munoz

Cincinnati Bengals

munoz
Utoljára láttuk
2 napja
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
1 199


Utolsó 10 fórum hozzászólás

29 napja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Az OT a leginkább esélyes az 1# pick-kel, de az sem lenne döbbenetes meglepetés, ha WR jönne. (Főleg, ha a Pats mégis elviszi Tee Higginst). A kér 3. körös választással ha nem is sztárkalibereket, de összességében használható OT, WR, DT és CB vagy LB jöhet. Persze lehet valami nagy steal, ami miatt borulhat a dolog, de az FO stratégiája az elmúlt években teljesen átgondoltnak tűnik.
1 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
DJ Reader nem is kapott olyan nagy szerződést a Lionstól, ráadásul csak két évet írtak alá. Nem tudom, hogy a Bengals mit ajánlott neki, de ezt akár lehetett volna tartani. Aztán lehet, hogy DJ annyira nem is akart itt maradni. Ha Tart jön, akkor lesz run-stuffer is a DL-ben. Amúgy azt el tudom képzelni, hogy Rankins kapcsán inkább a Chiefs elleni mérkőzések lebegnek a FO szeme előtt, mint a North. (Aztán ezt lehet, hogy csak én szeretném belelátni.)
1 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
A DT posztot meg kell oldani, és jó lenne egy CB is a piacról, de eddig szerintem amit láttunk, az nagyon rendben van. Jött egy remek S, a TE poszt megoldva és RB-ben az egyik legjobban blokkoló játékos jött, aki olcsóbb, mint Mixon. (És onnan nem is akarom nézni, remélem nem térnek vissza azok az idők, amikor hosszú évekig az első 3-4 napban semmit nem csinált a csapat a FA-piacon.)
A piaci mozgásokat látva pedig meglepő lenne, ha Tee-re lenne olyan ajánlat, ami a Bengals számára is elfogadható.
1 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
A két emberből Hurst egészségesen jó lenne minimálbéren, de meglepő lenne, ha ő a korábbi szinten tudna még játszani. Uzsi tényleg felejtős.
2 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Én azt látom, hogy a mostanit megelőző két szezonban, amikor SB és Conf. döntő volt, a D egy olyan alapot adott, ami most nagyon hiányzott. Ráadásul a North fizikális stílusa, csapatai mellett ez különösen fontos, szerintem ez is közrejátszott abban, hogy idén itt 1-5-tel zártunk.
A run D gyenge volt és a secondary is nagyon dadogott. Nem tudom, hogy Reader sérülése mennyire súlyos (mennyi az esélye, hogy top állapotban tud még játszani, stb.), de kell valaki a DL-ben, aki domináns tud lenni a futás ellen. Miután DL poszton C. Jones után ő papíron a legjobb játékos, így az FA piac nagy kérdés, ha viszont vele nem hosszabbítunk és más kiváló játékos sem jön, akkor a drafton kell elől húzni valakit (aki vagy működik már az első naptól vagy nem). A D-ben a másik erős hiányosság, hogy CTB és Hilton mellé kell még egy jó CB, sajnos Awuzie idén már gyenge volt.
Ami az O-t illeti, ott, ahogy ti is írtátok három nagy kérdőjel van, az RT, a WR2 és a TE1 poszt.
Szerintem RT-ben egy prove it szerződéses veterán jön, vagy ha valakibe szerelmes lesz a stáb és a drafton elérhető, akkor ő.
A WR posztnál én azt látom, hogy Higginsnek legfeljebb akkor tudnánk adni hosszabb távú szerződést, ha egyrészt ő engedne a fizetéséből, másrészt Mixont elküldenénk és találnánk fillérekért egy hozzá hasonló szintű futót. Az egy win-win helyzet lenne, ha Tee-t egy 1. körért el tudnánk cserélni, hiszen akkor azzal a pick-kel tudnánk hozni embert, aki évekig olcsón játszhatna. (Persze, ha csak saját házunk táján nézünk szét, akkor láttunk top 10-ben húzott bust WR-t, így semmi sem tuti.)
TE: látszik, hogy egy elit TE mennyit tud hozzátenni a támad játékhoz (pl. Kelce, LaPorta, Mark Andrews, stb.) Azt gondolom, ha Higgins nem marad, akkor el lehetne mozdulni erre, ha viszont bármilyen formában (szerződés, tag) marad, akkor nem lesz pénz, tehát megint kukázni fogunk valakit, aki ugródeszkaként használhatja azt az egy évet, ami itt tölt.
Drafton az első két körben én WR és CB húzást várnék, ha csak valaki nem csúszik le hozzánk, akit stealnek tartanak (pl. Bowers).
3 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Ha a szezon előtti várakozásokat nézzük, akkor csalódás volt ez az év. Ha azt, hogy három meccsen játszott nagyjából egészségesen Burrow és számos kulcsjátékos esett ki hosszabb-rövidebb szakaszokra, akkor összességében tisztességesen helytállt a csapat.
A D esetében remélem sikerül összerakni a secondary-t és futás ellen is sokkal jobbak lesznek jövőre. Az O-ban meg az OL lesz továbbra is kardinális kérdés.
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Utoljára Dobbs ment nagyot. Jó irányítók ezek a srácok. Nem viccbõl kerül senki az NFLbe. Mégha lehülyézzük is õket.
A fõ kérdés most jön. Mikor kielemzik, elveszik tõle ezt a 10 faszán begyakorolt játékot, akkor mi lesz? Mikor tényleg dönteni kell, fejlõdni kell.
De eddig jó. Nem mindenki.
ulpianus
Már a mostani meccs első félidejében látszott, hogy a Vikings védelme nem eszi meg azokat a screeneket, amiket a Colts ellen például meg lehetett többször csinálni. Szemmel látható volt, hogy az sokkal konfortosabb volt számára, mint amikor 10+ yardos passzokat kell adnia, és azok egy része azért volt sikeres, mert a WR corp nagyon erős (hozzáteszem, hogy Mullens is dobott egy csomó szar labdát, de JJ, Adison és Hockerson azt is elkapta).
Browningból szerintem most Taylorék kihoznak mindent, ami benne van, nem fog 20-30 yardos lézerpasszokat adni, ha pedig eggyel kevesebb elit célpont van Chase kiesésével, akkor a limitációit még inkább ki tudják domborítani a jobb védelmek. Talán viccesnek tűnik, amikor egy KC meccs is van, de nekem ezek miatt mégis a Browns elleni meccs, ahol a legkevesebb esélyt látok. De ennek ellenére csak azt tudom mondani, amit a drága jó Marvin Lewis mindig, We will see. 😀
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Óriásit küzdött a csapat. 17-3-nál nem gondoltam, hogy képesek lesznek visszajönni. A sérülések viszont tovább faragják az egyébként is minimális esélyeket. Reader szerintem az alapszakaszban már nem fog játszani és Jamar felkötött keze sem jelent sok jót 😕
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Oké, Browning mindent megtesz hogy rám cáfoljon, nagyon örülök neki, bárhogy alakul az év, jó látni hogy a csere QBnkban is van potenciál! És hogy a csapat küzd, hajt, teper

Másrészt továbbra is adott a kérdés, kinek az okos ötlete bolt a sérült Burrow játszatása az első 4 fordulóban?

7-6, nekem teljesen örömjáték érzetem van, bárhogy is alakuljon a szezon
Miknar
Azért, ha a Steelers elleni meccset megnézed, ott Browning teljesen vak volt, alig volt értelmes passza, nem olvasott jól, bevárta a sack-eket, stb. Tehát volt alapja, hogy inkább a féllábú Joe játszott, és őt nem merték betenni. Szerintem az, hogy ilyen elit teljesítményt nyújt valahol Taylorékat is meglepte. Nem tudom, hogy ha az ellenfelek kivideózzák, -elemzik a támadójátékunkat, akkor lesz-e látványos visszaesés, de most tényleg olyan erőt mutat a csapat, hogy simán elhiszem azt, hogy képesek még három meccset behúzni, és a PO-ba jutunk.
4 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Függetlenül a PO-tól, a stábot szerintem nagyon tüzelte, hogy megmutassák, hogy jó szakemberek, és Burrow nélkül is össze tudnak rakni jó meccseket. Ez most megvolt, de a győzelem arra is mindenképpen jó lesz, hogy továbbra is éles meccseket fog játszani a csapat, és a D-t és az OL-t lehet javítani, csiszolni. A draft miatt meg szerintem kár siránkozni, láttunk olyan játékost, akit hátul húztunk és jó lett, meg első körös bustokat is.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
The standard is the Fucking Super Bowl! 😊

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
A mai meccs margójára 😊

több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Hát ez nagyon nagy győzelem volt, még ha rengeteg hiba is volt a játékban. Eifert miatt pedig nagyon szomorú vagyok, többet érdemelt volna.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Úgy látom, a Saints topic beállt a Bengals fanok közé..
😉
zemanla
The Legendary Louisiana Number Nine's 😀


Szerkesztette: munoz
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Nagyon nagy struktúra váltás nincs Cincinnatiban. Az öreg Mike Brown lánya Katie Blackburn (aki egyébként hivatalosan is Executive Vice President) régóta dolgozik a FO-ban. A pletykák szerint ugyan a végső szót az öreg mondja ki, de egyre gyakrabban csak szentesít azt, amit Katie javasol neki. A kiszivárgó pletykák szerint a haladóbb szemléletért dolgozik Duke Tobin (Director of Player Personnel) is, aki gyakorlatilag az elsőszámú ember a családtagok után. Van scouting csapat, de az edzők mellett (HC, DC, OC) a draftok során Tobin véleménye sokat nyom a latba, emellett az FA-k és a caphelyzet (bármennyire is mókás, hiszen a Bengals soha nem igazol, és mindig bőven a sapka alatt van) is az ő felelősségi körébe tartozik. Ha normálisan működne a franchise, akkor Mike Brown valami tiszteletbeli elnök lenne, Katie Blackburn lenne az elnök, Tobin meg a GM.

Mike Brownt alapvetően nem az a kockáztatós tulaj, nála nincsenek most vagy soha szezonok. Az érdekli, hogy pénzt hozzon a csapat, mivel kis piac a Bengalsé, ezért nem vállal be sokat, mindig stabil caphelyzetet akar (ami a gyakorlatban a sapka alatt kb. 10-15M-et jelent), ha a PO-ba bejutunk az már tökéletes. Nem kellene sztárigazolások, ha van egy-két pro-bowler az elég, akkor már elmegy annyi mez, amennyi a tervben van.

Cserébe akár a játékosokkal, akár az edzőkkel meglehetősen türelmes, az 53-as keretben tényleg csak az utolsó néhány, egyébként is minimálbéres egyéves szerződéssel játszókat szokták kivágni. Ha valakivel gond van, akkor nem hosszabbítanak, illetve ha túl drágának tartja az illetőt, és elvileg van olyan, aki képes átvenni a helyét. Más kérdés, hogy erre ráment az OL az utóbbi években, amikor With és Zeitler is lelépett, és a helyüket totál fogalmatlan emberek vették át. A másik oldalon viszont Tez kezét a balhés imidzse ellenére sem engedték el, de hosszan lehetne sorolni azokat a játékosokat, akik egyre gyengébb teljesítményük ellenére is élvezték a bizalmat. Illetve a védelmében még annyit, hogy bár sokszor olcsójános, a franchise playereket próbálják megfizetni (Green, Atkins, Dunlap, Dalton, sőt az ide aligha sorolható Kirkpatrick is tisztes fizut kapott.)

Szóval Taylor és csapata szinte biztosan több évet kap, hogy megmutassa mit tud. Meg lesz viszont részben kötve a kezük és többnyire csak a draftról, esetleg a kivágott játékosokból mazsolázhatnak. Arra ugyanis aligha számíthatnak, hogy az FA piacon majd új egy csapásra komoly neveket próbál levadászni a Bengals.
több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Nem kérdés, hogy Burfict buta, mint a tök, és ez sajnos a pályán is sokszor megmutatkozik. Hülyeség volt amit csinált, büntessék meg.
A dolog másik oldala viszont, hogy vele a liga már tényleg példát statuált, miközben más csapatoknál hasonló, vagy akár alattomosabb szabálytalanságokat simán elnéznek mind a zebrák, mind utána a büntetésekről döntő bizottságnál. Amit idén például láttam, hogy az általában közutálatnak örvendő Cam Newtonra hogy vadászott a Denver védelme, és büntették jópár H2H ütközéssel, amelyek többségére sem sárga zászló, sem csekk nem ment. A lényeg, hogy ennek úgy van értelme, ha egy viszonylag objektív mérce szerint mindenkire vonatkozóan meghatározzák, hogy mi az ami után eltiltás is jár.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Így, hogy a KC megnyerte tegnap még a Superbowlt is, jövő héten tök nyugodtan fogom nézni az AFC döntőt. 😀
Tény, nem mi vagyunk az esélyesek, de a szezon elejei botladozást követően, amikor KC zsinórban nyerte a meccseket egyetlen L volt nekik, a Bengals ellen. Tudom, idegenben játszunk, Mahomes egy zseni, fel vannak pörögve, stb. De Burrow is az, a Bengals is fel van pörögve, és úgy tűnik a csapat elsajátította az AFC Northra jellemző stratégiát, hogy húzd le az ellenfeled a mocsárba, és valahogy éld túl. Így én sokakkal ellentétben nem gondolom, hogy egy tükör sima döntő lesz. Szerintem, ha nem is nyerünk, de meccsben leszünk.
több mint 6 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Burflicttel jól ellesznek 😊
peterk2005
Burfict Antonio Brown-t szokta ütni, Mixon meg csak nőket, úgyhogy házon belül nem lesz gond...
több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 199
Sok győzelmet kívánok nektek de azért remélem a Steelers nyeri😉 a csoportot, ez nem trollkodás 10 éve is őket bírtam ebben a csoportban a legjobban!
Isti81
Ezek után szerintem is a csaló bírókon ment el a meccs, és a Dallas úgyis elkeni Eli száját 😀😀😀