Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens
több mint 7 éve
ááááállatok vagyunk....
több mint 7 éve
A Jags minimum úgy fog állni mint a Pats, kell ennél jobb kiindulás a hátralévő pár meccsre?Preseasonban megvertük őket, szóval nálunk a hazai pálya.
bcsarli
több mint 7 éve
az nfl twitter elspoilerezte nekem a fake puntot 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Are you kidding me??? 😊 😊 😊
több mint 7 éve
A Jags minimum úgy fog állni mint a Pats, kell ennél jobb kiindulás a hátralévő pár meccsre?
több mint 7 éve
Amúgy milyen meccsek lesznek még idén Londonban?Week 4: Saints vs. Dolphins; Wembley - Sun. 10/1
bcsarli
Week 7: Cardinals vs. Rams; Twickenham - Sun. 10/22
Week 8: Vikings vs. Browns; Twickenham - Sun. 10/29
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Srácok biztos az én gépemmel lehet gond vagy nem tudom, de egy működő stream sem jön be. Nem megy sem a Yahoo sem a firstrow, sem a viplbox? Így lemeradok erről a nagy eseményről. Help please.Más böngésző, flash reinstall.
dande
több mint 7 éve
batyu
630
ezt ebben a kontextusban ritkán olvasom 😊és bár ez a Jax alázás most egy Men in Black-es villantással érhet fel az nfl nézők memóriáját tekintve, volt egy Lions-Falcons is pár éve, úgyhogy A meccset már letudták 😊Eszemben sincs fanyalogni a Jax csodálatos játékát látván, de rémes, hogy Londonban rendszeresen egész egyszerűen nincs meccs. A nagybetűs Meccs, amikor az utolsó támadásokban dől el, merre billen a mérleg a nyelve. Sokadszorra van ez. Ez nem jó propaganda. Super Bowlt Londonbaazért ez nem teljesen igaz, tavaly pl.visszajött a Colts és meccs lett a végére....
Zalán
Stoki
baggio
több mint 7 éve
😊Amúgy milyen meccsek lesznek még idén Londonban?Arsenal
bcsarli
valakis
több mint 7 éve
Amúgy milyen meccsek lesznek még idén Londonban?Arsenal
bcsarli
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Srácok biztos az én gépemmel lehet gond vagy nem tudom, de egy működő stream sem jön be. Nem megy sem a Yahoo sem a firstrow, sem a viplbox? Így lemeradok erről a nagy eseményről. Help please.a te gépeddel van a gond, mert mennie kellene a yahoo-snak simán
dande
---
több mint 7 éve
Amúgy milyen meccsek lesznek még idén Londonban?
több mint 7 éve
Most kapcsoltam be a streamet, itt mi a rossebb történt??? 😀Trump úgy fehúzta a Jagst, hogy maximálisan kihasználjuk a hazai pályát. Marcedes pedig átment Gronkba.
empty taxi
több mint 7 éve
és bár ez a Jax alázás most egy Men in Black-es villantással érhet fel az nfl nézők memóriáját tekintve, volt egy Lions-Falcons is pár éve, úgyhogy A meccset már letudták 😊Eszemben sincs fanyalogni a Jax csodálatos játékát látván, de rémes, hogy Londonban rendszeresen egész egyszerűen nincs meccs. A nagybetűs Meccs, amikor az utolsó támadásokban dől el, merre billen a mérleg a nyelve. Sokadszorra van ez. Ez nem jó propaganda. Super Bowlt Londonbaazért ez nem teljesen igaz, tavaly pl.visszajött a Colts és meccs lett a végére....
Zalán
Stoki
---
több mint 7 éve
Srácok biztos az én gépemmel lehet gond vagy nem tudom, de egy működő stream sem jön be. Nem megy sem a Yahoo sem a firstrow, sem a viplbox? Így lemeradok erről a nagy eseményről. Help please.
több mint 7 éve
Eszemben sincs fanyalogni a Jax csodálatos játékát látván, de rémes, hogy Londonban rendszeresen egész egyszerűen nincs meccs. A nagybetűs Meccs, amikor az utolsó támadásokban dől el, merre billen a mérleg a nyelve. Sokadszorra van ez. Ez nem jó propaganda. Super Bowlt LondonbaA Jags-Bills meg a Jags-Colts is szoros volt tavaly és 2015-ben.
Zalán
több mint 7 éve
Most kapcsoltam be a streamet, itt mi a rossebb történt??? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Eszemben sincs fanyalogni a Jax csodálatos játékát látván, de rémes, hogy Londonban rendszeresen egész egyszerűen nincs meccs. A nagybetűs Meccs, amikor az utolsó támadásokban dől el, merre billen a mérleg a nyelve. Sokadszorra van ez. Ez nem jó propaganda. Super Bowlt Londonbaazért ez nem teljesen igaz, tavaly pl.visszajött a Colts és meccs lett a végére....
Zalán
több mint 7 éve
Eszemben sincs fanyalogni a Jax csodálatos játékát látván, de rémes, hogy Londonban rendszeresen egész egyszerűen nincs meccs. A nagybetűs Meccs, amikor az utolsó támadásokban dől el, merre billen a mérleg a nyelve. Sokadszorra van ez. Ez nem jó propaganda. Super Bowlt Londonba
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
Lewis miatt elő kell vennem a 2007-es maddent és ledraftolom. 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
KÖSZÖNÖM BORTLES EZT A CSODÁS SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKOT! #jaxforeverinlondon #areyoulikemenow #trumpthenflBoldogat Baggio!
baggio
több mint 7 éve
KÖSZÖNÖM BORTLES EZT A CSODÁS SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKOT! #jaxforeverinlondon #areyoulikemenow #trumpthenfl
---
több mint 7 éve
tessék mondani, ez már a garbage time?Lehet mert akkor szokott a Jags ilyen jól játszani. 😊
batyu
több mint 7 éve
Elképesztő Bortles... Hol volt eddig???
több mint 7 éve
nem, ami előtte ment 😀ami most megy zene az a Jax induló?Az Are you like me now?-ra gondolsz? Lehetséges. 😊
baggio
iktriad
---