NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
2 órája
Laquan Treadwellt láttam? Hát még a ligában? Colts 13-as
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
Abdullah karácsonyi ajándéka a 49ersnek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
közben a tankoló Pacers 18-al megy a Celtics ellen idegenben 😀A csapataim megajándékoznak karácsonyra.
Löfli
Bár a Celticsnél nem zavar, belefér.
A Ravens már a draftra készül.
We are just the Ravens!
2 órája
A D szépen átaludta ezt a driveot...Igazabol ez a 49ers a leheto legrosszabb matchup a vedelmunknek. Nem lep meg, hogy siman mennek at rajtuk sajnos.
Stev85
2 órája
közben a tankoló Pacers 18-al megy a Celtics ellen idegenben 😀

Don't blink!
2 órája
Luck mar harom-negy ev utan olvasott vedelmeket es hivott at folyton jatekokat. Valaki vagy zseni es mellette fel eletet a videos szibaban tolti szorgalmasan, vagy nem tanulja meg.mert ahhoz hogy ez kijöjjön kell 10+ év mint "field general" hogy ténylegesen tudják mi történikViszont Manning, Brady, Brees, Rodgers és Rivers ilyen volt.Rivers nézzétek hogy àthívja a playeket még mindig, full üresen is lett a wr.nem csak ma van kevés, sose volt igazán sok
Ilyen qb kevés van a mai ligában.
KeyG
Negritis, a vajda
Ma akin látom ezt az Burrow és Mahomes de rajtuk is sokkal kevesebbszer mint egy Manningen.
KeyG
viszont akiknek pont abban kéne lenniük vagy besültek és már nincsenek is a ligában (ha már colts akkor pl Luck) vagy csak nem elég jók
Stafford is csinálja amúgy, meg néha Nix is (lásd amit Chris Jones is kiemelt)
szóval meglesznek majd most is azok a játékosok csak idő kell hozzá
azzal hogy a 2000 évek ászai annyira túlhúzták a karrierjüket azért sokaktól elvették a lehetőséget hogy beérjenek
Negritis, a vajda
2 órája
hát, a válasz is jött gyorsan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
mert ahhoz hogy ez kijöjjön kell 10+ év mint "field general" hogy ténylegesen tudják mi történikViszont Manning, Brady, Brees, Rodgers és Rivers ilyen volt.Rivers nézzétek hogy àthívja a playeket még mindig, full üresen is lett a wr.nem csak ma van kevés, sose volt igazán sok
KeyG
Negritis, a vajda
Ma akin látom ezt az Burrow és Mahomes de rajtuk is sokkal kevesebbszer mint egy Manningen.
KeyG
viszont akiknek pont abban kéne lenniük vagy besültek és már nincsenek is a ligában (ha már colts akkor pl Luck) vagy csak nem elég jók
Stafford is csinálja amúgy, meg néha Nix is (lásd amit Chris Jones is kiemelt)
szóval meglesznek majd most is azok a játékosok csak idő kell hozzá
azzal hogy a 2000 évek ászai annyira túlhúzták a karrierjüket azért sokaktól elvették a lehetőséget hogy beérjenek
2 órája
Mondtam en, plusz egy het edzessel azert Riversnek nem olyan nudli a karja, mint volt a Hawks ellen. Nyilvan nagyon gyengek ezek a dobasok es nagy erofeszitessel jarnak, de jol tolja Rivers, ez gyonyoru drive volt, vegig voltak ures celpontjai is. Remelem, nem farad el a karja a masodik felidore, akkor meg van keresnivalonk is.Már az elsőő pasznál látható volt sokkal otthonosabban mozog mint múlt héten.
Stez
2 órája
Viszont Manning, Brady, Brees, Rodgers és Rivers ilyen volt.Rivers nézzétek hogy àthívja a playeket még mindig, full üresen is lett a wr.nem csak ma van kevés, sose volt igazán sok
KeyG
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
2 órája
Mondtam en, plusz egy het edzessel azert Riversnek nem olyan nudli a karja, mint volt a Hawks ellen. Nyilvan nagyon gyengek ezek a dobasok es nagy erofeszitessel jarnak, de jol tolja Rivers, ez gyonyoru drive volt, vegig voltak ures celpontjai is. Remelem, nem farad el a karja a masodik felidore, akkor meg van keresnivalonk is.
2 órája
Rivers alázha azt nem is, de oktat 😊
Löfli
3 órája
Rivers aláz

Don't blink!
3 órája
Szetadom, hogy hazai palyan kezdtunk egy bemozdulassal, most meg megint egy gyoker flagKorai kari aji.
Stez
3 órája
Rivers nézzétek hogy àthívja a playeket még mindig, full üresen is lett a wr.nem csak ma van kevés, sose volt igazán sok
KeyG
3 órája
Szetadom, hogy hazai palyan kezdtunk egy bemozdulassal, most meg megint egy gyoker flag
3 órája
nem "kell" 😀Nem tudom mikor kell kelned, de 2-4 óra alvás között nem sok a különbség 😀nem, akkor reggel lesz végem unokaöcsém meg keresztlányom miatt 😊az elejébe csak belenézek, max bealszok rajta 😀Ha olyan lesz mint a legutóbbi 3 prime mérkőzés, akkor nem fogsz bealudni
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
de sztem max ilyen 8kor már elég zajosak lesznek 😀
szüleimnél vagyok és ma este öcsém gyerekei is itt alszanak
fater se arról híres hogy békén hagy és hát a gyerekek se valszeg 😀
3 órája
Rivers nézzétek hogy àthívja a playeket még mindig, full üresen is lett a wr. Ilyen qb kevés van a mai ligában.
We are just the Ravens!
3 órája
Jol kezdodik a meccs….Szoki kezdés.. Mind nálunk mind sporiknál...Már most kezdem élvezni...
Bence94
3 órája
Jol kezdodik a meccs….
3 órája
Nem tudom mikor kell kelned, de 2-4 óra alvás között nem sok a különbség 😀nem, akkor reggel lesz végem unokaöcsém meg keresztlányom miatt 😊az elejébe csak belenézek, max bealszok rajta 😀Ha olyan lesz mint a legutóbbi 3 prime mérkőzés, akkor nem fogsz bealudni
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!