Los Angeles Rams - Seattle Seahawks
több mint 4 éve
Pedig mehetne, a szurkolók megromlott egészségi állapotára hivatkozva.Remélem ezek után PC eltakarodik a pics@ba és viszi magával KNJ is.Hát PC nem megy sehova, mert 25ig aláírt. Norton pedig marad szerintem a végéig, vár örülnék ha menne a picsaba.
Bár mindjárt jön valaki és megmondja hogy minden fasza és nem is vagyunk szarok, pedig de.
BigBaltazar
MightHunter
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
MightHunter
403
Nézem és eléggé szarul néz ki minden szempontbólNezd meg az aranyokat😀Hát amikor megvédik ő se villogJaja, szerintem is varjuk az ő nyakába.Pont arra céloztam.Remélem Wilson is érzi hogy ezt a meccset ha elbukják akkor mélyen benne lesz a kezeAzert ne ot vegyuk mar elo mikor a vedelem boklaszik a palyan folyamat...😀volt par faszsaga teny foleg az INT
MightHunter
12th member
MightHunter
Az hogy az OL a négyemberes passrusht nem tudja fogni 2 másodpercig, és minden egyes snapen a földbe döngölik az meg smafu.
akdestroyer
MightHunter
12th member
több mint 4 éve
12th member
1 053
Amugy ha mar az OL tragya miert nem hivjuk a rovid gyors passzokat, elso driveba ultek a TE passzok azota egy labda nem ment felejuk kb, futasba meg nem csak Collinsra kene epiteni szerintem
több mint 4 éve
MightHunter
403
Remélem ezek után PC eltakarodik a pics@ba és viszi magával KNJ is.Hát PC nem megy sehova, mert 25ig aláírt. Norton pedig marad szerintem a végéig, vár örülnék ha menne a picsaba.
Bár mindjárt jön valaki és megmondja hogy minden fasza és nem is vagyunk szarok, pedig de.
BigBaltazar
több mint 4 éve
Remélem ezek után PC eltakarodik a pics@ba és viszi magával KNJ is.Bár mindjárt jön valaki és megmondja hogy minden fasza és nem is vagyunk szarok, pedig de.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
12th member
1 053
Nezd meg az aranyokat😀Hát amikor megvédik ő se villogJaja, szerintem is varjuk az ő nyakába.Pont arra céloztam.Remélem Wilson is érzi hogy ezt a meccset ha elbukják akkor mélyen benne lesz a kezeAzert ne ot vegyuk mar elo mikor a vedelem boklaszik a palyan folyamat...😀volt par faszsaga teny foleg az INT
MightHunter
12th member
MightHunter
Az hogy az OL a négyemberes passrusht nem tudja fogni 2 másodpercig, és minden egyes snapen a földbe döngölik az meg smafu.
akdestroyer
MightHunter
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
12 ember a pályán. Wilson kurvára szálljon magába, mert ez is az ő sara. Remélem elgondolkozik ezen.
több mint 4 éve
Rohadt mixem elment az első meccsen, szopunk mint a kismalac, és mindkét fantasyben akkora betlit tol a csapatom, hogy kb 100 ponttal fogok kikapni. Azt hiszem elég volt nekem is ennyi fájdalom mára...
több mint 4 éve
MightHunter
403
Hát amikor megvédik ő se villogJaja, szerintem is varjuk az ő nyakába.Pont arra céloztam.Remélem Wilson is érzi hogy ezt a meccset ha elbukják akkor mélyen benne lesz a kezeAzert ne ot vegyuk mar elo mikor a vedelem boklaszik a palyan folyamat...😀volt par faszsaga teny foleg az INT
MightHunter
12th member
MightHunter
akdestroyer
több mint 4 éve
12th member
1 053
Jo ejszakat, en most kapcsolom ki.10-6ra tippelek meg van 3 nfc least csapat es a jets ellenuk talan jo na W
8-8 lesz max. a merlegunk.
funkyparduc
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Jaja, szerintem is varjuk az ő nyakába.Pont arra céloztam.Remélem Wilson is érzi hogy ezt a meccset ha elbukják akkor mélyen benne lesz a kezeAzert ne ot vegyuk mar elo mikor a vedelem boklaszik a palyan folyamat...😀volt par faszsaga teny foleg az INT
MightHunter
12th member
MightHunter
több mint 4 éve
Rém szarok vagxunk megint
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Jo ejszakat, en most kapcsolom ki.8-8 lesz max. a merlegunk.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
MightHunter
403
Na ez a meccs is lefutott.
több mint 4 éve
MightHunter
403
Pont arra céloztam.Remélem Wilson is érzi hogy ezt a meccset ha elbukják akkor mélyen benne lesz a kezeAzert ne ot vegyuk mar elo mikor a vedelem boklaszik a palyan folyamat...😀volt par faszsaga teny foleg az INT
MightHunter
12th member
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Hétfő este (azaz ma 😀) jöhet a következő analíziscikkem, már tudom is mi lesz a témája.
több mint 4 éve
12th member
1 053
Ennyit a jo mezony pozirol..
több mint 4 éve
12th member
1 053
Remélem Wilson is érzi hogy ezt a meccset ha elbukják akkor mélyen benne lesz a kezeAzert ne ot vegyuk mar elo mikor a vedelem boklaszik a palyan folyamat...😀volt par faszsaga teny foleg az INT
MightHunter
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Félig visszavonom. A bólyakamerából más volt kicsit.
több mint 4 éve
MightHunter
403
Zebrakkal már 12en vannak a pályán
több mint 4 éve
A Rams még csak nem is erőlködik. Mondjuk a bírók is bekaphatják
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
MightHunter
403
Remélem Wilson is érzi hogy ezt a meccset ha elbukják akkor mélyen benne lesz a keze
több mint 4 éve
Na menjünk a picsába, ezen mi volt dpi?
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Ez a flag egy darab vicc volt.