Kansas City Chiefs - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Ravensjelenleg ki van PO-ban?Dexxter TailorHouston.Sixo67
több mint 10 éve
jelenleg ki van PO-ban?
több mint 10 éve
Houston sackrekordot dönt.
több mint 10 éve
Puntokkal fogunk kikapni lol.Sixo67nem pontokkal?
több mint 10 éve
Mondjuk annak örülnék, ha Charlie agya nem most szállna el. Eddig egész visszafogott volt.
több mint 10 éve
Értelmetlen felhajigálás... Nem értem ezt se.
több mint 10 éve
Asszem megköszönhetjük, hogy csak ennyire égünk. Borzalmas. Fluker kiesése óta esély nincs a támadásvezetésre. Mondjuk valami kreatívabb playcall se ártana.
több mint 10 éve
Azt hittem , hogy mi fogunk Te játékokkal szopatni, hát eddig mi szopunk azzal.

több mint 10 éve
Remélem az első.Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Branden vagy Pam? 😀Shilkor
Szép kis 43 yardos punt.

több mint 10 éve
Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Branden vagy Pam? 😀
több mint 10 éve
5 yardos átlaggal fut , nekem az megfelel. Brutális ma ez a front 7az OL-ünk ellen.Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Annyira nem jó azért. Mint ahogy Will Smiff sem. Ez így rohadt szar.szaba

több mint 10 éve
Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Annyira nem jó azért. Mint ahogy Will Smiff sem. Ez így rohadt szar.
több mint 10 éve
sonka is ilyesmit puntolt ma fórumfocin 😀ST ma is rottyon van.Sixo67Ilyet én is puntolok szép napos időben. Ez nagyon gyenge punt volt.szaba
több mint 10 éve
Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.

több mint 10 éve
A védelem adja a lehetőségeket, a baj az, hogy elfogynak az emberek az OL-ben. És a KC front7 ellen ez elég súlyos gond.