New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 2 éve
MC12
6 364
Hihetetlen. Második amit megfuthatna.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom, neked mi a bajod, de ha megkérhetlek rá, akkor próbáld meg abbahagyniÉdes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Édes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Esküszöm, hogy felesleges New Orleans elleni meccset nézni. Egy kalap szar a csapat, de ha véletlenül valami van, akkor 4. és x helyett úgyis sárga
több mint 2 éve
Ez volt eddig a legtragikusabb zászló.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Az utolso Brady passz is a senki mezejere ment...Kiégett. Megint, immár kb tizedjére.
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Sean Paytonnak egy ilyen Bill Parcellsi kommentátori karriert jósolok a 10 másodperces beköszönése alapján.
több mint 2 éve
Brady szerintem vagy vonuljon vissza vagy kezdjen el a csapattal normálisan dolgozni.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Tudtam én, hogy szenvedni fog ma a játék, csak reméltem, hogy nem mindkét meccsen^^
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Naaaaaaa ez milyen ítélet volt megint. Wyatt, ilyenkor miért nem panaszkodsz? Ja, tudomMelyikre gondolsz?
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
1-2 év múlva milyen csendesek lesznek a Saints-Bucs követők 😊Ja, tényleg, azóta jövök sörrel mindkettő eredeti Bucs szurkolónak
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 290
1-2 év múlva milyen csendesek lesznek a Saints-Bucs követők 😊
több mint 2 éve
Naaaaaaa ez milyen ítélet volt megint. Wyatt, ilyenkor miért nem panaszkodsz? Ja, tudom
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Winston ezt mi a faszert nem futja meg?Vannak ilyen hülyeségei.
eloel
több mint 2 éve
MC12
6 364
Winston egyelek meg. Ez sima futás lett volna.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Winston ezt mi a faszert nem futja meg?
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ennek örülökUhh ez fájt. Ja nemNa az biztos. Szerencsére januárban ilyentől nem kell tartaniKiraly meccs volt a szokasos Brady szopival 🤣Azt a tavalyi New Orleans-i meccset nehéz elfelejteniVégre egy 3. és sackre dobott zászló a Saintsnek. Milyen érdekes lenne egy meccs e nélkül...Bizony, a Saints híres arról, hogy nyomják a bírók sajnos….Oh wait, nem ide. Egy Pats-estől meg különösen irónikus.
Wyatt
MC12
Wyatt
Kájzerszóze
Wyatt
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Uhh ez fájt. Ja nemNa az biztos. Szerencsére januárban ilyentől nem kell tartaniKiraly meccs volt a szokasos Brady szopival 🤣Azt a tavalyi New Orleans-i meccset nehéz elfelejteniVégre egy 3. és sackre dobott zászló a Saintsnek. Milyen érdekes lenne egy meccs e nélkül...Bizony, a Saints híres arról, hogy nyomják a bírók sajnos….Oh wait, nem ide. Egy Pats-estől meg különösen irónikus.
Wyatt
MC12
Wyatt
Kájzerszóze
Wyatt
több mint 2 éve
Vicc
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Na az biztos. Szerencsére januárban ilyentől nem kell tartaniKiraly meccs volt a szokasos Brady szopival 🤣Azt a tavalyi New Orleans-i meccset nehéz elfelejteniVégre egy 3. és sackre dobott zászló a Saintsnek. Milyen érdekes lenne egy meccs e nélkül...Bizony, a Saints híres arról, hogy nyomják a bírók sajnos….Oh wait, nem ide. Egy Pats-estől meg különösen irónikus.
Wyatt
MC12
Wyatt
Kájzerszóze