Los Angeles Rams - Seattle Seahawks
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Whitworth season ending?Hát, ez inkább bal láb ending... 😕
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Whitworth season ending?
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Jézusatyaúristen, az a bal térd...
több mint 4 éve
12th member
1 053
Remelem Helm tenyleg nem nezi a mwccset😀
több mint 4 éve
Vírus mellé idegbaj. A Seahawks szurkolók ezt is kibírják
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
MightHunter
403
Ekkora ökörséget. Ez nem az MVP Wilson. 100 méter előtte és int. FaszaSose lesz belőle MVP ha képtelen elengedni hogy mindig passzal kell megoldani a dolgokat.
garrett27
több mint 4 éve
12th member
1 053
Majd most dontetlen helyett mehetunk 14pontos hatrannyal az oltozobe
több mint 4 éve
Teljesen szetesett ez a csapat fejben.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
MightHunter
403
Úgy gondolta túl könnyű lenne igy nyerni 😄Na végre!! Fumblynem kellett nektek...
MightHunter
shagi0206
több mint 4 éve
Es tovabbra semNem tudom eldönteni, hogy Wilson most jól játszik vagy nem. Egyszerűen olyan passzai vannak amiket 4 héttel ezelőtt simán megfogott. Mintha félne hogy int leszNem játszik jól. A múlt héten sem, ma sem. Eddig.
MightHunter
garrett27
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Bammeg, kész, vége, kiégtem.
több mint 4 éve
Ekkora ökörséget. Ez nem az MVP Wilson. 100 méter előtte és int. Fasza
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
12th member
1 053
Ez mia faszom volt megint... kb TD futhatott volna...
több mint 4 éve
Oszi
1 215
Emivot Russ😀
több mint 4 éve
MightHunter
403
Nesze neked MVP
több mint 4 éve
MightHunter
403
Na végre!! Fumbly
több mint 4 éve
12th member
1 053
Nem tudom eldönteni, hogy Wilson most jól játszik vagy nem. Egyszerűen olyan passzai vannak amiket 4 héttel ezelőtt simán megfogott. Mintha félne hogy int lesz2tuldobott labdaja volt az nem a vilagvege😀de ez az utolso 3play eleg kuka volt minusz futas, Swain target (hol van Moore?), 3&11re LOS-re passz hogy old meg..
MightHunter
több mint 4 éve
Nem tudom eldönteni, hogy Wilson most jól játszik vagy nem. Egyszerűen olyan passzai vannak amiket 4 héttel ezelőtt simán megfogott. Mintha félne hogy int leszNem játszik jól. A múlt héten sem, ma sem. Eddig.
MightHunter
több mint 4 éve
MightHunter
403
Nem tudom eldönteni, hogy Wilson most jól játszik vagy nem. Egyszerűen olyan passzai vannak amiket 4 héttel ezelőtt simán megdobott. Mintha félne hogy int lesz
Szerkesztette: MightHunter
több mint 4 éve
MightHunter
403
Vicces hogy jonak hiszi mindenki a futas vedelmunk ami csak azwrt van mert akinek van esze passzal szopat taknyosra...Pontosan!
12th member
több mint 4 éve
MightHunter
403
Norton nem takarodik el, akkor jovoheten kar felkuldeni a vedelmet mifasznakNem is tudom ha ezt elbukjuk érdemes lesz e felkelni péntek hajnalban
Oszi
több mint 4 éve
12th member
1 053
Vicces hogy jonak hiszi mindenki a futas vedelmunk ami csak azwrt van mert akinek van esze passzal szopat taknyosra...
több mint 4 éve
Oszi
1 215
Norton nem takarodik el, akkor jovoheten kar felkuldeni a vedelmet mifasznak