NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
peet_24
275
Ez így nem megy fejre?
több mint 4 éve
deeeeboooo
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
GucciGaropp futott lol nem hiszem eltavaly ennél lazabbnál szakította el a szalagjait
Coolearie
több mint 4 éve
GucciGaropp futott lol nem hiszem el
több mint 4 éve
40-44 pont körül számítottam a mai meccsre, de nem úgy hogy mindegyik csapatnak legalább ennyi lesz. 😀
több mint 4 éve
Na ez kemény utolsó pár perc leszLassú driveot és pontokat please
diverdoc
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Az apjuk faszát a sporttvseknek, az ilyen mókusmackóktól 2 smst is beolvasnak, az én válogatott minőségű smseim meg eltűnnek a ködben.legalább tudjuk, hogy Maka olvassa a fórumot 😀 😀
akdestroyer
több mint 4 éve
Legyen egy safety és x a meccs vége
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Az apjuk faszát a sporttvseknek, az ilyen mókusmackóktól 2 smst is beolvasnak, az én válogatott minőségű smseim meg eltűnnek a ködben.gondolom érdeklődtél Erinen milyen színű bugyika van ma
akdestroyer
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Szeretnem megkerni az eredmenykovetosoket hogy ne irogassanak alneven direkt hulye sms-eket😕Pl. hogy mi az a Wild Card? 😀 😀 😀
jamaicababa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Na ez kemény utolsó pár perc lesz
több mint 4 éve
Thomas báttya 😎Szép volt
több mint 4 éve
Spoon 7.körért eladó.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Az apjuk faszát a sporttvseknek, az ilyen mókusmackóktól 2 smst is beolvasnak, az én válogatott minőségű smseim meg eltűnnek a ködben.
több mint 4 éve
Ott van bazdmeg
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Kamara le van olvasva egész meccsen...Én se értem, ez volt az 5. Kamara screen min -5 yardért. Miért erőltetitek, ennél már az is jobb ki Brees kidobálja a nézőtérre.
Rutin
több mint 4 éve
Szeretnem megkerni az eredmenykovetosoket hogy ne irogassanak alneven direkt hulye sms-eket😕
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
verjem neked 😀Igen, csak szabálykönyv szerint attól még ez szabálytalan, és petey erre veri. 😀fejre ment, zászló. mit nem lehet érteni? by ruleSzerintem nem fejre ment.
petey
Már előreugrott a védő a tackleért, és utána hajolt be sisakkal térdmagasság alá. Nyílván a levegőben a védő már nem tud megállni.
akdestroyer
EasyGhost
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Kamara le van olvasva egész meccsen...
több mint 4 éve
Teljesen random, hogy mire dobálnak zászlót ezek a zebrák...Előző drivban ugyan erre kaptunk 3. és sackre :/
Rutin
több mint 4 éve
azt lehet tudni miért nem 2 pontosra mentek rá???Így biztos 9 pont és 2 birtoklás különbség, ha meg nimcs meg a 2 pontos, akkor csak 7 pont közte. Mindkettőből 1 ponttal verhetők vagyunk, de így biztosan kell 2 drive hozzá. Szerintem jó döntés volt.
NB2
több mint 4 éve
Igen, csak szabálykönyv szerint attól még ez szabálytalan, és petey erre veri. 😀fejre ment, zászló. mit nem lehet érteni? by ruleSzerintem nem fejre ment.
petey
Már előreugrott a védő a tackleért, és utána hajolt be sisakkal térdmagasság alá. Nyílván a levegőben a védő már nem tud megállni.
akdestroyer
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Teljesen random, hogy mire dobálnak zászlót ezek a zebrák...
több mint 4 éve
Thomas végre 😎