Jacksonville Jaguars - Cleveland Browns
10 napja
46 yardos bomba TD DeShauntól! Egészen Bostonig repült a passz. 😀
10 napja
Közben Mullens és a csere O-fal tagjai vannak már fent támadásban. Bortles nem lesz beérve ma. 😀
10 napja
Mire ezt leírtam, a zebrák elvették a fumble-t. Duvalban felhangzott az "Alamizsna! Alamizsna!" Chant!Ransaw megransawbályozta DeShaun Watsont!
iktriad
Kampman
10 napja
Ransaw megransawbályozta DeShaun Watsont!
10 napja
Browns pontok!!!
10 napja
Na lesz végre Browns pontszerzés?hát nem watsonon múlott
iktriad
10 napja
Na lesz végre Browns pontszerzés?
10 napja
CB, de volt ma elkapása és futása(!) is.De kb ő a CB1 most nálunk.cbt vagy wrt játszik hunter többet?cb
fake.id
eaglesmcnabb
10 napja
cbt vagy wrt játszik hunter többet?cb
fake.id
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 napja
cbt vagy wrt játszik hunter többet?
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 napja
Nem vagyok én ehhez hozzaszokva... nem is tudom, hogy kell az ilyesmit kezelni ilyenkor 😀A helyszínen lévő Blake Bortles azért lett meghívva, hogy megnézze, ahogy Trevor beéri TD passzokban? 😂103-102 az állás Blakenek Trevor 4. TD-je után. És még 27 perc hátravan.
Ppistike
Szerkesztette: iktriad
10 napja
Nem vagyok én ehhez hozzaszokva... nem is tudom, hogy kell az ilyesmit kezelni ilyenkor 😀
10 napja
Még csak most értem haza de sok kedvem nem lett csatlakozniVolt egy szép Mason Graham sack!
Drip
Ami a többit illeti... Hát igen az nem szép.
With a 24-0 advantage at half, the Jaguars' +24 point margin is the team's best ever first-half point margin in a season opener and tied for the fifth highest overall. pic.twitter.com/StX8ndAUnW
— JaguarsPR (@JaguarsPR) September 13, 2026
10 napja
Még csak most értem haza de sok kedvem nem lett csatlakozni
10 napja
Az hogy zionnak pénzt mertünk adni az bűncselekmény kategória, Nem vagyok róla meggyőzödve hogy szerzünk ma pontot.
10 napja
Ez a Jax 39-esről visszatolatni a saját 37-esre 3 beszedett büntiből. Ouch.
10 napja
Az első Browns villanás Mason Grahamtől.
10 napja
hue jacksoni éra érzésem vannem tudom egyelőre eldönteni h a védelem vagy a támadóegyszég-e a rosszabb mindkettő értékelhetetlen
10 napja
Jöhet a cseresor szerintem a félidőben. Nincs szükség az alázázasra, és jobb ha pihen, akinek kell.
10 napja
Ott a 3. TLaw TD. 😀
10 napja
MassacreÉs nem minket mészárolnak le. Szokatlan.
Ppistike