Las Vegas Raiders - Los Angeles Chargers
11 hónapja
Scorigami!!!LAC 21 - 63 LV
— Scorigami (@NFL_Scorigami) December 15, 2023
Final
That's Scorigami!! It's the 1083rd unique final score in NFL history.
11 hónapja
casaubon
2 373
Fantasyben Aiden a padon....faszom se hitte,hogy most meg azt hiszi ő a Mahomes....Nalam Palmer a padon…
ThundersNFL a Jobbágy
11 hónapja
Fantasyben Aiden a padon....faszom se hitte,hogy most meg azt hiszi ő a Mahomes....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
72 pont a rekord, remélem megdöntik 😀"This is also the most points allowed in Chargers franchise history."
mustaine
Mindezt egy olyan offense ellen, ami 0 pontot szerzett múlt vasárnap. Mi az edzőbuktatás, ha nem ez?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
casaubon
2 373
72 pont a rekord, remélem megdöntik 😀Pont erre gondoltam en is, ez ma siman meglehet
mustaine
11 hónapja
Jack Zoltán
1 049
Ez azért nem volt csúnya Jonestol
11 hónapja
Úgy néz ki, jól halad GáborunkEz a Koonce gyerek elég jól belejött az utóbbi pár hétbenHa így megy tovább, még egyszer akár belügyminiszter is lehet.
mustaine
iktriad
11 hónapja
casaubon
2 373
Na, az ilyenek miatt azert erdemes meg nezni
11 hónapja
casaubon
2 373
Jatekos-edzo volt, es ugyanezen a meccsen volt ket TD-je is.Hát az illető akkor nem volt egy Tom Coughlin.Meccs közben volt már valaha kirúgás? Én Staleyvel megnézném.1921-ben egy bizonyos Frank Coughlint meccs kozben rugtak ki.
KeyG
casaubon
iktriad
11 hónapja
Hát az illető akkor nem volt egy Tom Coughlin.Meccs közben volt már valaha kirúgás? Én Staleyvel megnézném.1921-ben egy bizonyos Frank Coughlint meccs kozben rugtak ki.
KeyG
casaubon
11 hónapja
casaubon
2 373
Meccs közben volt már valaha kirúgás? Én Staleyvel megnézném.1921-ben egy bizonyos Frank Coughlint meccs kozben rugtak ki.
KeyG
11 hónapja
Legalább a Chargers PR csapata nem alszik, Staleyvel ellentétben. 😀 😀 😀we scored. pic.twitter.com/tUlolwTTWX
— Los Angeles Chargers (@chargers) December 15, 2023
11 hónapja
Ez a Koonce gyerek elég jól belejött az utóbbi pár hétbenHa így megy tovább, még egyszer akár belügyminiszter is lehet.
mustaine
11 hónapja
KeyG
9 477
Még egy WR is kettőt passzol a Chargers ellen. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
Na ez edzőbuktatás!
11 hónapja
gedam
5 892
Na melyik lesz elobb: a Chargers vedok kivedekeznek egy third downt, vagy a tamadok szereznek egy first downt? Ebben a meccsben kb. ennyi izgalom maradt 12 perc utan. Meg a fantasy…jó sok okonel fantazi zulaj örülhet most
casaubon
11 hónapja
"This is the second-largest halftime deficit in NFL history. The only biggest deficit came back in 2009 when the Patriots led the Titans by 45."Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
KeyG
9 477
Meccs közben volt már valaha kirúgás? Én Staleyvel megnézném.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
Na ez edzőbuktatás 😊 és még mindig csak a második negyed, fel van adva a lecke a kommentátoroknak
---
11 hónapja
casaubon
2 373
Na melyik lesz elobb: a Chargers vedok kivedekeznek egy third downt, vagy a tamadok szereznek egy first downt? Ebben a meccsben kb. ennyi izgalom maradt 12 perc utan. Meg a fantasy…
11 hónapja
Ez a Koonce gyerek elég jól belejött az utóbbi pár hétben
11 hónapja
2:15, Arena4