MNF dupla
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Megvan a W, ez a lényeg! Mindenkinek jó munkát! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Milyen pickGyakorlatilag Boyd kezében volt a labda, esés közben szedte ki.
KeyG
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Gyönyörű védő munka, el kell ismerni 🤬
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Igen, ment is felé labdaHa jól láttam Jones volt bent.Higgins csúnya dropokat csinál.Iosivast meg kellene nézni
ikuvihar
SirPub
ikuvihar
több mint 1 éve
Ha jól láttam Jones volt bent.Higgins csúnya dropokat csinál.Iosivast meg kellene nézni
ikuvihar
SirPub
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Higgins csúnya dropokat csinál.Iosivast meg kellene nézni
ikuvihar
több mint 1 éve
De nem is az 1. heti teljesítményével.Higgins csúnya dropokat csinál.Nem ma "alkudja" ki az új szerződést
ikuvihar
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Higgins csúnya dropokat csinál.Nem ma "alkudja" ki az új szerződést
ikuvihar
több mint 1 éve
Higgins csúnya dropokat csinál.
több mint 1 éve
No hát ezt nem gondoltam hogy ilyen sima lesz igazából a vèdelemtől tartottam de hál Istennek ügyesek voltak ☺️
több mint 1 éve
Ők bezzeg megcsinálják
több mint 1 éve
Sebaj, AJ pedig most csak magára lehet mèrges 🙂
több mint 1 éve
Az ööő arra vonatkozott hogy Hurts èpp eladta ès mèg nincs egèszen meg aztán jött a saftey ☺️ azt èrtettem ami Shawnka írt 😊Az, hogy te akkor is a sorsot ostorozod meg minden szerencsét is, ha 70-0-ra vezettek 20mp-el a vége előtt, és türelmetlen és ingerült leszelÖöö???🙂Na ez is bent van kár hogy AJ nem tudta behúzni. Mèg labdaszerzés vagy stop ès akkor jó lehet.Tesó, 20-3-ra vezettek, egy sehova sem tartó csapat ellen. Már bőven jó 😀
dande2
shawnka
dande2
Rodaron
több mint 1 éve
Hendrix
1 548
Nem akarja elkiabalni a battya. Majd 40-3nal.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Nagyon akarunk AJnak egy TDt azèrt belesèrülni nem kell
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
Az, hogy te akkor is a sorsot ostorozod meg minden szerencsét is, ha 70-0-ra vezettek 20mp-el a vége előtt, és türelmetlen és ingerült leszelÖöö???🙂Na ez is bent van kár hogy AJ nem tudta behúzni. Mèg labdaszerzés vagy stop ès akkor jó lehet.Tesó, 20-3-ra vezettek, egy sehova sem tartó csapat ellen. Már bőven jó 😀
dande2
shawnka
dande2
Szerkesztette: Rodaron
több mint 1 éve
Ezt így akartuk ,🤪
több mint 1 éve
Ööö???🙂Na ez is bent van kár hogy AJ nem tudta behúzni. Mèg labdaszerzés vagy stop ès akkor jó lehet.Tesó, 20-3-ra vezettek, egy sehova sem tartó csapat ellen. Már bőven jó 😀
dande2
shawnka
több mint 1 éve
Hej hej
több mint 1 éve
Invincible
801
Inkább fussunk!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)