NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 1 éve
támadó sor kritikán aluli ma
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na jelenleg meg is lesz a léd. 😀konzervativabb voltam annál 2 ponttaljaj de cuki a kc persze ne legyen meg a spread véletlenül semondjuk ha van, amikor nem harapnék rá a -10,5-re, az pont egy csütörtöki meccs
Kúrfürst briareos
shawnka
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
és akkor a meccs el is dőltNa, ez az én szövegem ilyen korán. 😀
Negritis, a vajda
Hogy mást ne mondjunk, a koncertfilmje annyi profitot fog termelni, mint egy blockbuster. A Kelce-Taylor romantika remek PR mondjuk ehhez.Engem jobban idegesít hogy ezt az átlagos médiaterméket mutogatják amikor Kelce elkap egy labdát mint a csapat teljesítménye... minek kell ezt sporteseményreazért a Woman of the Decade címet nem a szél hordta össze!
Heisman nádor
shawnka
több mint 1 éve
Engem jobban idegesít hogy ezt az átlagos médiaterméket mutogatják amikor Kelce elkap egy labdát mint a csapat teljesítménye... minek kell ezt sporteseményreazért a Woman of the Decade címet nem a szél hordta össze!
Heisman nádor
több mint 1 éve
és akkor a meccs el is dőlt
több mint 1 éve
Engem jobban idegesít hogy ezt az átlagos médiaterméket mutogatják amikor Kelce elkap egy labdát mint a csapat teljesítménye... minek kell ezt sporteseményre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
konzervativabb voltam annál 2 ponttaljaj de cuki a kc persze ne legyen meg a spread véletlenül semondjuk ha van, amikor nem harapnék rá a -10,5-re, az pont egy csütörtöki meccs
Kúrfürst briareos
shawnka
több mint 1 éve
jaj de cuki a kc persze ne legyen meg a spread véletlenül semondjuk ha van, amikor nem harapnék rá a -10,5-re, az pont egy csütörtöki meccs
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ezen a meccsen 4nél járunkújabb 3&Out, impotens ez az offensePedig nem lehet azt mondani, h a védelem (KC offense) ne adna meg a lehetőséget.
Heisman nádor
Amúgy a Jets félidő óta hány first down-t sikerült összehozni?
rob3r7o
több mint 1 éve
Ma 4 van eddig.újabb 3&Out, impotens ez az offensePedig nem lehet azt mondani, h a védelem (KC offense) ne adna meg a lehetőséget.
Heisman nádor
rob3r7o
több mint 1 éve
újabb 3&Out, impotens ez az offensePedig nem lehet azt mondani, h a védelem (KC offense) ne adna meg a lehetőséget.
Heisman nádor
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
újabb 3&Out, impotens ez az offenseÉs szerencse, hogy felpattant Wilson passza, mert lehetett volna ebből TD is, csak nem a Broncosnak.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Már megint ilyen ellentmondásos érzésem van. Nem szabad ezeket a játékosokat szeretnem, mert rebuild van, mindenki ki lesz baszva, cserélve. De én ezeket a srácokat szeretem.. 😊miért ne lehetne őket szeretni? kevés kivételtől eltekintve mindegyiknek szivesen szurkolok más mezben is
Zalán
több mint 1 éve
Már megint ilyen ellentmondásos érzésem van. Nem szabad ezeket a játékosokat szeretnem, mert rebuild van, mindenki ki lesz baszva, cserélve. De én ezeket a srácokat szeretem.. 😊
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
újabb 3&Out, impotens ez az offense
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
második félidőbe szarabbak leszünkjaj de cuki a kc persze ne legyen meg a spread véletlenül seNyilván megint részegen jöttek ki a pályára. De végül is, így is megvernek minket
Kúrfürst briareos
Assurbanapli
szal borítékolt a vereség
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
jaj de cuki a kc persze ne legyen meg a spread véletlenül seNyilván megint részegen jöttek ki a pályára. De végül is, így is megvernek minket
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ez az instant reaction volt 😀A faszszopók fake-elnek 😀eredmény alapján mi szopunk 😀
Heisman nádor
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
jaj de cuki a kc persze ne legyen meg a spread véletlenül seMennyi a spread?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
A faszszopók fake-elnek 😀eredmény alapján mi szopunk 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
jaj de cuki a kc persze ne legyen meg a spread véletlenül se
több mint 1 éve
A faszszopók fake-elnek 😀
több mint 1 éve
Elit Denver D. 😀
több mint 1 éve
Jézus. A jól edzett csapat. Szerencse, h idén nem lesz annyi presnap büntetés.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove