NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
904.Gondolom te sokat olvasod a szabálykönyvet. Segíts légyszi, kb hányadik oldalon üssem fel?Ha megmutatod a szabálykönyvben hogy szabálytalan ha visszaadják az időt én kérek elnézést,de mivel visszaadták, gondolom nem azÁh, semmi... Nyugodtan találjanak ki új eljárásmódot, alkossanak szabályt. Megszoktam.Egyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
gyeek
több mint 1 éve
hagyd már baszki, ez nagyjából szokás, nekünk is visszaadták volna (már ha vagyunk annyira észnél, hogy kikérjük)Gondolom te sokat olvasod a szabálykönyvet. Segíts légyszi, kb hányadik oldalon üssem fel?Ha megmutatod a szabálykönyvben hogy szabálytalan ha visszaadják az időt én kérek elnézést,de mivel visszaadták, gondolom nem azÁh, semmi... Nyugodtan találjanak ki új eljárásmódot, alkossanak szabályt. Megszoktam.Egyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
gyeek
több mint 1 éve
Gondolom te sokat olvasod a szabálykönyvet. Segíts légyszi, kb hányadik oldalon üssem fel?Ha megmutatod a szabálykönyvben hogy szabálytalan ha visszaadják az időt én kérek elnézést,de mivel visszaadták, gondolom nem azÁh, semmi... Nyugodtan találjanak ki új eljárásmódot, alkossanak szabályt. Megszoktam.Egyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Ennyit erőlködtünk egy 3 & out-ért?
több mint 1 éve
tehát a Jags választotta a támadást, mi meg a nappal szemben játékot?hú de kurva okosak vagyunk
több mint 1 éve
gurulóson szocializálódtakTehát mindkettő bírói hiba volt, mégis igazságossabb a végeredmény, nem értem a lamentálást a Boys szurkolóktól. 😀Hát azért az elég egyértelmű, hogy nem kéri ki ha kint volt. Márpedig kint volt, a bírók hibája, hogy ki kellett kérjeAz hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Blevi
shagi0206
balintbaba
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Amugy hetek ota rangatjuk a pofonfat.
több mint 1 éve
Ha megmutatod a szabálykönyvben hogy szabálytalan ha visszaadják az időt én kérek elnézést,de mivel visszaadták, gondolom nem azÁh, semmi... Nyugodtan találjanak ki új eljárásmódot, alkossanak szabályt. Megszoktam.Egyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
gyeek
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Akármenyire is fáj nekik, ez így volt fair, így lehet legjobban megfogalmazni (bármi is az erre vonatkozó szabály).Tehát mindkettő bírói hiba volt, mégis igazságossabb a végeredmény, nem értem a lamentálást a Boys szurkolóktól. 😀Hát azért az elég egyértelmű, hogy nem kéri ki ha kint volt. Márpedig kint volt, a bírók hibája, hogy ki kellett kérjeAz hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Blevi
shagi0206
balintbaba
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
Bálint te gyere csak vissza hozzánk ès tedd helyre amit lehet elrontottal 😁😁😁Tehát mindkettő bírói hiba volt, mégis igazságossabb a végeredmény, nem értem a lamentálást a Boys szurkolóktól. 😀Hát azért az elég egyértelmű, hogy nem kéri ki ha kint volt. Márpedig kint volt, a bírók hibája, hogy ki kellett kérjeAz hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Blevi
shagi0206
balintbaba
több mint 1 éve
Lawrence úgy nézz ki Pederson mellett, kint egy hosszabb hajú Foles!
több mint 1 éve
Tehát mindkettő bírói hiba volt, mégis igazságossabb a végeredmény, nem értem a lamentálást a Boys szurkolóktól. 😀Hát azért az elég egyértelmű, hogy nem kéri ki ha kint volt. Márpedig kint volt, a bírók hibája, hogy ki kellett kérjeAz hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Blevi
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Szoval egy hibas dontest felulir egy masik?Hát azért az elég egyértelmű, hogy nem kéri ki ha kint volt. Márpedig kint volt, a bírók hibája, hogy ki kellett kérjeAz hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Blevi
shagi0206
több mint 1 éve
azért kértek időt, mert a bíró futó órát mutatott. ha nem nyernek a review-n, akkor vége a meccsnek, ha nem kéri ki. viszont a review alapján időt már az elvileg álló óra alatt kértek, mert rossz volt az időkezelés.Az hogy időkérés volt, annak csak velejárója, hogy megáll az óra, de nem időmegállítás a neve ennek.Egyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Jughead
én ezzel együtt tudok élni.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Áh, semmi... Nyugodtan találjanak ki új eljárásmódot, alkossanak szabályt. Megszoktam.Egyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Ha megítélik elsőre helyesen nyilván nem kér időtAz hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Blevi
több mint 1 éve
Évmeccse jax
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Hát azért az elég egyértelmű, hogy nem kéri ki ha kint volt. Márpedig kint volt, a bírók hibája, hogy ki kellett kérjeAz hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
Blevi
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Az hogy időkérés volt, annak csak velejárója, hogy megáll az óra, de nem időmegállítás a neve ennek.Egyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono
több mint 1 éve
Patterson berúgta. OT! Amit MINDIG elvesztünk.
több mint 1 éve
Ha nem nyerjuk meg a toss-t akkor zacsi
több mint 1 éve
Ízi.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Az hogy kikerte a to-t az nem review fuggoEgyértelműen kint volt a Jags játékos, visszanézték, megállapították. Mi a hiba?Lol visszaadjak a TO-t?Idén egyszer már kibasztak a Cowboysszal a két játékra menő visszanézéssel, miért ne válaszonának most egy hibára egy másikkal?
Blevi
gyeek
kapitnono