Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins
több mint 4 éve
oh bazmeg ahelyett h extra falemberrel nekimentünk volna
több mint 4 éve
ah ő mangós burn fannak tűnikhát nem látom a bajusz energyt minshewn kicsit illetődött fejeket vágNem ivott elég Hellt meccs előtt.
briareos
iktriad
több mint 4 éve
minshew impossible
több mint 4 éve
hát nem látom a bajusz energyt minshewn kicsit illetődött fejeket vágNem ivott elég Hellt meccs előtt.
briareos
több mint 4 éve
hát nem látom a bajusz energyt minshewn kicsit illetődött fejeket vág
több mint 4 éve
nem vagyok tagja az erin fanclubnakFitzmagicről mégse akartam képet berakni. 😊
briareos
több mint 4 éve
nem vagyok tagja az erin fanclubnakA D most is gyenge, de sajna Minshew se élete meccsét játssza és akkor még finoman fogalmaztam.nem nezted az elso ket meccset? 😊 (mondjuk en pont nem latom most csak az appban kovetem)Menj aludni, nyerni fog a Phins.oké csak lassan elalszom az a baj 😀ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszkiAltatunk. 😊
briareos
iktriad
briareos
iktriad
winston
oké csak lassan elalszom az a baj 😀Tessék itt van Erin.
briareos
iktriad
több mint 4 éve
A D most is gyenge, de sajna Minshew se élete meccsét játssza és akkor még finoman fogalmaztam.nem nezted az elso ket meccset? 😊 (mondjuk en pont nem latom most csak az appban kovetem)Menj aludni, nyerni fog a Phins.oké csak lassan elalszom az a baj 😀ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszkiAltatunk. 😊
briareos
iktriad
briareos
iktriad
winston
oké csak lassan elalszom az a baj 😀Tessék itt van Erin.
briareos
több mint 4 éve
😀 😀 😀 😀Menj aludni, nyerni fog a Phins.oké csak lassan elalszom az a baj 😀ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszkiAltatunk. 😊
briareos
iktriad
briareos
iktriad
ja az vallana ránk
több mint 4 éve
nem nezted az elso ket meccset? 😊 (mondjuk en pont nem latom most csak az appban kovetem)Menj aludni, nyerni fog a Phins.oké csak lassan elalszom az a baj 😀ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszkiAltatunk. 😊
briareos
iktriad
briareos
iktriad
több mint 4 éve
Menj aludni, nyerni fog a Phins.oké csak lassan elalszom az a baj 😀ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszkiAltatunk. 😊
briareos
iktriad
briareos
több mint 4 éve
na kiváncsi vagyok halftimeban beszélnek e 2 mondatot rólunk is
több mint 4 éve
oké csak lassan elalszom az a baj 😀ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszkiAltatunk. 😊
briareos
iktriad
több mint 4 éve
ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszkiAltatunk. 😊
briareos
több mint 4 éve
ezeknek a playhivásoknak mi a fasz értelme van baszki
több mint 4 éve
a 91-re mindig azt hiszem, hogy cameron wake 😕hosszu betegség után. Wakezillának azért más fizikuma volt
Ventura
több mint 4 éve
a 91-re mindig azt hiszem, hogy cameron wake 😕
több mint 4 éve
Minshewnak nagyon hiányzik Chark...
több mint 4 éve
yepp.. kapkodós sorozatna megvan az első incompleteÉs az első 3 & out is.
briareos
iktriad
több mint 4 éve
na megvan az első incompleteÉs az első 3 & out is.
briareos
több mint 4 éve
tetszik h kordában tartjuk a jags offense-t hiányzók ide v oda
több mint 4 éve
OMG, de gáz playek back to back,
több mint 4 éve
Törpe_Tacskó
396
Mi ez a playhívás 3.-ra ?
több mint 4 éve
J-Rob döntött egy rekordot. UDFA rookieről beszélünk. RB @Robinson_jamess now has the most scrimmage yards by a @Jaguars player through their first three career games in franchise history.
— Tad Dickman (@TDickman89) September 25, 2020