Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens
több mint 7 éve
Hú bmeg. Mi van itt aprajafalván? Jaguár kivájja a holló szemét...
több mint 7 éve
Bortles el sem hiszi xD
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Lewis is on Fire
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Pep71
2 591
azigen 😀
több mint 7 éve
Easy.
több mint 7 éve
és pont nem játszatom fantasyben Ramseyt 😕sőt bortlest se, mi? 😀
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
és pont nem játszatom fantasyben Ramseyt 😕
több mint 7 éve
RAMSEY!!!!!Vagy ha ők nem, majd mi az 5. héten. Na jó nem.Nem baj, majd minket megvertek a jövő héten.úgy volt én is ezt kapom szülinapomra, hálisten nem.möguntamMit mondhatnak azok a Ravens fanok, akik ezt a Wembleyben "élvezik"
gedam
Szipeter
ezt a vergődést nem lehet kibírni és teljesen esélytelen a feltámadás, zéró playmakerünk van.
gedam
bcsarli
több mint 7 éve
Shut down defense 🙂
több mint 7 éve
Aztakurva ez de szép volt Ramseytől.
több mint 7 éve
Nem baj, majd minket megvertek a jövő héten.úgy volt én is ezt kapom szülinapomra, hálisten nem.möguntamMit mondhatnak azok a Ravens fanok, akik ezt a Wembleyben "élvezik"
gedam
Szipeter
ezt a vergődést nem lehet kibírni és teljesen esélytelen a feltámadás, zéró playmakerünk van.
gedam
több mint 7 éve
A fantasy football öl és nyomorba taszít 9853. részÁtérzem 😀Szegény Fournette második szép 1st downt érő futását küldik a levesbe a társak.jah meg szegény én (fantasy tulaj)
iktriad
gamerkr
tenorx
több mint 7 éve
Átérzem 😀Szegény Fournette második szép 1st downt érő futását küldik a levesbe a társak.jah meg szegény én (fantasy tulaj)
iktriad
gamerkr
több mint 7 éve
Szegény Fournette második szép 1st downt érő futását küldik a levesbe a társak.jah meg szegény én (fantasy tulaj)
iktriad
több mint 7 éve
Szegény Fournette második szép 1st downt érő futását küldik a levesbe a társak.
több mint 7 éve
gedam
5 902
úgy volt én is ezt kapom szülinapomra, hálisten nem.möguntamMit mondhatnak azok a Ravens fanok, akik ezt a Wembleyben "élvezik"
gedam
Szipeter
több mint 7 éve
Ravens O Ravens D-re itta magát ennyi yard mennyiséggel...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Féltem Koch-ot, nehogy belesérüljön a sok puntba. 😀
több mint 7 éve
Eddig Henne is fasza😊 😊 😊
Giowa
több mint 7 éve
Garbage time, már Henne jön térdelni. Az 1. félidőben.. 😊
több mint 7 éve
Kár, hogy nem lett TD.
több mint 7 éve