Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Rubens
830
TT nem utalt? 😀Felteszem a kérdést ismét: HOLDING?hoztak egy új szabályt, hogy lila mezesekre nem szabad offensive holdingot dobni.
pecsi92
casaubon
több mint 7 éve
Pep71
2 591
na jó igen, de amíg nem tesszük IR-re addig bármi lehet.teljesen mind1..ARod-hoz hasonlót sehol nem fogsz találni..Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.McCarthy 2013-ban Tolzeinhez is meccseken át ragaszkodott, csak utána jött Flynn
pecsi92
Jövő héten Hundley játszik, aztán bye week és meglátjuk.
Kampman
Pep71
Tuti hogy kipróbálnak azért egy-két QB-t jövőhéten
gamerkr
Seneca Wallace!!! 😀na jó igen, de amíg nem tesszük IR-re addig bármi lehet.teljesen mind1..ARod-hoz hasonlót sehol nem fogsz találni..Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.McCarthy 2013-ban Tolzeinhez is meccseken át ragaszkodott, csak utána jött Flynn
pecsi92
Kampman
Pep71
gamerkr
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Felteszem a kérdést ismét: HOLDING?hoztak egy új szabályt, hogy lila mezesekre nem szabad offensive holdingot dobni.
pecsi92
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Treadwell a végén még elkapó lesz?ez ellen a védelem ellen mindenki feljavul..meg amint láthatod nem is az első számú CB-k játszanak..
Toca
pedig ők se épp elitek 😀 😀
több mint 7 éve
na jó igen, de amíg nem tesszük IR-re addig bármi lehet.teljesen mind1..ARod-hoz hasonlót sehol nem fogsz találni..Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.McCarthy 2013-ban Tolzeinhez is meccseken át ragaszkodott, csak utána jött Flynn
pecsi92
Kampman
Pep71
több mint 7 éve
pecsi92
505
Felteszem a kérdést ismét: HOLDING?
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Peyton Manning, Tim Tebow, vannak itt még lehetőségek, plusz van egy öregember Mississippiben, aki szintén tudna csatlakozni.Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.Tőlük kb. azt vártam, hogy elkezdenek Kaepernick-ezni. 😀
pecsi92
twitch(4thline)
több mint 7 éve
Treadwell a végén még elkapó lesz?
több mint 7 éve
Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.Tőlük kb. azt vártam, hogy elkezdenek Kaepernick-ezni. 😀
pecsi92
több mint 7 éve
Pep71
2 591
teljesen mind1..ARod-hoz hasonlót sehol nem fogsz találni..Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.McCarthy 2013-ban Tolzeinhez is meccseken át ragaszkodott, csak utána jött Flynn
pecsi92
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.McCarthy 2013-ban Tolzeinhez is meccseken át ragaszkodott, csak utána jött Flynn
pecsi92
több mint 7 éve
nando89
3 894
Menjünk már neki , a szezon ma elment hivatalosan , nyugodtan lehet hazardirozni .
több mint 7 éve
Breki
278
Sanyi - Márk duó szebben vezetett egy GB meccset múltkor. Pedig Sanyi nagy medve fan...Egészen minősíthetetlen, amit ma művelnek GyulávalNem szimpatikus... Csak nem őrjöngő örömében, annyira utálja a Packerst.igen jók ma a sporikRicsiék is 😊
pecsi92
gamerkr
Breki
Kampman
több mint 7 éve
Hundley kap majd egy szezont, hogy bizonyítson
több mint 7 éve
casaubon
2 391
csak a szokásos...Egészen minősíthetetlen, amit ma művelnek GyulávalNem szimpatikus... Csak nem őrjöngő örömében, annyira utálja a Packerst.igen jók ma a sporikRicsiék is 😊
pecsi92
gamerkr
Breki
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Egészen minősíthetetlen, amit ma művelnek GyulávalNem szimpatikus... Csak nem őrjöngő örömében, annyira utálja a Packerst.igen jók ma a sporikRicsiék is 😊
pecsi92
gamerkr
Breki
több mint 7 éve
Breki
278
Nem szimpatikus... Csak nem őrjöngő örömében, annyira utálja a Packerst.igen jók ma a sporikRicsiék is 😊
pecsi92
gamerkr
több mint 7 éve
pecsi92
505
Amúgy nem értem Ricsiéket, szerintem nem keresnénk QB-t, maradna Hundley első számúnak.
több mint 7 éve
Hivatalos a rest of season?igen
pecsi92
több mint 7 éve
pecsi92
505
Hivatalos a rest of season?
több mint 7 éve
nando89
3 894
Arod OuT rest Off season , fasza..
több mint 7 éve
Így van, vége a szezonjának.......................
több mint 7 éve
Jovohet utani heten van a szunet. Ha 5 het out akkor 4:6 nal jonne vissza.már out of season-ról beszélgetnek.
Run the table
Celtic
több mint 7 éve
casaubon
2 391
már van. ráadásul a gond még nagyobb lehet:Szerintem ködösítés, mármint, hogy nincs még hivatalosan megerősítés...nem, még csak feltételezés szerintemAmúgy ez már megerősített?Aaron Rodgers broke collarboneEz baromi fájó. Ugyanakkor az eddigi meccseket elnézve nem az volt a kérdés, hogy megsérül e, hanem, hogy mikor és mennyire... :/
Klaci79
twitch(4thline)
vidimate
gamerkr
twitch(4thline)
QB Aaron Rodgers suffered a broken collarbone. There's a chance he could miss the rest of the season.