Indianapolis Colts - Houston Texans
4 napja
Steichen latja, de szerintem DJ jatszani akar. De en nem engednem. Ez csak rosszabb lesz es addig a meccset is elbukjuk. Le kell hozni, aztan bizni benne, hogy mondjuk ket-harom het alatt felgyogyul es az alapszakasz vegere visszaterhet.Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.Kiváncsi vagyok Streichen mikor veszi észre...
Stez
Stev85
4 napja
Ilyet is ritkán látni.
4 napja
Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.Kiváncsi vagyok Streichen mikor veszi észre...
Stez
4 napja
Hozzuk le Jonest, ennek semmi ertelme. Totyog, nem tud harmat lepni a serulese miatt, egy kurva first downra nem jutunk el passzal. Ez igy senkinek sem jo. Jojjon Leonard.
4 napja
Támadófal elfelejtett passzt blokkolni? Komolyan lassan ott tartunk hogy a tavalyi Richardson offesne is jobban haladt. Ha ez nem változik akkor nagyon nagy lebőgés lesz szezon végén.
4 napja
Kurva jó, hogy az volt a fogadásom a meccsre hogy lesz Marksnak egy 9,5-nál hosszabb elkapása
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
Még jó, hogy éjszakás vagyok, és egy óra múlva el kell indulnom. Legalább nem látom ezt a szenvedést majd végig 😀
4 napja
Az, de futás ellen verhetőkNa rájöttek hogy van egy Taylor és egy futójátékmondjuk a Texans D kegyetlen
KeyG
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
4 napja
Na rájöttek hogy van egy Taylor és egy futójátékmondjuk a Texans D kegyetlen
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Na rájöttek hogy van egy Taylor és egy futójáték
We are just the Ravens!
4 napja
Az fix Questionable Szosz visszatérése, de szerintem az is Fake vállalja e.Stez, Fake feldarabolás és elégetése opció?Ilyet nem szabad, de mivel nem maradt cornerunk, igy Fake folytatja Szosz helyen.
Stev85
Stez
4 napja
Stez, Fake feldarabolás és elégetése opció?Ilyet nem szabad, de mivel nem maradt cornerunk, igy Fake folytatja Szosz helyen.
Stev85
4 napja
nemtom láttam-e már ekkora káoszt RZben a támadósortólmi a faszt csinál a texans O?Ők sem tudják
Negritis, a vajda
LanceVance
4 napja
mi a faszt csinál a texans O?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
4 napja
Jo latni, hogy hazai palyan elkezdik dobalni megint ezeket a zaszlokat
4 napja
Kamu flag
4 napja
Azt mondják Calf injuryAz az Achilles-in
KeyG
4 napja
Azt mondják Calf injury
We are just the Ravens!