Kansas City Chiefs - San Diego Chargers
több mint 10 éve
Ez így nagyon nehéz lesz.Sixo67és már Suckupban sem bízhattok 😀
több mint 10 éve
ezek szerint, közben Ricsiéket hallgatomez középszar: firstrowusa.eu/football/first-san-diego-chargers-at-kansas-city-chiefs-row57400bShilkorSpanyol? xDSixo67
több mint 10 éve
ez középszar: firstrowusa.eu/football/first-san-diego-chargers-at-kansas-city-chiefs-row57400bShilkorSpanyol? xD

több mint 10 éve
ez középszar: firstrowusa.eu/football/first-san-diego-chargers-at-kansas-city-chiefs-row57400b
több mint 10 éve
Van valakinek egy jobb minőségű streamje? Enyém ultragagyi.

több mint 10 éve
tavaly azzal estünk ki a PO-ból, viccses lenne, ha idén a Baltimore járna ugyanígy 😀Minden South Carolina-s tudja, hogy kinek kell nyerni, még ő is 😀Sixo67ne is emlegesd azt a köcsögötShilkorAzért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67
több mint 10 éve
Jaj tényleg, már el is felejtettem 😀Azért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67
Na majd az új kicker
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Minden South Carolina-s tudja, hogy kinek kell nyerni, még ő is 😀ne is emlegesd azt a köcsögötShilkorAzért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67

több mint 10 éve
ne is emlegesd azt a köcsögötAzért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67
több mint 10 éve
Azért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.

több mint 10 éve
első hétenvagy kismillió visszanézésShilkorNekem most mondjuk nem jut eszembe egy alkalom sem amikor behozta volna.Sixo67

több mint 10 éve
Azért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffból
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hát akkor én jártam jobban. Még gólt is láttam.Jó ez a Newcastle - Everton.Sixo67nálam meg Pelés Head & Shoulders reklám megy 😀Shilkor

több mint 10 éve
Jó ez a Newcastle - Everton.Sixo67nálam meg Pelés Head & Shoulders reklám megy 😀
több mint 10 éve
azért írtam, hogy "kismillió", mert egyébként még az OT-re se hozna be egy óra csúszástvagy kismillió visszanézésShilkorNekem most mondjuk nem jut eszembe egy alkalom sem amikor behozta volna.Sixo67
több mint 10 éve
vagy kismillió visszanézésShilkorNekem most mondjuk nem jut eszembe egy alkalom sem amikor behozta volna.

több mint 10 éve
vagy kismillió visszanézésHa lesz OT.Sixo67Amúgy a csúsztatás utoléri majd a live-ot bármikor is?szabaEgy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.Sixo67
több mint 10 éve
Ha lesz OT.Amúgy a csúsztatás utoléri majd a live-ot bármikor is?szabaEgy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.Sixo67

több mint 10 éve
Amúgy a csúsztatás utoléri majd a live-ot bármikor is?Egy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.Sixo67
több mint 10 éve
Egy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.

több mint 10 éve
Egy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...