A funkció használatához be kell lépni!
Kansas City Chiefs - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Ha nem megyünk neki 4.nek McCoy mondjon le kampányba kezdek.

több mint 10 éve
Nem TDCsak nem az határozza meg egy csapat erejét.Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
Na már csak egy td kell, a Chiefs O már nem lesz faktorJakehomer

több mint 10 éve
Csak nem az határozza meg egy csapat erejét.Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
Na már csak egy td kell, a Chiefs O már nem lesz faktor
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szerintem mondjuk ez nem TD.
több mint 10 éve
Top 3 OL és DL.szabaJó hát McNeil Hardwick Dielman is nagy ászok voltak nem kérdés.

több mint 10 éve
Top 3 OL és DL.Jah amikor még a liga legjobb O meg D játékosa is a mi csapatunkban volt 😕Sixo67Mondjuk papíron a legjobb csapatunk valóban 2006-ban volt. Régi szép idők. Köcsög McCrae...szabaNem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
több mint 10 éve
Jah amikor még a liga legjobb O meg D játékosa is a mi csapatunkban volt 😕Mondjuk papíron a legjobb csapatunk valóban 2006-ban volt. Régi szép idők. Köcsög McCrae...szabaNem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67

több mint 10 éve
Mondjuk papíron a legjobb csapatunk valóban 2006-ban volt. Régi szép idők. Köcsög McCrae...Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.Sixo67
több mint 10 éve
Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊JakehomerA tavalyi is ugyanaddig jutott a PO-ban.

több mint 10 éve
Gates 10,000
több mint 10 éve
Nem is értem, miért írtam 12-t, tudom, hogy 14 volt, az utolsó erős Chargers csapat 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az 14-2 volt öcsi.Úgy mondod, mintha nem a Chargers vágott volna ki egy edzőt 12 w-s szezon után :pJakehomerNovák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerFranchise rekord év után kirúgnánk? Mondjuk ti is a tavalyi év edzőjét fogjátok kicsapni.Sixo67

több mint 10 éve
Az 14 W volt. És AJ Smiff volt.Úgy mondod, mintha nem a Chargers vágott volna ki egy edzőt 12 w-s szezon után :pJakehomerNovák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerFranchise rekord év után kirúgnánk? Mondjuk ti is a tavalyi év edzőjét fogjátok kicsapni.Sixo67
több mint 10 éve
Úgy mondod, mintha nem a Chargers vágott volna ki egy edzőt 12 w-s szezon után :pNovák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerFranchise rekord év után kirúgnánk? Mondjuk ti is a tavalyi év edzőjét fogjátok kicsapni.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Novák Misi lesz jövőre is a kicker?JakehomerEléggé meglepne, ha nem ő lenne. Ebben a szituban gólokkal nem lehet nyerni, nem is értem McCoyt.