Kansas City Chiefs - New Orleans Saints
1 hónapja
casaubon
2 373
Csekely 70 kilo koztuk a kulonbsegEkkora embert ugyis ritkan latunk igy futni labdavalWorthy le is akarta ütközni hátulról, de nem sok vizet zavart 😀
casaubon
shagi0206
1 hónapja
shagi0206
10 921
Ekkora embert ugyis ritkan latunk igy futni labdavalWorthy le is akarta ütközni hátulról, de nem sok vizet zavart 😀
casaubon
1 hónapja
casaubon
2 373
Ekkora embert ugyis ritkan latunk igy futni labdaval
1 hónapja
shagi0206
10 921
Na, ha már szó volt róla, hogy a Chiefs nem tudja lezárni a driveokat. Ez most sem sikerült 😊
1 hónapja
casaubon
2 373
2&34 run, 3&22 trükkös játék, 4&1 FD. Szép.Aikmanek azota is arrol beszelnek, hogy ez vajon igy volt kitalalva, vagy csak Kelce es Perine helyzetfelismerese volt
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
2&34 run, 3&22 trükkös játék, 4&1 FD. Szép.
1 hónapja
shagi0206
10 921
Azt nem kell, én az élet minden területén a legapróbb szarokon is fel tudom baszni magam.Akit zavar egy három órás közvetítésben összesen 58 másodpercnyi Taylor Swift, annak nagyon irigylem az életét, hogy ilyenek miatt tud idegeskedni,Francba, eszembe se volt, hogy megint nézhetjük Swiftet vagy 15x. Ezzel az állandó mutogatásával csak utálni fogom (és lehet nem vagyok egyedül).Megint csak azt tudom mondani: minden egyes alkalommal, amikor latod, szabad szemmel is lathato osszeggel emelkedik a liga bevetele, igy tobbek kozott a salary cap is.
shagi0206
casaubon
shawnka
1 hónapja
Jöttem izgulni.🙂
1 hónapja
Akit zavar egy három órás közvetítésben összesen 58 másodpercnyi Taylor Swift, annak nagyon irigylem az életét, hogy ilyenek miatt tud idegeskedni,Francba, eszembe se volt, hogy megint nézhetjük Swiftet vagy 15x. Ezzel az állandó mutogatásával csak utálni fogom (és lehet nem vagyok egyedül).Megint csak azt tudom mondani: minden egyes alkalommal, amikor latod, szabad szemmel is lathato osszeggel emelkedik a liga bevetele, igy tobbek kozott a salary cap is.
shagi0206
casaubon
1 hónapja
casaubon
2 373
Francba, eszembe se volt, hogy megint nézhetjük Swiftet vagy 15x. Ezzel az állandó mutogatásával csak utálni fogom (és lehet nem vagyok egyedül).Megint csak azt tudom mondani: minden egyes alkalommal, amikor latod, szabad szemmel is lathato osszeggel emelkedik a liga bevetele, igy tobbek kozott a salary cap is.
shagi0206
1 hónapja
casaubon
2 373
Annak nem is volt rossz. De a safetyt legkozelebb bekuldhetik WR-nek (ugyis hullanak)Aztak… ez mi volt 😳egy punt
casaubon
ozibozi
1 hónapja
casaubon
2 373
Aztak… ez mi volt 😳
1 hónapja
Bajnokot verni mindig jó... WHO DAT!Csilió sérült mindkét oldalon, talán szerencsénk lesz...
Go Saints!
1 hónapja
02:15, ARENA4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal