ktms

Cleveland Browns

ktms
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
461
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 órája
ktms Cleveland Browns 461
Flacco jobb volt mint Walker az fix, QB2-nek tényleg jó lesz. Ellenben a fél kezdő hiányában egyszerűen nem versenyképes a csapat támadásban.
Garrett láthatatlan volt. Két szürke csapat közül végül a több kezdővel játszó nyert.

A Cardinals-t meg fixen Haslam fizeti, először kikapnak tőlünk 0-ra, utána megverik a Steelers-t. Emiatt még életben vagyunk, de hogy miként tudnánk megverni a Jags-t meg a Texans-t azt most nem látom. A
Bears, Jets, Bengals most ugyan verhetőnek tűnnek, de a mai meccs után nem tudok lelkesedni.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
10 órája
ktms Cleveland Browns 461
Walkernél jobb volt, mindenképp.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
10 órája
ktms Cleveland Browns 461
Ebben ennyi van.
Ennyi is lesz amíg nem lesz egy normális QB. Nem lehet ennyi kezdő nélkül tartani a frontot, hacsak nincs egy olyan QB aki emelni tud a csapaton, amikor kell.
ktms
Biztato volt a tobbihez kepest amugy. Nem?
Kájzerszóze
Szar az egész. A Rams A megverte a Browns C-t. Egész évben ez van, nem tudunk kiállni B-vel sem.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
10 órája
ktms Cleveland Browns 461
Ebben ennyi van.
Ennyi is lesz amíg nem lesz egy normális QB. Nem lehet ennyi kezdő nélkül tartani a frontot, hacsak nincs egy olyan QB aki emelni tud a csapaton, amikor kell.

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
17 órája
ktms Cleveland Browns 461
Ha komolyan gondoljuk a PO-t, akkor ma nem igazán lehet hibázni. Illetve megfordítva: ha nem tudunk nyerni a Rams ellen, akkor hogyan képzelünk a PO-ba jutni?

Nekem nagy kérdőjel Garrett sérülése miatt a védelem és persze érdeklődéssel várom, hogy mit tud Flacco egy ilyen fal mögött. Az olasz csődör most sötét ló. Az lenne a feladata, hogy ne adja el a labdát, higgadtan menedzselje a játékot és dobjon néhány pontos mélyebb passzt. Úgy képzelem, hogy Schwartz elég jól ismeri Staffordot, talán ez jelent nemi előnyt.

Nem mi vagyunk a favoritok, szóval kellene fog a Stefa & Schwartz magic.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
4 napja
ktms Cleveland Browns 461
Az egyébként nem véletlen, hogy ilyen jó a roster. AB Phily-ben pallérozódott, és amit ott felszedett azzal nagyon tudatosan építi a keretet, kimaxolja a fizetési sapka biznisz szegletének minden sarkát.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
4 napja
ktms Cleveland Browns 461
Egyszeru csapatepitesi kulonbseg miatt van. Nem kezdem itt is, ezzel ahogy a ravens-vasas ( magunkat irom elorebb mert szerintem ez rossz megoldas ) mely csapatot epit, a cicak ellenkezoleg. Az egyik az alapszakaszban johet barmi es "minimum derekas es tisztesseges kuzdelemmel ez ehhez tartozo megsuvegelendo eredmenyekel jar", a cicak a PO-ban voltak vaganyok, de fuggnek attol a par jatekostol, onekik ahogy nekunk is a balance-t kellene jol eltalalni ami ritka. Nalatok egy SB keret van, abbol is lehet embereket elvesziteni hogy ne tunjon kilatastalannak. Foleg akkor ha az egesz AFC megbolondul QB szempontjabol.

Szerintem hiba a HC-kat megitelni ebbol. Persze ez a resze is fontos es becsulendo, de szerintem ( es ezt kiemelem ) inkabb a csapat kerete adja ennek a tobbseget azzal karoltve hogy barmilyen allapotban van a csapat "nyerni" akar, persze mindenki akar a palya szintjen, de sokszor a FO szinten nem. Ehhez hozza lehet csapniu az edzoket is.

A kerdes itt az lett volna amire mindenki kivancsi lett volna es fontos hogy ha a brutal keret es DW popec akkor alkalmas es "God" mode-ban tolja.
Ez a lenyeg.

Itt mar csak puffogtatok. Bills JAllen-el aki egy urleny es kapaszkodniuk kell a PO-ert, mig Mahomes zsebre dugott kezzel setal be az elso kiemelesert ( Jags a legnagyobb kihivokent). Persze a sorsolas es a QB-k elvesztese okozza ezt de egy Colts-Denver-Houston-Ti-Vasas-Ravens es Bills hetesbol 4 jut be. Es nem Mahomes-JA kozti kulonbseg adja ezt ki, nem is a sorsolas igazan es meg csak nem is a keret bar mindegyik hozzaadott tenyezo.

De persze ez nem ZT megvedese vagy Stefa lehuzasa, ez csak egy allapot ami alapvetoen valakinek a tobbi korulmenytol fuggoen kedvezo a kulonbozo csapatoknak. Stefatol az volt varva hogy a PO-ban brillirozzon egy durva kerettel ( az is nagy feladat ), es ez nem derulhet ki a mostani allapotbol.
no
Azt mondod, hogy tulajdonképpen a keret önmagában vett erőssége viszi előre nálunk a csapatot?

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
5 napja
ktms Cleveland Browns 461
Dobbs is megmutatta, hogy egy két jó meccset ki tud magából erőszakolni, de aztán jön egy ilyen, mint éjjel. Ez a realitás, 32 normális kezdő QB sincs, nem hogy backupok. Ha kidől a kezdőd az egész szezonra, totál mindegy ki van mögötte, komoly célokat nem lehet kitűzni.
DTR-ben legalább ott a minimális potenciál.
Joey Tribbiani
Már épp akartam mondani, hogy anno mennyire örültünk a picknek amit kaptunk érte, és már inkább visszacsinálnám az egészet, erre tessék. De ettől még mindig úgy gondolom h ha megtartjuk Dobbs-t jobban jártunk volna. Ugyanakkor az üzlet akkor hibatlannak tűnt, még az FO részéről is, ezzel nem számolhattak.
Csiriba
Nem azzal volt szerintem a probléma, hogy Dobbs ment, hanem azzal, hogy nem volt terv arra az esetre ha Watson kiesik. Illetve DTR volt a terv ezek szerint. Én ezt a Walker szerencsétlenkedést nem értem, egyértelmű FO hiba, hogy ő kezdett.

Flacco szerződtetését ellenben jó húzásnak látom, akár mint mentor DTR mellé és ha meg fel kell menni a pályára, akkor egyértelműen sokkal jobb mint Walker.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
6 napja
ktms Cleveland Browns 461
Jó edzőnek tartom Stefát, bár időnként van egy-egy fejvakarós play hívása (szerintem ennyi benne van).

Amit el kell kormányoznia ebben a szezonban az már ilyen epikus szinten kezd lenni. Teljesen nonszensz, hogy 7 győzelemmel állunk ilyen kaotikus QB helyzet ellenére. Önálló címet lehetne alapítani arra, hogy év edzője legyen a fostengeren történő legjobb navigátor kategóriában.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
6 napja
ktms Cleveland Browns 461
Nekem ő sem tűnt NFL-szintnek, végig kontroll alatt éreztem a meccset, amikor szoros lett akkor is. Pedig az elmúlt hetekben még végig bennem voltak a korábbi Commanders féle bukók miatti flashbackek.
Cruyffista
Én is hasonlóan gondolom.Bár csinált szép játékokat,de főleg fizikálisan éretlen az NFL-re.Rettenetesen törékenynek tűnik.
Foresz
a 3. negyed alapján ha nem ütjök ki akkor simán nyernek, a momentumtól kezdve minden ott volt náluk
ha megszerzik a vezetést akkor valszeg rekt
a D labdaszerzése volt ami megfordította teljesen, a 3. számú QB mellett a faluk is teljesen szétesett
Negritis, a vajda
Szerintem az első másfél negyed döntött. Payton és csapata nagyon szépen kitalálta mit kell megpróbálni és bejött. Hiába tudott igazítani Schwartz a D-nken, onnan már nehéz volt mert megléptetek.
Azért visszajöttünk a millió drop ellenére és a harmadik negyedben már szerintem is nálunk volt a momentum. Ha nincs DTR kiütése, akkor minimum szoros lett volna, de az utóbbi időben behúzzuk ezeket a meccseket. Amint bejött Walker tudni lehetett, hogy itt csak ti verhetnétek meg magatokat, de ez most nem volt opció. Ilyen győzelmi sorozatban, ekkora feltámadással a szezon elejéhez képest, közben nálunk meg a negyedik negyedre lesérült szinte mindenki is. Egyszerűen már nem volt reális, szét is esett minden.

Visszatérve: DTR a mi szemszögünkből szépen fejlődik most is jókat dobott, nem hibázott. Csak egyet, amikor magára húzta Browning-ot, aki meg kiütötte. Kell neki még pár meccs és egy kis rutin, hogy lássuk mi rejlik benne.

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 461

😀

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 461
Sziasztok!
Eddig csak olvasóként voltam itt jelen és kifejezetten csak ezt a topikot olvasom. Arra gondoltam jobb, ha "látszom" is, emiatt regisztráltam be és köszönök be most. A 2016-os 1-15-ös szezon óta mondhatom magam Browns drukkernek, előtte bár évek óta követem az NFL-t nem volt kifejezett kedvenc csapatom, a jó meccsek érdekeltek mindössze. Ám mivel mindig a gyengébbnek drukkolok így kezdtem el követni a csapat körüli eseményeket egyre fokozottabban miközben egyre csak "fejlődött" az 1-15-ös szezon. Erre tett rá egy lapáttal a 0-16 és onnantól tudtam, hogy megvan a sztori, amit követni akarok. Így csúsztam bele szépen egyre csak jobban és jobban. Szóval így adódott a Browns. Nem egy tipikus bandwagon sztori. 😊
üdv: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 461

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 461
egy olyan évben, amelybe akkora hendikeppel jöttek a védelmek a felkészülés során, hogy kb mostanra találták meg a szinkronokat. Értékelhető adatsor nincs kb az 1-4 hétről akkorák a szórások. Tudom, mert idén is kidolgozzák a témát hallgatók önálló kutatási feladatként, és szenvednek.
Helmut Zimmer
Egyetértek! Szerintem ebben a meccsben több dolog is szerepet játszott, de van két olyan tényező, ami miatt elve nehéz volt felvenni a versenyt. Nevezetesen, hogy a Steelers egy hosszú évek óta összeállt csapat, amit jól menedzseltek. Stabil edző, stabil irányító, működő játékrendszer.

Ezzel szemben a Browns-nál hosszú idő óta ez az első szezon az, ahol értelmezhető menedzsment döntések születtek és világosan látszik, hogy van elképzelés a játékkal kapcsolatban. Épülőfélben a játékrendszer.

Nagyon nem jött jól ez a Covid-os offseason, borzasztó nagy hátrány ez erős csapatok ellen. Gondoljunk bele, lényegében öt meccsnyi tapasztalat birtokában kellett volna menet közben belenyúlni a játékba és kezdeni valamit. A szezon végére már praktikusan háromszor több lejátszott mecs birtokában sokkal jobb játékra és szorosabb eredményre számítok bárki ellen.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a OBJ beteg volt hét közben, Mayfiled sérülten játszott, hiányzik Chubb, Teller az O-ból. Soroljam még?

Szóval mindez egyben vezetett ehhez a csúnya vereséghez, de pont a fentiek miatt: érdemes a helyükön kezelni a dolgokat.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
18 napja
ktms Cleveland Browns 461
Ebben számomra a legrosszabb nem is az, hogy a po-nál komolyabb terveknek valószínűleg lőttek, hanem az, hogy megint csak egy csomó kérdőjel marad DW-vel kapcsolatban. Idén megint nem derül ki, hogy végül is milyen boltot csináltunk, kövi idényben meg megint jön, hogy “még rozsdás”…
Bad 31
Az hagyján, de valami brutális caphit lesz. 60 millió felett/év.
Amadeus von Dollárbaloldal

Tony Adams
Mint azt lentebb is írtam (és P@trik kolléga is), hogy ez így önmagában nem probléma sőt valójában nem is értelmezhető adat.

Kifejtve: az Eagles és a Browns nagyon hasonlóan kezeli capspace-t, mégpedig arra összpontosítva, hogy jól projektálhatók következő 1-3 évek várható capspace-i az NFL-ben. Mindkét csapat aktívan költi a pénzt ezekből a későbbi évekből, ezáltal a tényleges éves kifizetései magasabbak tudnak lenni, mint az adott év capspace-e.
A lentebbi beágyazott bejegyzésben lévő elemzés arról szól, hogy a Browns is ezt csinálja. Nagyjából évente 18-19%-al költ el ténylegesen több pénzt mint a capspace az adott évben. Teszi ezt úgy, hogy jellemzően a következő két évből költi el ezeket a pénzeket. Azért nem több évből, hogyha mégis valami zűr van, akkor az utána következő 3. és 4. években szét tudja teríteni a problémás összeget.
Ha jövőre besül DW projekt, akkor itt is ez várható majd. Tehát ha kiderül, hogy DW-nek mennie kell, akkor ár fogják strukturálni a szerződését, void years stb. Ez okoz persze problémát, de közel sem akkorát, mint ami elsőre látszik. Nagyjából a felét harmadát okozza a tényleges összegnek, ami bőven vállalható rizikó cserébe a várható nyereségért = erős roster.

Ehhez azonban az kell, hogy legyen egy tulajdonos, aki hajlandó és képes az aktuális capspace felett 18-19%-al több pénzt tenni minden évben a rendszerbe. Ezekben az években nagyjából évi 30-40 millió USD-ről beszélünk. A hozadéka ennek az, hogy a következő évekből most elköltött pénz az infláció miatt valójában olcsóbb, mint két év múlva ugyanaz az összeg. Tehát nem csak hogy többet költ, de még nyer is rajta az infláció mértékétől függően akár 5-10%-ot is.

A cikk egyébként kitér arra is, hogy ezt egy jó draft stratégiával még tovább lehet fokozni. Érdekes olvasmány.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 461
Elég korrektül járt el OBJ-vel szemben a csapat:

Bár benne volt a szerződésében, hogy bármikor át lehet alakítani aláírási bónusszá a bérét, erre nem került sor. Megegyeztek a szerződés módosításában: a maradék 8.05M helyett 7.25M lett a garantált. Cserébe elengedtük az utolsó két évét a szerződésnek.

Segítettünk neki, hogy egy gyenge csapatnak ne feltétlenül érje meg felvenni waiver-ről, hisz a szezon végén immáron szabadon igazolhat.

Azt hallani, hogy azt kommunikálja a menedzsmentje, hogy végig akar menni waiver-en és szabadon igazolni. Meglepő lenne, ha akarata ellenére felvenné bárki. Eleve nem volt érdeklődő rá trade határidőig épp a bére miatt. Ráadásul már csere alapnak sem jó, mert elengedtük a két hátralevő évet.

Az egy másik kérdés, hogy mennyire fair, hogy egy játékos aki nem tudott teljesíteni lehúz egy csapatot 7M-ra és kihisztizi, hogy szabadon igazolható legyen. De ahogy mondják: ez üzlet. Mi meg végre túl leszünk az egészen.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 461


🤣😂

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 hónapja
ktms Cleveland Browns 461
Sziasztok srácok!
Kérlek nézzétek el nekem, manapság viszonylag kevés Cardinals meccset néztem!

Kérhetek néhány mondatot Dobbsról? Ár-érték hogy jártunk vele?
Mennyire lehet ő képes valamennyire is pótolni Cousinst? Egyáltalán a pótolás az jó szó rá? Hallom, hogy a PO-ról lemondhatunk. Ez mondjuk annyira nem volt új.
JJ-vel, Addisonnal, Hockyval mennyire fog tudni eldobálgatni?
Azért abban megállapodhatunk, hogy ezek a célpontok, ez a triumvirátus jelenleg legalább top 10-et hozna, de lehet top 5 a ligában...
Mire lehet számítani tőle? Rövid check downok, screenek, karja milyen? Meg tudja dobni a mélyet is?
PatrickSKOL
Dobbs egy szegény ember Deshaun Watson-ja mégpedig a formában lévő állapotú verzióban. Van lába, de nem egy mérgezett egér típus mint Murray. Szépen tudja hosszabbítani a játékot. Normális elkapókkal, futókkal és fallal szerintem működhet nálatok. Rövid dobások menni fognak neki, menetből nem annyira dob jól. Világ marhái voltunk, hogy elcseréltük. Azt mondanám, hogy minimum egy prémium csere QB.

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 hónapja
ktms Cleveland Browns 461
arról is lesznek fasza twitterek, hogy a fumble-t nem adták meg, meg az utolsó FG drive-ban két kamu zászlóval segítettek?
értem, hogy jó meccset rakott le a Browns, a 9ers meg szar volt an block de kicsit már SB szerű ez a nagy ünnpelés. "incredible boombox trolling" lol, nagyon kemények 😀
petey
Látod ez egy ilyen hely, mi ilyen kis dolgoknak is ennyire tudunk örülni. 😜

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 461
Szóval így egy hét után: -1 OBJ, Bengals meccs megnyerve, + Teller, Bitonio szerződések megkötve.

Összeségében sikerült kihozni egy elég nyertes szitut egy eléggé vesztesnek látszó helyzetből. Össze lehet tenni a kezeket, mert AB nagyon jól keverte a lapokat és már nem először.

Nem lepődnék meg ha QB fronton is meg lenne már az ötlet a fejekben (úgy értem, hogy AB és Stefa fejében). Nagyon meglepődnék, ha épp Baker szerződése lenne elrontva.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧