Kansas City Chiefs - San Diego Chargers
több mint 9 éve
Ha nem megyünk neki 4.nek McCoy mondjon le kampányba kezdek.
több mint 9 éve
Nem TDCsak nem az határozza meg egy csapat erejét.Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
Na már csak egy td kell, a Chiefs O már nem lesz faktorJakehomer
több mint 9 éve
Csak nem az határozza meg egy csapat erejét.Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
Na már csak egy td kell, a Chiefs O már nem lesz faktor
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
szaba
10 547
Szerintem mondjuk ez nem TD.
több mint 9 éve
Top 3 OL és DL.szabaJó hát McNeil Hardwick Dielman is nagy ászok voltak nem kérdés.
több mint 9 éve
szaba
10 547
Top 3 OL és DL.Jah amikor még a liga legjobb O meg D játékosa is a mi csapatunkban volt 😕Sixo67Mondjuk papíron a legjobb csapatunk valóban 2006-ban volt. Régi szép idők. Köcsög McCrae...szabaNem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
több mint 9 éve
Jah amikor még a liga legjobb O meg D játékosa is a mi csapatunkban volt 😕Mondjuk papíron a legjobb csapatunk valóban 2006-ban volt. Régi szép idők. Köcsög McCrae...szabaNem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
több mint 9 éve
szaba
10 547
Mondjuk papíron a legjobb csapatunk valóban 2006-ban volt. Régi szép idők. Köcsög McCrae...Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
több mint 9 éve
Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.
több mint 9 éve
szaba
10 547
Gates 10,000
több mint 9 éve
Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Az 14-2 volt öcsi.Úgy mondod, mintha nem a Chargers vágott volna ki egy edzőt 12 w-s szezon után :pJakehomerNovák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerFranchise rekord év után kirúgnánk? Mondjuk ti is a tavalyi év edzőjét fogjátok kicsapni.Sixo67
több mint 9 éve
szaba
10 547
Az 14 W volt. És AJ Smiff volt.Úgy mondod, mintha nem a Chargers vágott volna ki egy edzőt 12 w-s szezon után :pJakehomerNovák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerFranchise rekord év után kirúgnánk? Mondjuk ti is a tavalyi év edzőjét fogjátok kicsapni.Sixo67
több mint 9 éve
Úgy mondod, mintha nem a Chargers vágott volna ki egy edzőt 12 w-s szezon után :pNovák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerFranchise rekord év után kirúgnánk? Mondjuk ti is a tavalyi év edzőjét fogjátok kicsapni.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
szaba
10 547
Novák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerEléggé meglepne, ha nem ő lenne. Ebben a szituban gólokkal nem lehet nyerni, nem is értem McCoyt.