Indianapolis Colts - Houston Texans

4 napja
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.

A zebraknak meg a retkes kva anyjukat.
Stez
dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
Szesze
Igy, hogy Jones nem szazas, es tuti off Sauce, meg ugye Buckner is kiesett, a Jax beert minket, a Texans meg a seggunkben es rajtuk kivul 3-4 csapat elottunk az afc-ben, sokat en nem latok ebbe. Raadasul jatszunk a 49ersszel, a Patssel es a Seahawksszal is meg a csoportmeccseken kivul. A zebrakon meg elment zsinorban a masodik meccsunk wtf flagek miatt (ugy is, hogy a csapat is csinalja a barom hibait).

En ezt elengedtem.
Stez
én messze nem vagyok ilyen borúlátó, mondjuk DJ sérülése tényleg szarul hangzik és sajnos ezen a meccsen is látszott, hogy meg se próbálták futtatni ami az egyik legnagyobb fegyverre alapból, de ennek ellenére az offense még így is jobban teljesített, mint én előzetesen vártam volna ezen a meccsen. A legnagyobb gyengeség szerintem az hogy nagyon gyenge a pass-rush és ez ma is komolyan érződött.
4 napja
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
Nah ennyi. Akkor en azt mondom, a serulesek tudataban, meg a formankat latva szerintem mi kiszalltunk a playoff versenybol. Grat a Texansnak, ilyen ez a popszakma.

Stez
dehogy is, 8-4 van, ezen a két meccsen kurvára nem volt szerencse se + a bírók is tényleg belenyúltak, de ebből még bármi lehet
Szesze
Igy, hogy Jones nem szazas, es tuti off Sauce, meg ugye Buckner is kiesett, a Jax beert minket, a Texans meg a seggunkben es rajtuk kivul 3-4 csapat elottunk az afc-ben, sokat en nem latok ebbe. Raadasul jatszunk a 49ersszel, a Patssel es a Seahawksszal is meg a csoportmeccseken kivul. A zebrakon meg elment zsinorban a masodik meccsunk wtf flagek miatt (ugy is, hogy a csapat is csinalja a barom hibait).

En ezt elengedtem.

4 napja
Farky Indianapolis Colts 8 490 — ℧
Gratula a hjúszton zebrasnak…

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
4 napja

Stez
4 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Ezt a meccset nem a fasszopó Houston nyerte meg a bírók csalták el.
Stev85
Nanana azért nem kell túlzásba esni. A támadók rengeteg hibával játszanak és egyébként a védelem sem elég domináns. Most is simán átfutnak rajtuk, mikor pont ezt nem szabadna engedni, nyomás is alig volt, a pálya közepét nem tudják levédekezni. Ez a teljesítmény egyszerűen kevés. És ha tegyük fel TD-t csinál a Colts, vagy elég lett volna egy mezőnygól, a Texans akkor is végigmegy, szóval ez ma sehogy nem volt jó.
4 napja

4 napja
Stev85 Indianapolis Colts 4 586 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Ezt a meccset nem a fasszopó Houston nyerte meg a bírók csalták el.

4 napja
Bence94 Indianapolis Colts 2 179
Az a miénk!!!
LanceVance
Erdekes, a kamu DPI-nel nem irtal semmit, te bohoc🤡
Bence94
Lehet ám értelmesen is kommunikálni. Bár gondolom nem volt gyerekszobád.
LanceVance
Nekem volt, de kurvara csendben voltal a Texans javara itelt hibaknal
4 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez így Texans W.
4 napja
jólvan, ennyi volt
4 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pittman fele amugy nem szabad dobni semmifele kulcsjatekban 😃
Stez
Khmmm, az előző Downs felé ment. 😊
peterk2005 udvari bolond
Downsra nem tudok pipa lenni, mert allandoan bravur jatekokat csinal meg. Ma meg foleg remek volt, es egy oriasi elkapasat el is vettek a kamu Raimann flag miatt. De Pittman hetek ota masszivan el van tunve megint, pedig pont az ilyen meccseken kellene nagyon.
Stez
Világos, csak a kulcs playekben mindegy. Taylor is ordas jó, de ma 1 drive miatta állt meg. Ez van.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 641
Az a miénk!!!
LanceVance
Bence94
Lehet ám értelmesen is kommunikálni. Bár gondolom nem volt gyerekszobád.

4 napja
Stez
peterk2005 udvari bolond
Downsra nem tudok pipa lenni, mert allandoan bravur jatekokat csinal meg. Ma meg foleg remek volt, es egy oriasi elkapasat el is vettek a kamu Raimann flag miatt. De Pittman hetek ota masszivan el van tunve megint, pedig pont az ilyen meccseken kellene nagyon.

4 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Mondjuk egy ilyen szar támadójátékkal akkor is kikapunk ha a zebrák nem ennyire "vakok". Én kezdtem elhinni hogy ebből a szezonból lehet valami, de teljesen szétesett a csapat, főleg a támadósor. Meg hát Badgley is berúghatta volna az XP-t, és akkor nem kell a negyedik.
4 napja
Az a miénk!!!
LanceVance
Bence94
Egyik biroi csalásnál sem szólalt meg.

4 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha azt az extrát nem fújják be habként a delay+dpi hiba tortára, akkor most elég lett volna a FG.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Bence94 Indianapolis Colts 2 179
Az a miénk!!!
LanceVance
4 napja
két meccs egymás után amiben döntő szerepe volt a zebráknak
4 napja
Stez

4 napja

4 napja
Jo, hogy ezt a facemasket is elfelejtettek eszrevenni, a kurva edes anyjukat
Stez
Mondom, én élőben is észrevettem, kilométerről.

4 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 379 — The Mathematician
Az a miénk!!!
LanceVance
nem volt meg az elkapás

mondjuk ilyen összebicsaklást se tudom mikor láttam utoljára külső behatás nélkül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Szerintem izé lesz. Ez a megérzésem.
nagylaza, főpohárnok
Stez lehet beajánl az NSO-hoz, hamarosan írhatod a vélemény- és vezércikkeket.
Kampman
Lassan ot eve nem dolgozom ott, de ha szeretned, Szollohoz ajanlhatlak, imadnak. 🥰🤣
Stez
Tudom, hogy már nem vagy ott, de gondoltam hátha vannak még jó kapcsolataid arrafelé.

4 napja
Az a miénk!!!
LanceVance
Szerintem nektek csend van,

4 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 641
Az a miénk!!!