Indianapolis Colts - Houston Texans
4 napja
engem a dumbóhoz ajánlják be, ne holmi moslék nsohoz. az lenne a cvm fejlécében, hogy még wyattnél is nagyobb csicska vagyok. tuti egyből felvesznek xdLassan ot eve nem dolgozom ott, de ha szeretned, Szollohoz ajanlhatlak, imadnak. 🥰🤣Szerintem izé lesz. Ez a megérzésem.Stez lehet beajánl az NSO-hoz, hamarosan írhatod a vélemény- és vezércikkeket.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Stez
4 napja
Jo, hogy ezt a facemasket is elfelejtettek eszrevenni, a kurva edes anyjukat
4 napja
ezt elejteni bazzeg..
4 napja
zsigeri reakcióm nekem is hogy az 15yard, közvetítésben azt magyarázzák hogy nem egyértelműEz helmet volt. Érdekes, nekem élőben is egyből feltűnt. Zebráknak nem. 😊Ezektől én semmit nem várok, de mondjuk félév eltiltást nekik igen..
Ez a meccs olyan mint a broncos elleni volt. Botrány a bíráskodás.
peterk2005 udvari bolond
Stev85
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
egy kibaszott zászlót dobjanak már ide is bazdmeg
4 napja
Ez helmet volt. Érdekes, nekem élőben is egyből feltűnt. Zebráknak nem. 😊Ezektől én semmit nem várok, de mondjuk félév eltiltást nekik igen..
Ez a meccs olyan mint a broncos elleni volt. Botrány a bíráskodás.
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Lassan ot eve nem dolgozom ott, de ha szeretned, Szollohoz ajanlhatlak, imadnak. 🥰🤣Szerintem izé lesz. Ez a megérzésem.Stez lehet beajánl az NSO-hoz, hamarosan írhatod a vélemény- és vezércikkeket.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
4 napja
Ez helmet volt. Érdekes, nekem élőben is egyből feltűnt. Zebráknak nem. 😊Ez a meccs olyan mint a broncos elleni volt. Botrány a bíráskodás.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Ez már az Anderson vezércsel volt?
4 napja
Szerintem izé lesz. Ez a megérzésem.Stez lehet beajánl az NSO-hoz, hamarosan írhatod a vélemény- és vezércikkeket.
nagylaza, főpohárnok
4 napja
Ne más kaparja ki nekünk a gesztenyét!meg nekik nem jobb a texans w?Divízión belül nincs blokkolva a jinxerőd?Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.Nem lesz meg.
Valaki tudna jinxelni nekünk egyet? 😊
peterk2005 udvari bolond
iktriad
Kampman
Negritis, a vajda
4 napja
Cipoert 15 yard! Az egy eredeti nike!
4 napja
Ez se roughing the passer..
4 napja
Szerintem izé lesz. Ez a megérzésem.
4 napja
De ha be van baszva mindent értek Collins miért ilyen xDMondjuk neked a palyan kene lenne Sauce helyen, miutan kijinxelted ot a meccsbol. Neked kene emberezned CollinsonÍgy is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.ez eddig is esélytelen volt, erre rábízni a meccset a nyomorult csaló zebrák mellett olyan, mintha utánunk köpnének
peterk2005 udvari bolond
elnézést a fogalmazásért bevagyok baszva kicsit
fake.id
Stez
4 napja
Mondjuk neked a palyan kene lenne Sauce helyen, miutan kijinxelted ot a meccsbol. Neked kene emberezned CollinsonÍgy is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.ez eddig is esélytelen volt, erre rábízni a meccset a nyomorult csaló zebrák mellett olyan, mintha utánunk köpnének
peterk2005 udvari bolond
fake.id
4 napja
meg nekik nem jobb a texans w?Divízión belül nincs blokkolva a jinxerőd?Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.Nem lesz meg.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
Kampman
4 napja
Azok után mit műveltél még iszol is? xD Egészségedre.Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.ez eddig is esélytelen volt, erre rábízni a meccset a nyomorult csaló zebrák mellett olyan, mintha utánunk köpnének
peterk2005 udvari bolond
fake.id
4 napja
Divízión belül nincs blokkolva a jinxerőd?Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.Nem lesz meg.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
4 napja
Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.3&out lesz, jon a sack vagy a Jones pick
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.ez eddig is esélytelen volt, erre rábízni a meccset a nyomorult csaló zebrák mellett olyan, mintha utánunk köpnének
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.Nem lesz meg.
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Így is TD-t kell csinálnunk, és az lesz a neheze. Lássuk.tessék
peterk2005 udvari bolond