New England Patriots - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Hát nem tudom, ezen a meccsen sokkal több volt a first down (24–16), a támadójáték (70–52), a veszélyes támadás (6–3), a yard (393–259) passzolva és futva is, a labdabirtoklás 13 perccel volt itt több, viszont az eggyel több labdaeladás és az RZ-hatékonyság (valamint a több büntetés) oda döntött. Játékban ennél nagyobb fölényt nehéz kialakítani egy normális csapat ellen, kár, hogy ez nem hozott győzelmet 😊
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 972
Így-így.senki nem mondta hogy a jobb csapat nyertHa úgy érzed, hogy szerinted a jobban játszó csapat nyert, akkor rendben, én nem akarom megváltoztatni a véleményedet, meg senkiét sem 😊Mert gondolom a Miaminak köze nem volt ahhoz, hogy 2x is elfumbliztuk a labdát.Nem baj, ha nem érted 😊nonszensz dolgokat nyilván nem értJó, hát ha nem érted, hogy mit ír a másik, azzal most sokat nem lehet kezdeni 😊De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Azért ez messze volt tőle.
Mégha itt TD lett volna, akkor is lett volna a Miaminak legalább 3 perce egy 2. perces stoppal.
Solymi
NB2
Több hibánk volt, mint a Miaminak, így nem lehet nyerni.
Ha nem hibáznánk ennyit, akkor beszélhetnénk arról, hogy balszerencse, stb. stb.
Solymi
Wyatt
nekem is nehezemre esik felfogni😀
Adirotor
Wyatt
Solymi
Amit én láttam, annak nagyon örülök, mert amint ez a pár pici hiba kiesik, baromi jó dolgok jöhetnek végre megint, úgyhogy nagyon lelkes vagyok a csapat teljesítménye miatt 😊
Wyatt
de az agyonnyerés kicsit erős
Adirotor
Osszessegeben nagyon jol jatszottunk es ha osszeszokik ez a csapat akkor nagyon fajin lesz, foleg ha a bunteteseket es a fumblikat is elhagyjuk.
De azert ez nem volt egy agyonnyert meccs, az kb. a 28-3-rol valo bukas lenne, a 3. negyedben.
Ez meg egy igen szoros merkozes volt igy.
Ha nem lettek volna az egyeni hibak, akkor siman nyertunk volna.
De ezek hozzatartoznak a jatekhoz es befolyasoljak az eredmenyt.
több mint 3 éve
senki nem mondta hogy a jobb csapat nyertHa úgy érzed, hogy szerinted a jobban játszó csapat nyert, akkor rendben, én nem akarom megváltoztatni a véleményedet, meg senkiét sem 😊Mert gondolom a Miaminak köze nem volt ahhoz, hogy 2x is elfumbliztuk a labdát.Nem baj, ha nem érted 😊nonszensz dolgokat nyilván nem értJó, hát ha nem érted, hogy mit ír a másik, azzal most sokat nem lehet kezdeni 😊De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Mégha itt TD lett volna, akkor is lett volna a Miaminak legalább 3 perce egy 2. perces stoppal.
Solymi
NB2
Ha nem hibáznánk ennyit, akkor beszélhetnénk arról, hogy balszerencse, stb. stb.
Solymi
Wyatt
Adirotor
Wyatt
Solymi
Amit én láttam, annak nagyon örülök, mert amint ez a pár pici hiba kiesik, baromi jó dolgok jöhetnek végre megint, úgyhogy nagyon lelkes vagyok a csapat teljesítménye miatt 😊
Wyatt
de az agyonnyerés kicsit erős
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Ha úgy érzed, hogy szerinted a jobban játszó csapat nyert, akkor rendben, én nem akarom megváltoztatni a véleményedet, meg senkiét sem 😊Mert gondolom a Miaminak köze nem volt ahhoz, hogy 2x is elfumbliztuk a labdát.Nem baj, ha nem érted 😊nonszensz dolgokat nyilván nem értJó, hát ha nem érted, hogy mit ír a másik, azzal most sokat nem lehet kezdeni 😊De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
NB2
Solymi
Wyatt
Adirotor
Wyatt
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 972
Mert gondolom a Miaminak köze nem volt ahhoz, hogy 2x is elfumbliztuk a labdát.Nem baj, ha nem érted 😊nonszensz dolgokat nyilván nem értJó, hát ha nem érted, hogy mit ír a másik, azzal most sokat nem lehet kezdeni 😊De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
NB2
Solymi
Wyatt
Adirotor
Wyatt
több mint 3 éve
Mac jó volt, D lesz még jobb is... Kevesebb penalty és jönnek majd a győzelmek...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
igen, már látom, hog ynincs időkérés.Háromszor térdeltek és kész.nagoyn ideges vagyok mostvan még két perc. hidd el, ocsortányak tudunk lenni.
ezt úgy elkúrta a csapat ahogy lehetett
NB2
Ventura
Jó. izgalmas meccs volt!
peterk2005
több mint 3 éve
Háromszor térdeltek és kész.nagoyn ideges vagyok mostvan még két perc. hidd el, ocsortányak tudunk lenni.
NB2
Ventura
Jó. izgalmas meccs volt! (Nekem meg elment egy trixie-m ezeken a fumble-kon. Ma nem csak Belichick utálta őket. 😀 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Nem baj, ha nem érted 😊nonszensz dolgokat nyilván nem értJó, hát ha nem érted, hogy mit ír a másik, azzal most sokat nem lehet kezdeni 😊De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
NB2
Solymi
Wyatt
Adirotor
több mint 3 éve
kitérdeljük a picsába nincs már időkérése patsnek, nem?nagoyn ideges vagyok mostvan még két perc. hidd el, ocsortányak tudunk lenni.
NB2
Ventura
több mint 3 éve
nagoyn ideges vagyok mostvan még két perc. hidd el, ocsortányak tudunk lenni.
NB2
több mint 3 éve
nonszensz dolgokat nyilván nem értJó, hát ha nem érted, hogy mit ír a másik, azzal most sokat nem lehet kezdeni 😊De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
NB2
Solymi
Wyatt
több mint 3 éve
Pár szóval a kevesebbet hibázó csapat nyert
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Jó, hát ha nem érted, hogy mit ír a másik, azzal most sokat nem lehet kezdeni 😊De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
NB2
Solymi
több mint 3 éve
nagoyn ideges vagyok mostezt úgy elkúrta a csapat ahogy lehetett
több mint 3 éve
jöhet brissett
több mint 3 éve
geci brown küzd mind disznó a jégen ilyet se láttam egy ideje
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 972
De néztem, azt nézem...és nem állunk nyerésre.te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
NB2
több mint 3 éve
az hogy mennyivel kéne az egyáltalán nem számítEzen a meccsen olyan 10-14 ponttal kellene eddig vezetni, ehhez képest mínusz egy, de van még idő 😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
Wyatt
a büntetések is a játékosok kvalitásai miatt vannak
az is ha elejti, az is ha nem bír magával
több mint 3 éve
te nem nézted a meccset?😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Ezen a meccsen olyan 10-14 ponttal kellene eddig vezetni, ehhez képest mínusz egy, de van még idő 😊Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
Solymi
több mint 3 éve
Most akkor futni kéne a Phinsnek.nem tudunk
empty taxi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 972
Hát, ez remek. Egy agyonnyert meccsen sikerül mindent összehozni. Na mindegy, akkor még egy jó védekezés kellMilyen agyonnyert meccs? 😀
Wyatt
több mint 3 éve
az az egy ember hozza magát akitől nem vártam a többiek meg mind betliznek???röhögve nyernünk kellett volna ezt a meccset