Jacksonville Jaguars - San Diego Chargers
több mint 8 éve
twitter.com/UTgehlken/status/671072716850634752
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ez a play kellett volna 3rd downra.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Látom a Coastal Carolina tegnapi szívása nem volt túl jó hatással.jagséAz argentinoké?te annyira vagy hardcore fan, mint amennyire ganxsta zoliEz van. Jobb, nehogy te is mazochistává válj, mint mi hardcore Jaguars fanok.Sajnos tartok tőle, hogy Hurnst idén már nem látjuk játszani. 😕akkor engem se látsz többet Jaguars eredménykövetőben
iktriad
mustaine
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
jagséAz argentinoké?te annyira vagy hardcore fan, mint amennyire ganxsta zoliEz van. Jobb, nehogy te is mazochistává válj, mint mi hardcore Jaguars fanok.Sajnos tartok tőle, hogy Hurnst idén már nem látjuk játszani. 😕akkor engem se látsz többet Jaguars eredménykövetőben
iktriad
mustaine
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Az argentinoké?te annyira vagy hardcore fan, mint amennyire ganxsta zoliEz van. Jobb, nehogy te is mazochistává válj, mint mi hardcore Jaguars fanok.Sajnos tartok tőle, hogy Hurnst idén már nem látjuk játszani. 😕akkor engem se látsz többet Jaguars eredménykövetőben
iktriad
mustaine
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Ilyen is csak Sixo köcsög csapata ellen történhet A Világ Legjobb Játékosával 😕 😕Tévedsz , Clowney nem a Chargers ellen sérült le.
mustaine
több mint 8 éve
te annyira vagy hardcore fan, mint amennyire ganxsta zoliEz van. Jobb, nehogy te is mazochistává válj, mint mi hardcore Jaguars fanok.Sajnos tartok tőle, hogy Hurnst idén már nem látjuk játszani. 😕akkor engem se látsz többet Jaguars eredménykövetőben
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
Köszi zebra. Szerintem pick volt amúgy... Hurns elkapta.
több mint 8 éve
Ilyen is csak Sixo köcsög csapata ellen történhet A Világ Legjobb Játékosával 😕 😕
több mint 8 éve
És lehet, hogy igaza lesz... De ha a bíróknak van szíve, akkor remélem nem.
több mint 8 éve
McCoy ráment a köcsög pontokra.
több mint 8 éve
Ez van. Jobb, nehogy te is mazochistává válj, mint mi hardcore Jaguars fanok.Sajnos tartok tőle, hogy Hurnst idén már nem látjuk játszani. 😕akkor engem se látsz többet Jaguars eredménykövetőben
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
beszélgethet magábanSajnos tartok tőle, hogy Hurnst idén már nem látjuk játszani. 😕akkor engem se látsz többet Jaguars eredménykövetőben
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Sajnos tartok tőle, hogy Hurnst idén már nem látjuk játszani. 😕akkor engem se látsz többet Jaguars eredménykövetőben
iktriad
több mint 8 éve
fizetne érteő legalább megtennéezt szerintem anyónak akartad írnilol mustaine , ez a te hibádszopjá le
Sixo
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 8 éve
ő legalább megtennéezt szerintem anyónak akartad írnilol mustaine , ez a te hibádszopjá le
Sixo
mustaine
Sixo
több mint 8 éve
Az szerintem agyrázkódás. Evansnak is volt ma már egy.Akkor cut.
iktriad
több mint 8 éve
ezt szerintem anyónak akartad írnilol mustaine , ez a te hibádszopjá le
Sixo
mustaine
több mint 8 éve
Az szerintem agyrázkódás. Evansnak is volt ma már egy.