ktms

Cleveland Browns

ktms
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
336
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 órája
ktms Cleveland Browns 336
Hát... ahol kellett ott be lett foltozva. AB és FO ismét nagyon jó munkát végzett. Egyetlen lépésben sem tudok kifogást találni. Nekem még a csere QB is tetszik, Dobbs egy szegény ember Watsonja.

Ahogy Tribbiani kolléga írta: innentől nincs kifogás, szerintem elsősorban Stefán múlik minden. Én úgy gondolom, hogy Watson elég jó tud lenni egy megfelelő rendszerben.

A Drafton pedig innentől lehet úgy nézelődni, hogy fél szemmel a lejáró szerződésű top játékosok helyére keresünk BPA alapon vagy tisztán BPA alapon húzunk játékosokat. Nagyon-nagyon jó alapok vannak most akár közép távra is.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
20 órája
ktms Cleveland Browns 336

warr_b
A nap híre, én nagyon bírom őt, szeretik és igazi vezér az öltözőbe, jól fogja használni Schwartz.
P@trik
Nem értem, miért nem kínáltuk meg egy szerződéssel, ha már nálunk járt és megnéztük...

Ahhoz képest hogy Rivera és Del Rio is linebacker volt, tragédia ami megy nálunk a poszttal...
warr_b
Megértem.

Btw, mi is tudnánk mesélni az elmúlt szezonból. Konkrétan meccsről-meccsre sérültek le a LB-ek. Walker-nek örülök, hogy visszajött.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
8 napja
ktms Cleveland Browns 336
Képzeljük el, hogy ezzel a fallal feláll Watson mögé Chubb, közben Cooper az egyik oldalra a másik oldalra meg bárki aki gyors és a kezében marad a labda… Közben meg figyelni kell Njoku-ra és esetleg Watson megiramodására…

Biztos van elitebb offense a ligában, de azért itt is ki lehetne nyitni a playbook-ot tisztességesen.

Ugyanez a D.

Szerintem eddig jól állunk, nekem is tetszenek az eddigi lépések. Tök racionális az összes. Talán nem jön be mind, de van egy világos koncepció mindegyik döntés mögött. Remélem maradunk ezen a vonalon.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
9 napja
ktms Cleveland Browns 336
I'm told #Browns C Ethan Pocic is expected to re-sign, per league source. - Josina Anderson
Beki
A fal egybe marad már csak átkell szokni watsonra.
P@trik
Meglep kicsit, az amúgy is kurva drága falba még tolunk muníciót, kíváncsi leszek a számokra. Remélem valami nagyon team friendly deal.
Joey Tribbiani
Most, hogy van egy korrekt fal, már csak lenne ki(k)nek passzolni. Kéne egy gyors mélységi WR.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
11 napja
ktms Cleveland Browns 336
Minden pick számít, főleg amíg nem pörög ki a Watson trade.

 nflpa.com/cleveland-browns-report-card

Edzők terén nincs gond, az öltöző viszont kicsi (új stadion kéne lassan...), dettó az erőnléti terem, ami nem is terem, hanem a benti edzőpálya végén van pár gép. Régóta gond Berea-ban a hely, de mintha olvastam volna valamit, h. megvettek magánházakat, h. tudjanak terjeszkedni.
Joey Tribbiani
Akartak új stadiont de a város nemet mondott rá... a bereai edzőközpont viszont iszonyuan be van épülve és tényleg elég tré, hogy nincs rendes edzőterme egy dollár milliárdokat érő csapatnak...
Csiriba
És most hova költözzön a Browns?
Amadeus von Dollárbaloldal
Budapest Browns?

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 hónapja
ktms Cleveland Browns 336
Először is gratula a szezonért! Embertelen mennyire pechesek voltatok, és ezzel a QB helyzettel is ilyen magasságokba jutottatok.

Más téma, amivel tuti nem leszek népszerű😀😀

Én elhoznám Bradyt 2 évre, Brockot hagynám tőle tanulni, Lancet meg megpróbálnám rásózni valakire. Tudom, hogy a hajatok égnek állna tőle, de ez egy epic sztori lenne, és időnként az élet is megtámogatja az epic sztorikat, pl. Messi vébé győzelme az utolsó vébéjén.
realcamp
Minek hoznának egy 46 éves QBt?
Toca
Mert van egy kész csapatod, ami QB nélkül is "majdnem" bejutott tegnap a SB-ba.
Nagyon hálivúdi dolog is lenne, tekintve, hogy Brady diehard SF fan volt gyerekként.
Így, hogy nem lett SB az évben SF-nek, nagyobb realitása is van ennek (ha Purdy megnyerte volna a SB-t, akk csak megkapta volna a QB1-et)

Lehet, hogy van 2(+1) QB-d rosteren, de ha sérültek, cseszheted. Brady meg azon kívül, hogy 1 szezont kihagyott sérülés miatt, nem mulasztott meccset (eltiltást nem veszem bele).
Purdy meg Lance tanulna 1 évet, azt Brady után jöhetnének, tapasztaltabban...TC-ben megküzdenek a kezdőért, azt csá.
bogec7
Idén látszott, hogy Brady már önmagában nem fog feljavítani egy egységet ha nem tökéletesek körülötte dolgok akkor már ő sem fog varázsolni.
Nálunk meg láttuk idén hogy ha minden klappol a támadósorba, akkor egy Purdyvel is van esélyünk bárkivel szemben.
Azért kifizetni egy valag pénzt egy 46 éves qbért mert eddig nem nagyon volt sérült elképesztő butaság lenne. Inkább költsék azt a pénzt arra, hogy egyben maradjon a csapat magja
Tarsi
Szerintem Brady nem lesz drága bárhova megy is (már ha megy).

Ránézésre abszolút win-win lenne a dolog minden oldalról. Bridge QB-nek jönne haza egyértelműen az utolsó gyűrűért, egy utolsó szezonra gyerekkori kedvenc csapatához. Közben Purdy és/vagy Lance is tanulhatna mögötte egy évet. És igen, szerintem is kell köré a tökéletes csapat. Ami itt egyébként megvan. Pont azt tudná hozzátenni itt a csapathoz, ami az SB győzelemhez kell.

Abszolút érthető ha nem akarják itt ezt, de tényleg tiszta Hollywood lenne.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 hónapja
ktms Cleveland Browns 336
Hát ezt a pech szériát…

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 hónapja
ktms Cleveland Browns 336
Mióta Purdy-vel ilyen jól mennek a dolgok felkeltette az érdeklődésem a csapat. Engem sem Jimmy sem Lance nem hozott lázba, de ez a srác és ez a sztori így egy csomagban ezzel a csapattal nekem nagyon bejön.

Szóval, azt akarom mondani: hajrá 49ers!

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
2 hónapja
ktms Cleveland Browns 336
Amiért még tetszik ez a hire, mert egyértelműen látszik, h mindenki félretette az egóját és tényleg azt nézték ennek a rosternek ki lenne a legjobb és jelenleg mire/kire van szüksége a csapatnak. Nem old buddy senkivel (Berryvel dolgozott Phillyben, de ennyi), passzol a rendszere a kerethez (persze már rég nincs 4-3/3-4 skatulya, alig vannak baseben a D-k, de Floressel az alap mégis 3-4 lett volna, amiben Garrettet nehéz elképzelni, plusz LBk sincsenek meg hozzá JOKot leszámítva).
Nyilván DT kell, mint eddig, a front 4et fel kell tuningolni, mert főleg onnan kell jönnie a nyomásnak. Man to man a kedvence a CBkkel, amikor Woods csavart egyet idén és kevesebb lett a zónázás azonnal jobban ment a secondarynek.
Cover 1, single high safety, a SS a boxban, ez is feküdhet Delpitnek és JJ3nak.
Amint már írtuk Stefa is tanulhat tőle, pont azt a kellő fegyelmet és tökösséget hozhatja, ami a harvardi fiúk gyengéje. Ezért féltem rohadtul Desaitól, de szerencsére mindenki észnél volt.
Joey Tribbiani
Gyönyörűen megírtad. Annyit tennék hozzá, hogy nekem két fontos szempont volt:

1. Legyen benne láthatóan tökösség és energia ✅
2. Kreatív, okos DC kell. ✅

Szinte el sem hiszem, hogy jó döntést hoztak.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
2 hónapja
ktms Cleveland Browns 336
Eszméletlenül örülök, hogy olyan valaki jött, aki DC szinten már bizonyított.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
ktms Cleveland Browns 336

😀

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 336
Sziasztok!
Eddig csak olvasóként voltam itt jelen és kifejezetten csak ezt a topikot olvasom. Arra gondoltam jobb, ha "látszom" is, emiatt regisztráltam be és köszönök be most. A 2016-os 1-15-ös szezon óta mondhatom magam Browns drukkernek, előtte bár évek óta követem az NFL-t nem volt kifejezett kedvenc csapatom, a jó meccsek érdekeltek mindössze. Ám mivel mindig a gyengébbnek drukkolok így kezdtem el követni a csapat körüli eseményeket egyre fokozottabban miközben egyre csak "fejlődött" az 1-15-ös szezon. Erre tett rá egy lapáttal a 0-16 és onnantól tudtam, hogy megvan a sztori, amit követni akarok. Így csúsztam bele szépen egyre csak jobban és jobban. Szóval így adódott a Browns. Nem egy tipikus bandwagon sztori. 😊
üdv: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 1 éve
ktms Cleveland Browns 336

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 336
egy olyan évben, amelybe akkora hendikeppel jöttek a védelmek a felkészülés során, hogy kb mostanra találták meg a szinkronokat. Értékelhető adatsor nincs kb az 1-4 hétről akkorák a szórások. Tudom, mert idén is kidolgozzák a témát hallgatók önálló kutatási feladatként, és szenvednek.
Helmut Zimmer
Egyetértek! Szerintem ebben a meccsben több dolog is szerepet játszott, de van két olyan tényező, ami miatt elve nehéz volt felvenni a versenyt. Nevezetesen, hogy a Steelers egy hosszú évek óta összeállt csapat, amit jól menedzseltek. Stabil edző, stabil irányító, működő játékrendszer.

Ezzel szemben a Browns-nál hosszú idő óta ez az első szezon az, ahol értelmezhető menedzsment döntések születtek és világosan látszik, hogy van elképzelés a játékkal kapcsolatban. Épülőfélben a játékrendszer.

Nagyon nem jött jól ez a Covid-os offseason, borzasztó nagy hátrány ez erős csapatok ellen. Gondoljunk bele, lényegében öt meccsnyi tapasztalat birtokában kellett volna menet közben belenyúlni a játékba és kezdeni valamit. A szezon végére már praktikusan háromszor több lejátszott mecs birtokában sokkal jobb játékra és szorosabb eredményre számítok bárki ellen.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a OBJ beteg volt hét közben, Mayfiled sérülten játszott, hiányzik Chubb, Teller az O-ból. Soroljam még?

Szóval mindez egyben vezetett ehhez a csúnya vereséghez, de pont a fentiek miatt: érdemes a helyükön kezelni a dolgokat.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 1 éve
ktms Cleveland Browns 336
Elég korrektül járt el OBJ-vel szemben a csapat:

Bár benne volt a szerződésében, hogy bármikor át lehet alakítani aláírási bónusszá a bérét, erre nem került sor. Megegyeztek a szerződés módosításában: a maradék 8.05M helyett 7.25M lett a garantált. Cserébe elengedtük az utolsó két évét a szerződésnek.

Segítettünk neki, hogy egy gyenge csapatnak ne feltétlenül érje meg felvenni waiver-ről, hisz a szezon végén immáron szabadon igazolhat.

Azt hallani, hogy azt kommunikálja a menedzsmentje, hogy végig akar menni waiver-en és szabadon igazolni. Meglepő lenne, ha akarata ellenére felvenné bárki. Eleve nem volt érdeklődő rá trade határidőig épp a bére miatt. Ráadásul már csere alapnak sem jó, mert elengedtük a két hátralevő évet.

Az egy másik kérdés, hogy mennyire fair, hogy egy játékos aki nem tudott teljesíteni lehúz egy csapatot 7M-ra és kihisztizi, hogy szabadon igazolható legyen. De ahogy mondják: ez üzlet. Mi meg végre túl leszünk az egészen.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 336


🤣😂

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 1 éve
ktms Cleveland Browns 336
Szóval így egy hét után: -1 OBJ, Bengals meccs megnyerve, + Teller, Bitonio szerződések megkötve.

Összeségében sikerült kihozni egy elég nyertes szitut egy eléggé vesztesnek látszó helyzetből. Össze lehet tenni a kezeket, mert AB nagyon jól keverte a lapokat és már nem először.

Nem lepődnék meg ha QB fronton is meg lenne már az ötlet a fejekben (úgy értem, hogy AB és Stefa fejében). Nagyon meglepődnék, ha épp Baker szerződése lenne elrontva.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 1 éve
ktms Cleveland Browns 336
Állati jó egy meccs volt, a jobb QB megnyerte a meccset.
Grat.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 hónapja
ktms Cleveland Browns 336
Mióta Purdy-vel ilyen jól mennek a dolgok felkeltette az érdeklődésem a csapat. Engem sem Jimmy sem Lance nem hozott lázba, de ez a srác és ez a sztori így egy csomagban ezzel a csapattal nekem nagyon bejön.

Szóval, azt akarom mondani: hajrá 49ers!

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
4 hónapja
ktms Cleveland Browns 336
3-7-en álunk úgy, hogy ebben több olyan kis különbséges vereség is volt, ahol minimálisan sem tudott fellépni a D... A Bengals elleni győzelem az egyetlen kivétel. Habár ott szerintem az ellenfél extra rossz napot fogott ki, és az is benne volt. Vannak viszont tendenciák, és azt nem egészen értem, hogy miért nem változtatunk ha valami ennyire nem működik.

Támadó oldalon általában van egy korrekt gameplan, ami egyébként többnyire valamennyire működik. Brissett önmagához képest nagyon jól játszik tényleg szavam nincs rá. Tudtuk, hogy nem egy Josh Allen vagy Mahomes, ennek ellenére dob is és fut is szóval ez részemről teljesen rendben van. Sokkal jobb mint amit vártam. A futás is többnyire működik, továbbra is nagyon mély az RB keret. Tegnap ugyan jól fogta a Bills, de látszott, hogy ezt csak a passzvédekezés rovására tudták megcsinálni. Cooper teljesen beváltotta a neki szánt WR1 szerephez fűződő elvárásokat és DPJ is tökéletesen bevált mint WR2, Njoku is beérett, Bryant szépen kiegészíti így nem igazán tudok mást mondani, mint azt hogy az O korrekt. Épp emiatt gondolom úgy, hogy Stefa széke idén biztosan nincs veszélyben. Most látszik, hogy mennyire meg tudja emelni a QB-t Stefa rendszere.

Így viszont, hogy elszállni látszik a szezon arra jó lesz ez az év, hogy vissza tudjon épülni Watson játéka a hosszú kihagyás után. Már idén, az alapszakasz végére ki fog derülni, hogy beválik-e a Watson koncepció? Én egyébként arra számítok, hogy az O k*rva jó lesz vele. Nem egyből az első meccsen, és nem is hiba nélkül de stabilan jó lesz.

A védelemtől viszont a falnak megyek. Szó szerint, mert olyan gyenge ez a fal. Amellett meg olyan ötlettelen az egész, hogy az egy vicc. A meccs vége felé a Bills szépen mutatta, hogyan kell kreatívan védekezni. Folyamatosan hozták helyzetbe az amúgy is extra jól játszó Milano-t. Nálunk meg? Joe Woods. LOL. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha egyszer csak előállna Garrett egy csere igénnyel. Ilyen tehetséget senki nem akarna elvesztegetni, pláne ha a sajátja... Már csak azért is el kellene küldeni Woods-ot, mert már senki nem hisz az elképzelésében, ordít az egészről, hogy úgy sz*r ahogy van. Egy új DC, még ha ideiglenes is elhozhatná megújulást. Egyértelműen Stefa sara, hogy nem mer lépni.

A special team diszfunkcionalitása is Stefa hibája. Az nem véletlen, hogy zsinórban ütik le a York rúgásait. Új koordinátor kell, mit nem lehet ezen nem észrevenni?

Vissza olvastam amit most írtam és már megint semmi újat nem mondtam, csak amit hetek óta tudunk. LOL.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧