Indianapolis Colts - Houston Texans
4 napja
Amikor a Giants a Playoffba jutott, nem volt rossz.Micsoda passz és micsoda elkapás Downstól!Volt egy Jones nevű QB a Giantsnél is, de ő csak külsőre hasonlított a mostanira.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
4 napja
Kamu flag
4 napja
Downs drive. De offensive holding.
4 napja
Micsoda passz és micsoda elkapás Downstól!Volt egy Jones nevű QB a Giantsnél is, de ő csak külsőre hasonlított a mostanira.
iktriad
4 napja
Micsoda passz és micsoda elkapás Downstól!
4 napja
Slotban üresen volt a wr, eldobta Pittmannek
4 napja
Kb. 8 másodperc után 😊Nem tudunk odaérni Stroudhoz.Erre jön a sack. Szép jinx!!!
peterk2005 udvari bolond
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Nem tudunk odaérni Stroudhoz.Erre jön a sack. Szép jinx!!!
peterk2005 udvari bolond
4 napja
Félidőben a sporik elfelejtették a Holdingokat? 2. at nem dobják meg..
4 napja
trukkos csavo vagyok, fejben mar elkonyveltem ezt is zakonak. 😃Egyetlen meccsunk, a Steelers elleni volt, amikor hulyere vertek minket, azon kivul barmikor kikapunk, eddig a sajat baromsagaink, hibaink miatt volt, meg ugy is, hogy a Chiefs ellen a zebrak is rasegitettek a zacsira.Két vereségből szűrted le ezt a következtetést? (A Steelers elleni, ugyebár, nem számít.)
Stez
nagylaza, főpohárnok
4 napja
Nem tudunk odaérni Stroudhoz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Egyetlen meccsunk, a Steelers elleni volt, amikor hulyere vertek minket, azon kivul barmikor kikapunk, eddig a sajat baromsagaink, hibaink miatt volt, meg ugy is, hogy a Chiefs ellen a zebrak is rasegitettek a zacsira.Két vereségből szűrted le ezt a következtetést? (A Steelers elleni, ugyebár, nem számít.)
Stez
4 napja
Siman nyerheto meccs, futni nem tudnak, de jo lenne, ha az O is felebredne…Én nem érzem hogy nyerni tudnánk. Amikor kéne, akkor a defense is hajlik, az offense meg erratic.
Bence94

4 napja
Siman nyerheto meccs, futni nem tudnak, de jo lenne, ha az O is felebredne…Egy percig nem ereztem ma, hogy realis eselyunk van nyerni. Mindezt ugy, hogy jah, a Houston sem tul jo eddig, de amit mi offense alatt eloadunk, az megint hig fos. Egyre inkabb erzem, hogy a szezon elso feleben jol mukodo Steichen kipukkadt kreativitasban, es tulsagosan kiszamithato. Dekoncentralt o es a teljes csapat is, ezeken mennek el a meccsek, mint a mai fumble is volt.
Bence94
Egyetlen meccsunk, a Steelers elleni volt, amikor hulyere vertek minket, azon kivul barmikor kikapunk, eddig a sajat baromsagaink, hibaink miatt volt, meg ugy is, hogy a Chiefs ellen a zebrak is rasegitettek a zacsira.
4 napja
Siman nyerheto meccs, futni nem tudnak, de jo lenne, ha az O is felebredne…
4 napja
Nah ha Alec leszedi és visszaviszi kb bokánfostam volna magam xDD
4 napja
15 yardot?? Badgleynek??? 40 et... És talán berugja.
4 napja
Pont azert jatszik, Steichen planje az lenne, hogy fossa fejen a vedoket, aztan vigye el mellettuk a labdat.Warren is eléggé eltűnt az utóbbi időben. Nem tudunk rá jó játékokat hívni, és ha kap is labdát, nincs yac belőle.Ha napokban elkapta ez a fosós szar akkor kb csoda pályára tud állni.. A 4. nél nem tudom hogy ejthette el úgy a labdát..
peterk2005 udvari bolond
Stev85
4 napja
Warren is eléggé eltűnt az utóbbi időben. Nem tudunk rá jó játékokat hívni, és ha kap is labdát, nincs yac belőle.Ha napokban elkapta ez a fosós szar akkor kb csoda pályára tud állni.. A 4. nél nem tudom hogy ejthette el úgy a labdát..
peterk2005 udvari bolond