munoz

Cincinnati Bengals

munoz
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
992


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
munoz Cincinnati Bengals 992
Dre fizetéséből és a még meglévő capből (még a DM-et beleszámítva) lehet hozni egy jó falembert. Tudom, hogy nem túl hosszú a lista, de valami 1+1 évet el tudnék képzelni pl Peters esetében, és akkor Jonah Williams meg játszhatna a jobb oldalon Hart helyett. Ez sem lenne egy elit fal, de emögött talán nem vernék egyből agyon Burrow-t.
17 napja
munoz Cincinnati Bengals 992
Dennard amúgy külső CB-nek milyen volt, mert a Jags állítólag ott akarja játszatni, nem nickelben?
iktriad
Szerintem kívül még Dre-nél is gyengébb volt, nem véletlen, hogy nem igazán játszatták ott. A gyors WR-ek egy-egy double move-val mindig beszopatták. Aztán lehet, hogy nálatok szárnyra kap, és kiderült, hogy a Bengalsnél volt misscoaching 😊
18 napja
munoz Cincinnati Bengals 992
Azért aki a Bengals-t egy kicsit is ismeri, azt senki nem gondolta ezt komolyan. Ráadásul a Green franchise tag után az FO részéről már volt egy olyan jelzés, hogy előbb Dalton fizetését ki kell vezetni, hogy legyen elég hely a sapka alatt komoly igazoláshoz.
A Dalton trade érdekes lesz, az, hogy TB elmegy Bostonból és a Bears is QB-t keres segíthet abban, hogy ne egy zsák szotyit kapjanak érte.
Az FA piac első napján kimentek a legjobb LB-k, így onnan biztosan nem fogjuk a lyukat/lyukakat betömni, így az LB sor továbbra is szedett-vedett marad. Ami viszont ezután kötelező lenne, hogy legalább az OL-t erősítsük, hogy Burrow testileg és lelkileg is túlélje az első évét.

Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀
(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
nasheem
1 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Miután kiderült, hogy olyan pici Burrow keze, hogy a labdát is alig tudja megfogni, ma bejelentette, hogy játszani fog a Bengalsben 😊
Már csak egy normális OL-t kellene előtte, bár, ha Jonah Williams végre játszani fog, és beválik, akkor már egy lépéssel közelebb leszünk ehhez. Az FA-ról kellene még valaki, aki valóban erősítés (én személy szerint Brandon Scherff-et hoznám) és akkor már agyonverni nem fogják Burrowt.
2 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Joe Burrow engem a döntővel végérvényesen megvett. 😊
Tudom, hogy sokan lehúzzák, hogy könnyű ilyen elkapókkal ebben a sémában, meg ilyen fal mögött játszani, és majd a Bengalsnél kiderül, hogy túl lett hypolva a srác. A fal természetesen nagy kérdés, de azt gondolom, hogy ha Green aláír, akkor az elkapók adva lesznek Cincy-ben is. Az OL-t az offseasonben erősíteni kell, de ami engem optimistává tesz, amilyen pontossággal dobja Burrow a távoli célpontokat. Tudom, hogy az NFL más kávéház, de ha csak megközelítően tudja ezt hozni, akkor több megfelelő célpontja is lehet hosszú játékokra (Green, Ross, de akár Boyd vagy Tate is), ezzel vertikálisan szét tudja annyira húzni a pályát, hogy Mixon akár még egy gyengébb fal mögött is tud majd futni, mert az ellenfél nem tudja telerakni a boxot. Ha pedig megteszik, akkor jöhetnek a hosszú passzok, olyan elkapóknak, aki képesek rendszeresen megverni egy az egyben a védőjüket.
Emellett vannak olyan járulékos előnyei, hogy a mi kis piacunkra ráirányítja a figyelmet, és esetleg hozza a topicban is hiányolt győztes mentalitást.
Szóval jöhet a kistigris, szerintem a nagyok közt sem vall majd szégyent.
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Kövezzetek meg, de ezzel a Burrow rettentő rossz körülmények közé érkezik rigmussal ami ömlik a médiából az elmúlt 2 hétben, nem tudok egyetérteni.

1/1es csapatról beszélünk, nem azt kell várni, hogy mondjuk egy Saintsbe érkezik, minden poszton a liga legjobbjaival körülvéve. Egy 1/1es csapathoz képest azért rég nem volt ilyen jó dolga egy QB-nek, persze ha nem rontja el az offseason-t a Bengals.

Okés OL szar, de a tavaly magasan választott LT egész szezonban IR-en csücsült, jövőre lesz. Kell két G (meg egy RT sem ártana), erre lesz jó pár draft pick, + FA piacon is lehet majd keresgélni. Most van 60 misije a csapatnak, a cap még emelkedni fog. Ha jön Burrow, Dalton 17.7misijét simán ki lehet vágni. Glenn évi 300 snapje sem ér meg 10 misit. Fullosan rendben lehet rakni ezt a csapatrészt.

Green szerződése lejárt, de Burrow érkezése maradásra bírhatja. Nem tudom mennyire harapózott el a viszonya a vezetőséggel, de ahogy én látom meggyőzhető a magadásra. Pénz van dögivel. Green ha egészséges top5, de legrosszabb esetben is top10es WR. Boyd az egyik legjobb WR2, Ross személyében egy szeparációs WR is van, aki idén mutatott pár értelmes playt. Az Auden Tate, Alex Erickson páros meg több csapatban WR2 is lehetne, itt meg a WR4ért küzdenek. Kifejezetten erős WR állomány, ha mindenki egészséges és Green marad.

Joe Mixon egy jó futó. Kell mellé egy elkapásban erős airback Bernard helyére, de az draft 3. nap vagy udfa project.

Sample amíg volt főleg blokkolásban megállta a helyét. Amennyire szenvednek az újonc TE-ek mostanság kifejezetten jó rookie szezont produkált sérüléséig. Eifert ha egészségesen még mindig jó elkapó TE, persze ha visszahozzátok. Uzomah meg blokkolásban hozzá tud tenni ha kell.

Az OL-t leszámítva, amit ennyi pénzzel és egy teljes drafttal rendben lehet rakni, ez egy átlag feletti offense, már már egész jó. Mi mást kérhet egy újonc QB magának? Ráadásul az edző is egy fiatal támadó beállítottságú ember.

Egyetlen dolog amit megemlítenék negatívumként, az az, hogy kb minden jó játékosa az offensenek sérülékeny. Minden csapatnál vannak persze sérülések a sztárok között, de ez itt hatványozottan igaz. AJ Green, Glenn és Eifert a legsérülékenyebbek egyikei a posztjaikon. Két rookie meg IR-en végezte, és hát Mixon-nak is voltak a múltban sérülésekkel gondjai, ha nem is ekkorák.
Sixo
Ahogy írod, az O-t mindenképpen rendbe lehet rakni az offseasonben. Az OL a kulcskérdés, van jónak tartott, de két sérülékeny OT (Glenn és Jonah Williams, a tavalyi 1# pick), a C posztra úgy tűnik hosszabb távon Trey Hopkinst szánják, aki követi a Bengals hagyományokat, és átlag alatti. A két G poszt ami sérülésmentesen is lyukasnak tűnik, bár úgy tűnt, hogy Jordannal számolnak. Nem tudom, hogy honnan, de kellene hozni egy olyan OT-t aki kezdő szint és akár mindkét oldalon bevethető (ötlet szintjén felmerülhet, hogy Whitworth mondjuk visszajöhetne játszani és mentorálni, mert még 100 évesen is sokkal jobb, mint egy Hart), és kellene még egy átlag feletti G (?? Brandon Scherff, Joe Thuney).
A csapat szerintem szeretné Greent, ha nem így lenne, akkor elcserélték volna, a kérdés, hogy a skót tulaj mennyit hajlandó adni neki. Azzal egyébként egyetértek én is, hogy Burrow körül akkora a hype, ami AJ-t is meggyőzheti. A három említett TE, pedig megint csak összességében egy átlag körüli garnitúra ligaszinten, itt Eifert sérülékenysége és Sample fejlődése/fejleszthetősége inkább a kulcs. A fentiek alapján az FA piacon igen aktívnak kellene lenni, hiszen két embert is jó lenne onnan hozni, ami viszont sajnos nehezen elképzelhető. Benne van persze a pakliban, hogy a 2/1-re húznak valakit az OL-be, és a szemétdombról próbálnak még hozni valakit, de az vélhetőleg olyan jó lesz, mint Bobby Hart. Pedig pénz ugye lenne, ha másból nem Dalton és Kirkpatrik elengedése a dead money után is 25+ milliót jelentene.
Ha a draftról jön valaki az OL-be, akkor a másik oldal legnagyobb gyengeségét nem fogja tudni a csapat megoldani (vagy megint csak az FA piacról, ami nálunk ugye nem igazán működik), kellene ugyanis egy elit MLB, aki side to side képes bejátszani a pályát és ha coverben nem is extra, legalább futás ellen legyen az.
Ha nem is lesz jövőre topcsapt a Bengals, akár nagyot is léphet előre. A vereségek nagy része ugyanis 7 ponton belül volt, egy statisztika szerint senkinek sem volt ennél több egy támadáson belül ennyi meccse, amiből ugye a legrosszabbul jöttünk ki, miközben volt 3-4 ami akár fordított eredménnyel is végződhetett volna. Tehát némi upgrade-del és egy kis szerencsével jövőre a 6-8 győzelem benne lehet simán a pakliban.
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Miután a Redskins és a Dolphins is nyert, a Bengalsnél szinte mindenki maradéktalanul örülhet a mai győzelemnek. Talán egy vesztese van a történetnek, Finley, akit nehezen tudok elképzelni franchise irányítónak ezek után a Bengalsnél. Ha az 1/1 Chase Young lesz, akkor is inkább Dalton lesz a QB, de még Burrow behúzása esetén is el tudom képzelni, hogy amíg az OL nem áll össze, addig bent hagyják Andyt, hogy inkább őt üssék agyon. Aztán persze vannak mindig meglepetések, de ha Finley játékos lesz, akkor az aligha Cincinnatiben fog megtörténni.
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Kell ehhez a Jets, de ezen a meccsen a Bengals egy potens csapatnak látszik, nem egy 0-16-osnak. Köszönjük 😊
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Hát ez a Bengals annyi sebből vérzik, hogy még Finley sem fogja megmenteni 😊
Vannak posztok, amelyek lyukasak, a játékosok demotiváltak, az edzők tehetetlenek. A negyedik negyed végén szép volt a két TD drive, és amikor kellett, közben a védelem megcsinálta a 3&outot, de azzal el is lőtte mindenki a puskaporát. Kíváncsi leszek, valamelyik meccsre fel tud-e pörögni ez a társaság, vagy megcélozzuk a 0-16-ot.
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Emögött az OL mögött tartok tőle, hogy Finley sem fogja megváltani a világot. Amíg nem lesz futójáték, addig a passzjáték is gyenge lesz. Persze vannak momentumai a csapatnak, de tegnap az első félidőt például komoly fizikai fájdalom volt nézni 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
munoz Cincinnati Bengals 992
Hát ez nagyon nagy győzelem volt, még ha rengeteg hiba is volt a játékban. Eifert miatt pedig nagyon szomorú vagyok, többet érdemelt volna.
több mint 1 éve
munoz Cincinnati Bengals 992
Nagyon nagy struktúra váltás nincs Cincinnatiban. Az öreg Mike Brown lánya Katie Blackburn (aki egyébként hivatalosan is Executive Vice President) régóta dolgozik a FO-ban. A pletykák szerint ugyan a végső szót az öreg mondja ki, de egyre gyakrabban csak szentesít azt, amit Katie javasol neki. A kiszivárgó pletykák szerint a haladóbb szemléletért dolgozik Duke Tobin (Director of Player Personnel) is, aki gyakorlatilag az elsőszámú ember a családtagok után. Van scouting csapat, de az edzők mellett (HC, DC, OC) a draftok során Tobin véleménye sokat nyom a latba, emellett az FA-k és a caphelyzet (bármennyire is mókás, hiszen a Bengals soha nem igazol, és mindig bőven a sapka alatt van) is az ő felelősségi körébe tartozik. Ha normálisan működne a franchise, akkor Mike Brown valami tiszteletbeli elnök lenne, Katie Blackburn lenne az elnök, Tobin meg a GM.

Mike Brownt alapvetően nem az a kockáztatós tulaj, nála nincsenek most vagy soha szezonok. Az érdekli, hogy pénzt hozzon a csapat, mivel kis piac a Bengalsé, ezért nem vállal be sokat, mindig stabil caphelyzetet akar (ami a gyakorlatban a sapka alatt kb. 10-15M-et jelent), ha a PO-ba bejutunk az már tökéletes. Nem kellene sztárigazolások, ha van egy-két pro-bowler az elég, akkor már elmegy annyi mez, amennyi a tervben van.

Cserébe akár a játékosokkal, akár az edzőkkel meglehetősen türelmes, az 53-as keretben tényleg csak az utolsó néhány, egyébként is minimálbéres egyéves szerződéssel játszókat szokták kivágni. Ha valakivel gond van, akkor nem hosszabbítanak, illetve ha túl drágának tartja az illetőt, és elvileg van olyan, aki képes átvenni a helyét. Más kérdés, hogy erre ráment az OL az utóbbi években, amikor With és Zeitler is lelépett, és a helyüket totál fogalmatlan emberek vették át. A másik oldalon viszont Tez kezét a balhés imidzse ellenére sem engedték el, de hosszan lehetne sorolni azokat a játékosokat, akik egyre gyengébb teljesítményük ellenére is élvezték a bizalmat. Illetve a védelmében még annyit, hogy bár sokszor olcsójános, a franchise playereket próbálják megfizetni (Green, Atkins, Dunlap, Dalton, sőt az ide aligha sorolható Kirkpatrick is tisztes fizut kapott.)

Szóval Taylor és csapata szinte biztosan több évet kap, hogy megmutassa mit tud. Meg lesz viszont részben kötve a kezük és többnyire csak a draftról, esetleg a kivágott játékosokból mazsolázhatnak. Arra ugyanis aligha számíthatnak, hogy az FA piacon majd új egy csapásra komoly neveket próbál levadászni a Bengals.
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 992
Nem kérdés, hogy Burfict buta, mint a tök, és ez sajnos a pályán is sokszor megmutatkozik. Hülyeség volt amit csinált, büntessék meg.
A dolog másik oldala viszont, hogy vele a liga már tényleg példát statuált, miközben más csapatoknál hasonló, vagy akár alattomosabb szabálytalanságokat simán elnéznek mind a zebrák, mind utána a büntetésekről döntő bizottságnál. Amit idén például láttam, hogy az általában közutálatnak örvendő Cam Newtonra hogy vadászott a Denver védelme, és büntették jópár H2H ütközéssel, amelyek többségére sem sárga zászló, sem csekk nem ment. A lényeg, hogy ennek úgy van értelme, ha egy viszonylag objektív mérce szerint mindenkire vonatkozóan meghatározzák, hogy mi az ami után eltiltás is jár.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 992
Burflicttel jól ellesznek 😊
peterk2005
Burfict Antonio Brown-t szokta ütni, Mixon meg csak nőket, úgyhogy házon belül nem lesz gond...
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 992
Sok győzelmet kívánok nektek de azért remélem a Steelers nyeri😉 a csoportot, ez nem trollkodás 10 éve is őket bírtam ebben a csoportban a legjobban!
Isti81
Ezek után szerintem is a csaló bírókon ment el a meccs, és a Dallas úgyis elkeni Eli száját 😀😀😀
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 992
A Den-Car meccsen kiosztott H2H ütközések közül ha egyet is mondjuk Burfict nyomott volna (de valószínűleg J. Harrison esetében hasonló lenne a helyzet), akkor az nfl.com, meg a twitter már tele lenne vele, hogy milyen dirty play volt, és mennyi időre kellene eltiltani. Így csak arról szól a fáma, hogy milyen kemény a denveri védelem. 😕
több mint 6 éve
munoz Cincinnati Bengals 992
Dalton stat: az mindenképp torzít rajta, hogy az első évben a PIT és a BAL is 0-2 lett. Ettől függetlenül ha az ellenfél DL-je jó, vagy okosan blitzelnek, akkor futószallagon jönnek az INT-ek.

Én a Bengals és Dalton kapcsán sokszor a Ravenshez és Flaccóhoz jutok el, az ottani helyzet egyfajta modellként szolgál. Nagyon sok a különbség, de filozófiát tekintve szerintem nagyon hasonlóan éptkezik a Bengals. Összeraktak egy ligaelit védelmet (a Ravensnél extra LB sor volt, nálunk a DL), ami kis tulzással bármilyen körülmények között meccsben tartja a csapatot.
Az O esetében pedig hoztunk mi is alacsony, de robbanékony és jókezű RB-t. A különbség, hogy ez a Ravens esetében tökéletesen illik a QB-hoz és a játék stílusukhoz - run-run-rövid passz (sreen, TE, check down), és ha a boxba, vagy legalábbis a LOS környékére felhúzódik az ellenfél védelme, akkor egy nagyon hosszú passz. A Bengals esetében viszont kicsit sarkítva Sanu nagyjából annyi hosszú (+30 yard) passzt adott, mint Dalton. Hiába lenne meg a lehetőség, nem tudunk ezekkel hatékonyan élni. Amiben szerintem legalább annyira benne van a biztonsági playek hívása, mint az, hogy Dalton nem tud messzire legalább 40-50%-ban elfogadható pontosságú passzot adni. Voltak meccsek, amikor gyenge secondarykra dobáltatták vele a hosszú labdákat, de fájóan sok volt az alul vagy túldobott passz. (Én két meccsről gondolom, hogy elfogaható volt a vertikális játék, a CHI és a DET ellen, más kérdés, hogy nem egy csoportban, de mégcsak nem is egy konferenciában vagyunk velük.)
Tehát hiába van elvileg pénz, paripa, miegymás az O rendelkezésére bocsátva Dalton limitált, és emiatt a play hívások is olyanok amilyenek.
Én ugyanakkor Grudentől is többet várnék. Dalton gyengeségei, a sérülések miatt átalakított OL úgy tűnt válasz lehet a helyzetre, illetve Gruden is úgy tűnt az erős és mobilis támadófalra támaszkodva próbál építkezni, ment a futás, korábbi meccseken voltak olyan screenpasszokra indított WR futások, amikor Whit takarított, ezek azonban pont megint a csoportmeccseken nem mentek, vagy nem derült ki, hogy menne-e. Mondjuk az erősítsük a futójátékot irányba mozdulás esetén nagyon logikus lett volna, ha Pressley visszakerül a rosterre, és ezzel is próbáljuk az ellenfél DL-jét gyengíteni.
Playhívások kapcsán szintén hiányérzetem van, bár ezt lehet Hawkins sérülésére fogni, hogy azok a betömörülő LB sor mögé (vagy CB és LB közé) lőtt megint csak nem tért ölelő, de tavaly sokszor nagyon hatékony passzok eltűntek a repertoárból, pedig akár Hawk' akár Eifert alkalmas lenne ilyen playekre.
A harmadik évre azt gondolom jó lett volna, ha megtanulja, hogy gyengébb passz rush esetén várja meg a szabad célpontot, bár a rookie évéhez képest én itt érzem az egyik legnagyobb előrelépést, más kérdés, hogy az optimálistól még messze van. Nagyon nehéz kérdés (főleg Huber összetörése után, hogy a szabad folyosókba mennyire szabadna futkosnia Daltonnak. Mert bár egészen más atléták, de nekem Kaepernick még inkább first target QB, aki viszont nagyon jól használja ki a lehetőségeket, de például - csak, hogy a csoportba maradjunk - a kevésbé robbanékony Flacco vagy Roethlisberger is sokkal több yardot hoz így (ok, ha annyit kapna mint Ben, akkor Dalton gyorsan kidölne.) Néhány fordulóval ezelőtt volt egy play option játék, amit nagyon szépen benyelt az ellenfél, de futott is TD Dalton, szóval óvatosan - a váratlanságát kihasználandó - ezt sem kellene talán elvetni.
Azt pedig nem tudom eldönteni, hogy a Gabtsi által említett egydimenziósság (Dalton az első célpontig jut el), vagy a hívások miatt, statisztikákat átnyálazása nélkül bennem nagyon az van, hogy ha egy meccsen Green mellett mások (Sanu, Jones, a két TE) is szignifikáns számú passzt kap, akkor sokkal hatékonyabb a támadójáték (persze lehet kivételt találni, és volt olyan meccs, amikor ezek a passzok nagyon nagy arányban voltak droppolva, vagy tavaly a rájátszásban a HOU ellen nagyon nagy bukta volt, hogy egy félidőn keresztül alternatív célpontok keresése ment Green helyett).
Összefoglalva, szerintem Dalton van amiben kevés, ugyanakkor szerintem a play hívásokkal sokszor nem az esetleges erősségeket próbáljuk kidomborítani, hanem csak a gyengeségeket elfedni. Amikor pedig egy jó D-vel találkozunk, és borítékolhatóan nyomás jön, akkor mintha Gruden és ő is tanácstalan lenne.
2 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Joe Burrow engem a döntővel végérvényesen megvett. 😊
Tudom, hogy sokan lehúzzák, hogy könnyű ilyen elkapókkal ebben a sémában, meg ilyen fal mögött játszani, és majd a Bengalsnél kiderül, hogy túl lett hypolva a srác. A fal természetesen nagy kérdés, de azt gondolom, hogy ha Green aláír, akkor az elkapók adva lesznek Cincy-ben is. Az OL-t az offseasonben erősíteni kell, de ami engem optimistává tesz, amilyen pontossággal dobja Burrow a távoli célpontokat. Tudom, hogy az NFL más kávéház, de ha csak megközelítően tudja ezt hozni, akkor több megfelelő célpontja is lehet hosszú játékokra (Green, Ross, de akár Boyd vagy Tate is), ezzel vertikálisan szét tudja annyira húzni a pályát, hogy Mixon akár még egy gyengébb fal mögött is tud majd futni, mert az ellenfél nem tudja telerakni a boxot. Ha pedig megteszik, akkor jöhetnek a hosszú passzok, olyan elkapóknak, aki képesek rendszeresen megverni egy az egyben a védőjüket.
Emellett vannak olyan járulékos előnyei, hogy a mi kis piacunkra ráirányítja a figyelmet, és esetleg hozza a topicban is hiányolt győztes mentalitást.
Szóval jöhet a kistigris, szerintem a nagyok közt sem vall majd szégyent.
6 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Többet kaptam, mint amit vártam, nagy kár, hogy bent hagyott a csapat 10 pontot a kihagyott field goal-lal és a RZ int-tel. Ez ebben a szezonban nem fér bele.
Annak ellenére, hogy az OL egy nulla, és így nem volt futás sem, a támadó játék elfogadható volt. A DL kifejezetten tetszett, így a front 7 összességében szerintem jó meccset zárt. Ilyen nyomás mellett, a secondarytól jöhetett volna jobb teljesítmény, kínos volt, hogy néhány nagy játékot csúnyán benéztek. Az első félidő végén Dre nagy barom volt a büntetéssel, egy félidő munkáját döntötte romba.
7 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 992
Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.
Mikey
Ha Sobrinak igaza van, akkor amint Finley beáll, eljön a Kánaán*. 😊

* Igaz ez volt a meggyőződése Tebowval kapcsolatban is, nos az annyira nem jött be. 😊
iktriad
Azért Tebow kiütötte a rájátszásban a Steelerst, ha itt Finley ezt megcsinálná, szobrot kapna Cincyben. 😀