NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 519
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
2 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem látom a meccset, mert koncerten vagyok. Ennyit javult a Miami vagy ennyivel gyengebb a csapat mint a Postások voltak?
több mint 5 éve
Ghost készülhet, hogy jövőre kap egy vetélytársat a nyakába....aztán lehet a csomagolásra is
több mint 5 éve
Ghost folytatja a preseasont...
több mint 5 éve
Inkább most bassza el Ghost, mint SB-be
több mint 5 éve
Gost jövőre nem fog itt játszani..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
batyu
630
ez mekkora játék volt a halaktól, nem sok kellett volna, hogy bejöjjön nekik
több mint 5 éve
Wynn a sátorbansajna már az öltözőben, foot injury 😕
Sinisa
Szerkesztette: manuszka86
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Az várható volt, hogy az amúgy is otthon mumus Miami jobb lesz, mint a múltkor, no de ennyire?
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Csak most kapcsolódtam be a meccsbe. Mi folyik Gyöngyö... Miamiban, hogy ilyen sovány az eredmény?
több mint 5 éve
Jah..Sajna..És ez a futáshívás harmadikra jónagy hülyeség volt..Főleg, hogy Izzo ilyen látványosan átment a bal oldalra..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Wynn a sátorban
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
batyu
630
elsőre nekem is úgy tűnt hogy kilépett, de megadtákPassz: AB, AB, AB .. 😀mondjuk a második szerintem nem volt jó (vagy vak vagyok 😊 )
bogec7
NB2
több mint 5 éve
Passz: AB, AB, AB .. 😀mondjuk a második szerintem nem volt jó (vagy vak vagyok 😊 )
bogec7
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Kezdődik.. :/
több mint 5 éve
úgy hallom elég sok bostoni szurker van😊
több mint 5 éve
van/lesz valakinek linkje írja be, köszi
több mint 5 éve
Racionálisan én is értem.Egyértelmű, viszont itt és WR-ben annyira vastagok vagyunk, hogy tökre benne van. Csak jó lenne, ha valakinek a redshirt éve után jönne a kiemelkedő második majdtwitter.com/Patriots/status/1173257744964624384Nekem a #33 miatt is rossz érzésem van.
Cunningham time^^
Meyers helyére valami Barna csóka jön, jókat meséltek róla. White-éknál akkor még ráérős az asszony^^
Wyatt
Sinisa
Wyatt
Csak ne lenne az a sok negatív tapasztalat holmi 2. körös DB pick-ekkel...
De tudom, hogy tudod... 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.