NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
remélem Moore ilyenkor is figyel, mert ezt kellene csinálnia. megtalálni a komparatív előnyöket, és lenyomni a faszt az ellenfél torkán.
több mint 1 éve
Ez a joseph wright dupla cb pick nagyon felrementWright már akkor is kilógott. Joseph pánik pick volt és nem nagyon válik be.
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Ez a joseph wright dupla cb pick nagyon felrement
több mint 1 éve
LVE és Armstrong...Defense nem birja el a serulteket es az offesnse hibaitnem néztem eddig, ki sérült meg?
Blevi
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 1 éve
tamas424
1 758
LVE, ArmstrongDefense nem birja el a serulteket es az offesnse hibaitnem néztem eddig, ki sérült meg?
Blevi
slowmotion
több mint 1 éve
Defense nem birja el a serulteket es az offesnse hibaitnem néztem eddig, ki sérült meg?
Blevi
több mint 1 éve
Törpének MOST szóljon valaki, hogy a visszahordás lényege a TD, nem az hogy belerohanjon a fehérekbe.
több mint 1 éve
Defense nem birja el a serulteket es az offesnse hibait
több mint 1 éve
Ez már akarmi lesz is baromi jó meccs.
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Ez a Kelvin Joseph inkább menjen zenélni…
több mint 1 éve
meccs van babám
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
na, bekapcsolom a tévét, Joseph pont jóllakott, annyira megetette a TEegyébként miért nem futottunk tizenöt yardon belülről? megint elkapott minket a garrettitis? okosabbak prübálunk lenni az ellenfélnél?
több mint 1 éve
Charlie Firpo
4 569
3 Kelvin hiba. Sokk
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 1 éve
Hiba után TD. Megint. Wow!!!
több mint 1 éve
Joseph megint
több mint 1 éve
Lawrencé nem tetszett mert elbalfaszkodta😁Wow szép intJobban tetszett mint Lawrence-é? 😉
ParadSEC
tamas424
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Kéne a TD, hogy ez meccs legyen.
több mint 1 éve
Kibaszott jòl keveri a futás playeket a Jags
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Jenkins te zseni. Lloyd te idióta!
több mint 1 éve
Wow szép int
több mint 1 éve
Fasza Dak
több mint 1 éve
Kulcs sack Keytől!