Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Na a kurva anyátokat, most hagyjátok abba.
több mint 7 éve
Kritikán aluli ez a közvetítés, ez a vicc feltette a koronát. 😀Ez volt az, aminél nincs lejjebb.
pecsi92
több mint 7 éve
casaubon
2 391
sziasztok, alig fél éve követem az amerikai focit, ezért kérdezem, hogy ha most a Green bay Minnesota közben nem teljesen értek valamit, itt ér kérdezni? kösziinkább itt, mint SMS-ben 😊
fm77
több mint 7 éve
pecsi92
505
Kritikán aluli ez a közvetítés, ez a vicc feltette a koronát. 😀
több mint 7 éve
helmet
247
Ez a most beolvasott sms jobban fájt, mint Rodgersnek a törött kulccsontja.
több mint 7 éve
fm77
2
sziasztok, alig fél éve követem az amerikai focit, ezért kérdezem, hogy ha most a Green bay Minnesota közben nem teljesen értek valamit, itt ér kérdezni? köszi
több mint 7 éve
Rubens
830
Szerintetek Favre-ot mikor hozzák szóba? 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Azt hittem, csak ironizálsz.De jó hogy lemaradtam róla😀Az a szerencse h még azt nem hozták fel hogy Terrel Owens vagy Chad Ochocinco megy elkapónak a GiantsbePedig de... Ochocinco volt téma...
krisz0621
Rubens
krisz0621
több mint 7 éve
Kampman
28 290
a Lambeaun. Ezzel az egyébként 0%-os esélyünk úgy 3-4 közé emelkedikPláne, hogy jövő héten Packers-SaintsLions milyen verést kapEzek után szerintem ez már egy Packers fant sem vigasztal sajnos 😕
Heisman Trophy
twitch(4thline)
Chargers LT
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
De jó hogy lemaradtam róla😀Az a szerencse h még azt nem hozták fel hogy Terrel Owens vagy Chad Ochocinco megy elkapónak a GiantsbePedig de... Ochocinco volt téma...
krisz0621
Rubens
több mint 7 éve
Rubens
830
Az a szerencse h még azt nem hozták fel hogy Terrel Owens vagy Chad Ochocinco megy elkapónak a GiantsbePedig de... Ochocinco volt téma...
krisz0621
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Az a szerencse h még azt nem hozták fel hogy Terrel Owens vagy Chad Ochocinco megy elkapónak a GiantsbeMichael Strahant Houstonba!!!
krisz0621
több mint 7 éve
Az a szerencse h még azt nem hozták fel hogy Terrel Owens vagy Chad Ochocinco megy elkapónak a Giantsbedehogynem, Ricsiék szóbahozták
krisz0621
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Az a szerencse h még azt nem hozták fel hogy Terrel Owens vagy Chad Ochocinco megy elkapónak a Giantsbede, az elején emlegették
krisz0621
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
Az a szerencse h még azt nem hozták fel hogy Terrel Owens vagy Chad Ochocinco megy elkapónak a Giantsbe
több mint 7 éve
Pláne, hogy jövő héten Packers-SaintsLions milyen verést kapEzek után szerintem ez már egy Packers fant sem vigasztal sajnos 😕
Heisman Trophy
twitch(4thline)
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Breki
278
Matthewsra most konkrétan hátulról ugrottak rá, de legalább megtudtuk, hogy ez se holding.Hazai pálya... Aztán GB re szokták mondani, hogy a zebrák csapata..
casaubon
több mint 7 éve
Rubens
830
Matthewsra most konkrétan hátulról ugrottak rá, de legalább megtudtuk, hogy ez se holding.Láttak ezek egyàltalàn vmit ma??
casaubon
több mint 7 éve
Lions milyen verést kapEzek után szerintem ez már egy Packers fant sem vigasztal sajnos 😕
Heisman Trophy
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Matthewsra most konkrétan hátulról ugrottak rá, de legalább megtudtuk, hogy ez se holding.
több mint 7 éve
Pep71
2 591
ez a közvetítés totál kabaré színvonal 😀 😀
több mint 7 éve
Na ott is van a felvetés. 😊Peyton Manning, Tim Tebow, vannak itt még lehetőségek, plusz van egy öregember Mississippiben, aki szintén tudna csatlakozni.Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.Tőlük kb. azt vártam, hogy elkezdenek Kaepernick-ezni. 😀
pecsi92
twitch(4thline)
Kampman
több mint 7 éve
casaubon
2 391
éééééés tessék 😊Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.Tőlük kb. azt vártam, hogy elkezdenek Kaepernick-ezni. 😀
pecsi92
twitch(4thline)
több mint 7 éve
Lions milyen verést kap
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Rubens
830
És nyertél😀 ezt a hülyét....Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.Tőlük kb. azt vártam, hogy elkezdenek Kaepernick-ezni. 😀
pecsi92
twitch(4thline)