Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
És hány pontszerző drivunk volt 50 perc alatt? 1.Jaja, 10 pont hátrányból 14 perccel a vége előtt biztos így van... 😊Mér vége van, nyugi. Be lehet írni a Ravensnek a W-t.Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
Igor
iktriad
Igor
több mint 1 éve
Na most már megnyugodtál Igor a 11. Ravens W miatt? 😀
több mint 1 éve
Jaja, 10 pont hátrányból 14 perccel a vége előtt biztos így van... 😊Mér vége van, nyugi. Be lehet írni a Ravensnek a W-t.Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Már vége van, nyugi. Be lehet írni a Ravensnek a W-t.Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
Igor
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Lamar felrakta a pirosra a meccsetÉs nyert.
hamsterdealer
több mint 1 éve
Nyert a Ravens. 😕
több mint 1 éve
hamsterdealer
224
Lamar felrakta a pirosra a meccset
több mint 1 éve
Agyeldobós play. Sacknek kellett volna lennie, erre 1st & goal.
több mint 1 éve
KopaFabian
229
RileyPatterson sem muzsikál jól Detroitban, de nekem ő szerethetőbb és jobb figura volt Húú mondjuk ez extra SpecTeam munka volt!McManus tanulhatna tőlük. Amúgy a mai a második, ami részben rajta mehet majd el az elmúlt 3-ból...
KopaFabian
iktriad
több mint 1 éve
Húú mondjuk ez extra SpecTeam munka volt!McManus tanulhatna tőlük. Amúgy a mai a második, ami részben rajta mehet majd el az elmúlt 3-ból...
KopaFabian
több mint 1 éve
hamsterdealer
224
2v1-ben sem megy
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Húú mondjuk ez extra SpecTeam munka volt!
több mint 1 éve
gedam
6 010
kicsit kintről jött vissza
több mint 1 éve
szép ST munka volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Törvényszerű voltKettő jött is. 😀Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀False start, holding, grounding, tripping -> 4&43
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 1 éve
Kettő jött is. 😀Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀False start, holding, grounding, tripping -> 4&43
iktriad
mustaine
több mint 1 éve
Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀False start, holding, grounding, tripping -> 4&43
iktriad
több mint 1 éve
Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀
több mint 1 éve
Összeszorult a seggem mikor megláttam slotban a 39es számot…végre valami öröm a mai napra.Nálam is. Mehetünk majd hamut szórni a fejünkbe a csapattopikba, hogy kételkedtünk benne. Viszont innentől Press még gyakrabban akarja majd bevonni a passzjátékba Ágnest...
KopaFabian
több mint 1 éve
hamsterdealer
224
Az o line ha nem rázza meg magát, akkor sok pontunk már nem lesz.
több mint 1 éve
Panaszkodtok erre ti, amikor Lamarnak 8 másodperce van, míg célpontot talál. 😀nem zárul a zseb 4-5 sec alatt sem0 a nyomás trevoronVan, csak gyorsan szabadul a labdától.
gedam
iktriad
gedam
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Összeszorult a seggem mikor megláttam slotban a 39es számot…végre valami öröm a mai napra.
több mint 1 éve
gedam
6 010
nem zárul a zseb 4-5 sec alatt sem0 a nyomás trevoronVan, csak gyorsan szabadul a labdától.
gedam
iktriad
több mint 1 éve
gedam
6 010
az mindegy mi történik a sec.-ben, ha ilyen kényelmesen álldogál a qb a zsebben