Kansas City Chiefs - San Diego Chargers
több mint 9 éve
Ez így nagyon nehéz lesz.Sixo67és már Suckupban sem bízhattok 😀
több mint 9 éve
ezek szerint, közben Ricsiéket hallgatomez középszar: firstrowusa.eu/football/first-san-diego-chargers-at-kansas-city-chiefs-row57400bShilkorSpanyol? xDSixo67
több mint 9 éve
ez középszar: firstrowusa.eu/football/first-san-diego-chargers-at-kansas-city-chiefs-row57400bShilkorSpanyol? xD
több mint 9 éve
ez középszar: firstrowusa.eu/football/first-san-diego-chargers-at-kansas-city-chiefs-row57400b
több mint 9 éve
Van valakinek egy jobb minőségű streamje? Enyém ultragagyi.
több mint 9 éve
tavaly azzal estünk ki a PO-ból, viccses lenne, ha idén a Baltimore járna ugyanígy 😀Minden South Carolina-s tudja, hogy kinek kell nyerni, még ő is 😀Sixo67ne is emlegesd azt a köcsögötShilkorAzért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67
több mint 9 éve
Jaj tényleg, már el is felejtettem 😀Azért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67
Na majd az új kicker
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Minden South Carolina-s tudja, hogy kinek kell nyerni, még ő is 😀ne is emlegesd azt a köcsögötShilkorAzért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67
több mint 9 éve
ne is emlegesd azt a köcsögötAzért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.Sixo67
több mint 9 éve
Azért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffbólJakehomerTavaly , első kezdő meccsén megtette, csak Succup újratervezett.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
első hétenvagy kismillió visszanézésShilkorNekem most mondjuk nem jut eszembe egy alkalom sem amikor behozta volna.Sixo67
több mint 9 éve
Azért kínos lenne, ha Chase Daniel ütne ki titeket a playoffból
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Hát akkor én jártam jobban. Még gólt is láttam.Jó ez a Newcastle - Everton.Sixo67nálam meg Pelés Head & Shoulders reklám megy 😀Shilkor
több mint 9 éve
Jó ez a Newcastle - Everton.Sixo67nálam meg Pelés Head & Shoulders reklám megy 😀
több mint 9 éve
azért írtam, hogy "kismillió", mert egyébként még az OT-re se hozna be egy óra csúszástvagy kismillió visszanézésShilkorNekem most mondjuk nem jut eszembe egy alkalom sem amikor behozta volna.Sixo67
több mint 9 éve
vagy kismillió visszanézésShilkorNekem most mondjuk nem jut eszembe egy alkalom sem amikor behozta volna.
több mint 9 éve
vagy kismillió visszanézésHa lesz OT.Sixo67Amúgy a csúsztatás utoléri majd a live-ot bármikor is?szabaEgy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.Sixo67
több mint 9 éve
Ha lesz OT.Amúgy a csúsztatás utoléri majd a live-ot bármikor is?szabaEgy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.Sixo67
több mint 9 éve
szaba
10 542
Amúgy a csúsztatás utoléri majd a live-ot bármikor is?Egy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.Sixo67
több mint 9 éve
Egy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...szabaHa jól állunk, jó visszanézni, hogy 1 órája mi történt.
több mint 9 éve
szaba
10 542
Egy ilyet ki tud csúsztatva nézni? ...