Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens
több mint 7 éve
akkor most tessék mondani az elmúlt 10 évből egy nagyobb meglepetést ennél (másik sport - pl. Vadúz-Újpest 4:0 - nem ér)SB döntőn 10 cm-ről nem futást hívni a Pats ellen?
baggio
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Ezután a meccs után nem kérdés,hogy a Jags-et Londonba kell költöztetni. 😀Slow down folks. Inkább legyen itt egy idegenbeli meccsünk is egy évben.
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Kösz srácok, mire megoldottam, addigra már 44-0. Zseniális 😛
több mint 7 éve
és ez feljogosít az alázásra? 😛Belichick playbookját használjuk ma.Én személy szerint ezt max ürügynek tudom elfogadni, indoknak nem.37-0-nál fake punt, ez azért no...Ki kell szolgálni az európai fanbaset.
empty taxi
iktriad
empty taxi
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
akkor most tessék mondani az elmúlt 10 évből egy nagyobb meglepetést ennél (másik sport - pl. Vadúz-Újpest 4:0 - nem ér)Ha 15-t mondasz, akkor ZTE - Man U 1-0
baggio
több mint 7 éve
melyik meccs lesz ma a Sport TVn?
Heisman Trophy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
akkor most tessék mondani az elmúlt 10 évből egy nagyobb meglepetést ennél (másik sport - pl. Vadúz-Újpest 4:0 - nem ér)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
melyik meccs lesz ma a Sport TVn?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Azért az más kávéház...október 8-án majd nem fogsz ennyire örülni!Are you kidding me??? 😊 😊 😊Hát ez szép volt. Imádom mikor égnek Flakonék.
iktriad
vontod
baggio
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Valószínűleg ez is lesz. Nem hiszem hogy bárki ellen fognak 44-0-ra vezetni.és még évtizedekig ez legyen a legnagyobb sikerükilyenkor mondjuk nekem ez annyira nem szimpiévtizednyi frusztráció szabadul most fel, nézd el nekik
Szesze
baggio
gedam
több mint 7 éve
Belichick playbookját használjuk ma.Én személy szerint ezt max ürügynek tudom elfogadni, indoknak nem.37-0-nál fake punt, ez azért no...Ki kell szolgálni az európai fanbaset.
empty taxi
iktriad
empty taxi
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Ezután a meccs után nem kérdés,hogy a Jags-et Londonba kell költöztetni. 😀
több mint 7 éve
jól mondod, ez egy nagy sikerés még évtizedekig ez legyen a legnagyobb sikerükilyenkor mondjuk nekem ez annyira nem szimpiévtizednyi frusztráció szabadul most fel, nézd el nekik
Szesze
baggio
gedam
több mint 7 éve
lehet hogy beállítottak a Ravenst amatőrre a meccs előtt Maddenben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
gedam
5 902
és még évtizedekig ez legyen a legnagyobb sikerükilyenkor mondjuk nekem ez annyira nem szimpiévtizednyi frusztráció szabadul most fel, nézd el nekik
Szesze
baggio
több mint 7 éve
Én személy szerint ezt max ürügynek tudom elfogadni, indoknak nem.37-0-nál fake punt, ez azért no...Ki kell szolgálni az európai fanbaset.
empty taxi
iktriad
Madden hates me.
több mint 7 éve
október 8-án majd nem fogsz ennyire örülni!Are you kidding me??? 😊 😊 😊Hát ez szép volt. Imádom mikor égnek Flakonék.
iktriad
vontod
---
több mint 7 éve
ilyenkor mondjuk nekem ez annyira nem szimpinéha mi is élvezhetjük az életet....
Szesze
több mint 7 éve
Breki
278
37-0-nál fake punt, ez azért no...Öröm nézni, ahogy élvezik és dominálják a játékot 😊
empty taxi
több mint 7 éve
ilyenkor mondjuk nekem ez annyira nem szimpiévtizednyi frusztráció szabadul most fel, nézd el nekik
Szesze
---
több mint 7 éve
ilyenkor mondjuk nekem ez annyira nem szimpiHosszú évek frusztrációja után megtehetik szerintem.
Szesze
több mint 7 éve
Are you kidding me??? 😊 😊 😊Hát ez szép volt. Imádom mikor égnek Flakonék.
iktriad
több mint 7 éve
37-0-nál fake punt, ez azért no...Ki kell szolgálni az európai fanbaset.
empty taxi
több mint 7 éve
ilyenkor mondjuk nekem ez annyira nem szimpi
több mint 7 éve
37-0-nál fake punt, ez azért no...
Madden hates me.