Kansas City Chiefs - San Diego Chargers
több mint 9 éve
Ravensjelenleg ki van PO-ban?Dexxter TailorHouston.Sixo67
több mint 9 éve
jelenleg ki van PO-ban?
több mint 9 éve
szaba
10 542
Houston sackrekordot dönt.
több mint 9 éve
Puntokkal fogunk kikapni lol.Sixo67nem pontokkal?
több mint 9 éve
szaba
10 542
Mondjuk annak örülnék, ha Charlie agya nem most szállna el. Eddig egész visszafogott volt.
több mint 9 éve
szaba
10 542
Értelmetlen felhajigálás... Nem értem ezt se.
több mint 9 éve
szaba
10 542
Asszem megköszönhetjük, hogy csak ennyire égünk. Borzalmas. Fluker kiesése óta esély nincs a támadásvezetésre. Mondjuk valami kreatívabb playcall se ártana.
több mint 9 éve
Azt hittem , hogy mi fogunk Te játékokkal szopatni, hát eddig mi szopunk azzal.
több mint 9 éve
Remélem az első.Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Branden vagy Pam? 😀Shilkor
Szép kis 43 yardos punt.
több mint 9 éve
Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Branden vagy Pam? 😀
több mint 9 éve
5 yardos átlaggal fut , nekem az megfelel. Brutális ma ez a front 7az OL-ünk ellen.Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Annyira nem jó azért. Mint ahogy Will Smiff sem. Ez így rohadt szar.szaba
több mint 9 éve
szaba
10 542
Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.Sixo67Annyira nem jó azért. Mint ahogy Will Smiff sem. Ez így rohadt szar.
több mint 9 éve
sonka is ilyesmit puntolt ma fórumfocin 😀ST ma is rottyon van.Sixo67Ilyet én is puntolok szép napos időben. Ez nagyon gyenge punt volt.szaba
több mint 9 éve
Oliver ma nagyon tetszetős, lehet jövőre már főműsor időben fogjuk látni.
több mint 9 éve
szaba
10 542
A védelem adja a lehetőségeket, a baj az, hogy elfogynak az emberek az OL-ben. És a KC front7 ellen ez elég súlyos gond.