Miami Dolphins - Buffalo Bills
több mint 2 éve
atyaég
több mint 2 éve
elbassta 😕
több mint 2 éve
Azért ez egy komoly meccs. Mindennel együtt.
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Lökdösés helyett meg kéne fogni a labdát milano
több mint 2 éve
vicces h snapeként változtatjuk az o line personelt 😀
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Offense direkt húzta az időt hogy a D pihent legyen jobb ha tudjátok!
több mint 2 éve
itt a magyarázatnemaz nem csak a negyedik negyedben van x perccel a vége előtt, amikor fut az óra?Életben marad valaki a kezdők közül a végére?engem inkább az érdekel h időkérésekkel mi lesz nem igazán látom h fogynának holott zsinórban ápolnak vkit a pályán
ThySoul
Kúrfürst briareos
Löfli
Kúrfürst briareos
It is pretty interesting that "heat injuries" don't require a team to use a timeout. Not suggesting heat-related illness isn't a very real danger -- but I really didn't know heat could be a reason for an official timeout.
— Jeff Darlington (@JeffDarlington) September 25, 2022
több mint 2 éve
nemaz nem csak a negyedik negyedben van x perccel a vége előtt, amikor fut az óra?Életben marad valaki a kezdők közül a végére?engem inkább az érdekel h időkérésekkel mi lesz nem igazán látom h fogynának holott zsinórban ápolnak vkit a pályán
ThySoul
Kúrfürst briareos
Löfli
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Utolsó 2 perc talanaz nem csak a negyedik negyedben van x perccel a vége előtt, amikor fut az óra?Életben marad valaki a kezdők közül a végére?engem inkább az érdekel h időkérésekkel mi lesz nem igazán látom h fogynának holott zsinórban ápolnak vkit a pályán
ThySoul
Kúrfürst briareos
Löfli
több mint 2 éve
az nem csak a negyedik negyedben van x perccel a vége előtt, amikor fut az óra?Életben marad valaki a kezdők közül a végére?engem inkább az érdekel h időkérésekkel mi lesz nem igazán látom h fogynának holott zsinórban ápolnak vkit a pályán
ThySoul
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Davis hogy rohadna le a kezed
több mint 2 éve
jo kivannak. 😀
több mint 2 éve
Életben marad valaki a kezdők közül a végére?engem inkább az érdekel h időkérésekkel mi lesz nem igazán látom h fogynának holott zsinórban ápolnak vkit a pályán
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Életben marad valaki a kezdők közül a végére?
több mint 2 éve
kohou eddig az év felfedezettje nekem, milyen jó sztori
több mint 2 éve
ott a blitz es ptt a passz.
több mint 2 éve
Bazsinho
1 004
Mindenki lehal
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Mckenzie miért csak akkor jó ha nem kezdetem dynastyban?