabb, vagy még nem egészséges de elég bizonytalannak tűnt. Az eső nem tett jót a passzjátéknak, a dobásai nem voltak igazán pontosak, de az elkapók sem tudtak elszakadni, azokba a magasságokba felugrani, amiket tavaly megcsináltak, stb. És az OL, ha sok sacket nem is (mondjuk a végén egy 4. és 4-re azért csak sikerült), nyomást azért engedett rendesen. De a playek hívásakor sem éreztem azt, hogy nagyon meglepték volna az ellenfelet. Szóval mindenben gyengébb volt a Bengals magánál és az ellenfélnél is.
12 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Az O ma nagyon gyenge volt. Mondjuk ebben megvan az a pozitívum, hogy innen már csak felfele vezet az út 😊
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Az, hogy két WR-t hoztunk a drafton egyértelműen mutatja, hogy mire értékeljük, és mire használjuk a TE pozíciót. Taylor azt mondta, kivitték előlünk a kiszemelt TE-ünket, ezért nem húztunk. 92. választásnál Washington még bent volt, így biztosan nem lehetett a boardunkon, mert akkor nem cserélünk le. Whyle lehetett az, mert őt szerintem egy kicsit korábban vitték ki, mint amivel számoltunk.
A két WR pickbe nem látjátok azt bele, hogy Higgins-vel (ügynökével) nem sikerül dülőre jutnunk? Az egyértelmű, hogy Boydnak lefőtt a kávé.
Szipeter
Boydnak ez az utolsó éve a szerződésből, jött helyette egy másik slot reciver. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy Iosivas helyettesítse Higginst, a két játékos nem ugyanaz a kaliber. De lehetnek olyan játékok, ahol egy az egyben jó match upokat tudnak neki Taylorék kialakítani, mert fizikálisan (magasság, súly) az alacsony CB-t vernie kellene, a gyorsasága meg az LB-k ellen segíthet.
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Szerintem az idei draft nagyon rendben van. Az FO messze nem érezte akkora neednek a TE pozíciót, ahogy azt a szakértők gondolták, feltételezem ezért engedtek el két olyan prospectet is, akiket a Bengalshoz jósoltak. Az persze furcsa, hogy van egy stabil gerince a gárdának, a prémium posztokon többé-kevésbé meg vagyunk, így nem kell instant kezdőket húzni, hanem egy évre előre gondolkodva lehet draftolni. Nagy kérdés persze, hogy ki váltja be a reményeket és ki lesz bust, de ez összességében sokkal megnyugtatóbb, mint anno, amikor az FA piacon a balhés embereket összekukáztuk és a drafton vártuk a csodát. Amúgy az első három picktől személy szerint sokat várok, szerintem már az év második felében jelentős snap számot kapnak ezek a srácok. Két kérdőjel maradt a szezon kezdetére, az RT és az RB poszt.
5 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Számomra az jön le hogy Mixon kivágása nem sürgős. JB szerződése sem az. Júniusig ebből semmi nem lesz kb. Az viszont érdekelne ki mit gondol RT posztról. Azért annyira nem állunk már jól hogy két kezdő (ha nem is elit) legyen ott. Várunk hogy a draft után Jonah kell e valakinek?
laoce
J. Williams fizuja garantált, így nem fogják kitenni. Ha lesz érte értelmes ajánlat, akkor csere. La'el Collins a szalagszakadások miatt a következő szezonban nem nagyon fog játszani. Simán benne van, hogy cut lesz. Szóval még akár Carman vagy Adenji is lehet a végén a kezdő RT. De a draft után okosabbak leszünk.
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Cody Ford jött OL mélyítésnek. Az elérhető S közül Rapp és Scott is vizitelt. Tipikus Bengalsos második félidőt hozunk az FA ban is😁. Remélem Rapp-val jön össze, ő talán még upgrade Bellhez képest is.
Szipeter
Nick Scott alá is írt, és olyan pletykák vannak, hogy Rapp is szimpatizál velünk.
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
TE szerintem inkább a draftról jön majd. Igen, a CB poszt néz ki prioritásnak. Futót én nem húznék magasan. Ha Mixonnal nem sikrül megállapodni, hozzunk egy veteránt és valami hátsóköröst.
Azt pedig egyszerűen nem hiszem, hogy két közel nullkilóméteres safetyvel mennénk neki a szezonnak. S húzást én inkább hátrébb várnék.
CB, DL és TE szerintem jelenleg az első 3 kör.
nasheem
S poszt kapcsán nagy kérdés lesz, hogy Chauncey Gardner-Johnsont sikerül-e meggyőzni, hogy olcsóért jöjjön hozzánk, de lehet valami veteránt hozunk egy prove it deal keretében. Az RB-re azért tippelnék a drafot, mert néhány újonc kapcsán lehetett olvasni, hogy a vezetőknek nagyon tetszett a játéka. De ugye, ahogy az örökbecsű Marvin Lewis idézet mondja: We will see 😀
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Innentől kezdve az OL-be legfeljebb hátsó körös projektek jönnek majd, és erősen érik a Collins cut.
Az első három körben, S, TE, RB lesz szerintem, mást csak akkor húzunk, ha valaki olyan zuhanna, akit az FO nagyon értékesnek tart.

Szerkesztette: munoz
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Akkor a két kezdő S elment. Valahol benne volt a pakliban.
Ha csak nem lesz valami nagy meglepetés a drafton a második körben simán jöhet nagyon jó safety, Bates is ott lett kiválasztva. Ha pedig mindenképpen ragaszkodunk a tapasztalt játékosokhoz még mindig vissza lehet hívni Reggie Nelsont és Chris Crockert 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
The standard is the Fucking Super Bowl! 😊

több mint 1 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
A mai meccs margójára 😊

több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Hát ez nagyon nagy győzelem volt, még ha rengeteg hiba is volt a játékban. Eifert miatt pedig nagyon szomorú vagyok, többet érdemelt volna.
több mint 1 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
több mint 1 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Úgy látom, a Saints topic beállt a Bengals fanok közé..
😉
zemanla
The Legendary Louisiana Number Nine's 😀


Szerkesztette: munoz
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Nagyon nagy struktúra váltás nincs Cincinnatiban. Az öreg Mike Brown lánya Katie Blackburn (aki egyébként hivatalosan is Executive Vice President) régóta dolgozik a FO-ban. A pletykák szerint ugyan a végső szót az öreg mondja ki, de egyre gyakrabban csak szentesít azt, amit Katie javasol neki. A kiszivárgó pletykák szerint a haladóbb szemléletért dolgozik Duke Tobin (Director of Player Personnel) is, aki gyakorlatilag az elsőszámú ember a családtagok után. Van scouting csapat, de az edzők mellett (HC, DC, OC) a draftok során Tobin véleménye sokat nyom a latba, emellett az FA-k és a caphelyzet (bármennyire is mókás, hiszen a Bengals soha nem igazol, és mindig bőven a sapka alatt van) is az ő felelősségi körébe tartozik. Ha normálisan működne a franchise, akkor Mike Brown valami tiszteletbeli elnök lenne, Katie Blackburn lenne az elnök, Tobin meg a GM.

Mike Brownt alapvetően nem az a kockáztatós tulaj, nála nincsenek most vagy soha szezonok. Az érdekli, hogy pénzt hozzon a csapat, mivel kis piac a Bengalsé, ezért nem vállal be sokat, mindig stabil caphelyzetet akar (ami a gyakorlatban a sapka alatt kb. 10-15M-et jelent), ha a PO-ba bejutunk az már tökéletes. Nem kellene sztárigazolások, ha van egy-két pro-bowler az elég, akkor már elmegy annyi mez, amennyi a tervben van.

Cserébe akár a játékosokkal, akár az edzőkkel meglehetősen türelmes, az 53-as keretben tényleg csak az utolsó néhány, egyébként is minimálbéres egyéves szerződéssel játszókat szokták kivágni. Ha valakivel gond van, akkor nem hosszabbítanak, illetve ha túl drágának tartja az illetőt, és elvileg van olyan, aki képes átvenni a helyét. Más kérdés, hogy erre ráment az OL az utóbbi években, amikor With és Zeitler is lelépett, és a helyüket totál fogalmatlan emberek vették át. A másik oldalon viszont Tez kezét a balhés imidzse ellenére sem engedték el, de hosszan lehetne sorolni azokat a játékosokat, akik egyre gyengébb teljesítményük ellenére is élvezték a bizalmat. Illetve a védelmében még annyit, hogy bár sokszor olcsójános, a franchise playereket próbálják megfizetni (Green, Atkins, Dunlap, Dalton, sőt az ide aligha sorolható Kirkpatrick is tisztes fizut kapott.)

Szóval Taylor és csapata szinte biztosan több évet kap, hogy megmutassa mit tud. Meg lesz viszont részben kötve a kezük és többnyire csak a draftról, esetleg a kivágott játékosokból mazsolázhatnak. Arra ugyanis aligha számíthatnak, hogy az FA piacon majd új egy csapásra komoly neveket próbál levadászni a Bengals.
több mint 6 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Nem kérdés, hogy Burfict buta, mint a tök, és ez sajnos a pályán is sokszor megmutatkozik. Hülyeség volt amit csinált, büntessék meg.
A dolog másik oldala viszont, hogy vele a liga már tényleg példát statuált, miközben más csapatoknál hasonló, vagy akár alattomosabb szabálytalanságokat simán elnéznek mind a zebrák, mind utána a büntetésekről döntő bizottságnál. Amit idén például láttam, hogy az általában közutálatnak örvendő Cam Newtonra hogy vadászott a Denver védelme, és büntették jópár H2H ütközéssel, amelyek többségére sem sárga zászló, sem csekk nem ment. A lényeg, hogy ennek úgy van értelme, ha egy viszonylag objektív mérce szerint mindenkire vonatkozóan meghatározzák, hogy mi az ami után eltiltás is jár.
több mint 1 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Így, hogy a KC megnyerte tegnap még a Superbowlt is, jövő héten tök nyugodtan fogom nézni az AFC döntőt. 😀
Tény, nem mi vagyunk az esélyesek, de a szezon elejei botladozást követően, amikor KC zsinórban nyerte a meccseket egyetlen L volt nekik, a Bengals ellen. Tudom, idegenben játszunk, Mahomes egy zseni, fel vannak pörögve, stb. De Burrow is az, a Bengals is fel van pörögve, és úgy tűnik a csapat elsajátította az AFC Northra jellemző stratégiát, hogy húzd le az ellenfeled a mocsárba, és valahogy éld túl. Így én sokakkal ellentétben nem gondolom, hogy egy tükör sima döntő lesz. Szerintem, ha nem is nyerünk, de meccsben leszünk.
több mint 6 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Burflicttel jól ellesznek 😊
peterk2005
Burfict Antonio Brown-t szokta ütni, Mixon meg csak nőket, úgyhogy házon belül nem lesz gond...
több mint 6 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 181
Sok győzelmet kívánok nektek de azért remélem a Steelers nyeri😉 a csoportot, ez nem trollkodás 10 éve is őket bírtam ebben a csoportban a legjobban!
Isti81
Ezek után szerintem is a csaló bírókon ment el a meccs, és a Dallas úgyis elkeni Eli száját 😀😀😀