New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 2 éve
Úgy érzem, hogy mivel jól veszi fel a fal a blitzeket, erőlteti az O a nagy playt, de nem akar menniAzért 3 pont kevés lesz.Nem nagyon értem az offense tervét. Nincs passz 10 yard körül?Tényleg kicsit úgy fest, hogy amíg tart a védelem, addig igazából nem kell változtatni. És mivel tart a védelem, így nem is változtatnak
Gyurma Pappa
Wyatt
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 364
Azért 3 pont kevés lesz.Nem nagyon értem az offense tervét. Nincs passz 10 yard körül?Tényleg kicsit úgy fest, hogy amíg tart a védelem, addig igazából nem kell változtatni. És mivel tart a védelem, így nem is változtatnak
Gyurma Pappa
Wyatt
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nem nagyon értem az offense tervét. Nincs passz 10 yard körül?Tényleg kicsit úgy fest, hogy amíg tart a védelem, addig igazából nem kell változtatni. És mivel tart a védelem, így nem is változtatnak
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Nem nagyon értem az offense tervét. Nincs passz 10 yard körül?
több mint 2 éve
MC12
6 364
Igazából annyira jó mindkét védelem, hogy egyik o se tud ritmusba jönni. Az nyer, ahol előbb átszakadt ez és jön 3-4 jó passz/futás egymás után.
több mint 2 éve
Ha ez a Miller gyere jó elkapó lenne, bajban lennénk
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Csak hogy megemlítsem: Olsen tetszik mint kommentátorNekem Erin. De ízlések és pofonok. 😂
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Csak hogy megemlítsem: Olsen tetszik mint kommentátor
több mint 2 éve
Ok, túllőttem kissé.Nézd, engem nem érdekel, ha valakinek más a véleménye, mint az enyém. De próbáljuk meg személyeskedés nélkül kifejezni. Ennyit szerettem volnaNézd: ebben a meccsben semmivel nincs szarabb bíráskodás, olyan fos mint máskor.Rendben, akkor csináld. Viszont erre nem vagyok kíváncsi, úgyhogy további kellemes eredménykövetést az uraknakNekem mi a bajom?Nem tudom, neked mi a bajod, de ha megkérhetlek rá, akkor próbáld meg abbahagyniÉdes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
Gyurma Pappa
Wyatt
Ember te beteg vagy 😂
Gyurma Pappa
Wyatt
Mindegy, bizonyára sokadszorra nem jól értem, amit mondani akarsz.
Nem az első. Ne menj, ígérem nem szólok semmit
Gyurma Pappa
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nézd, engem nem érdekel, ha valakinek más a véleménye, mint az enyém. De próbáljuk meg személyeskedés nélkül kifejezni. Ennyit szerettem volnaNézd: ebben a meccsben semmivel nincs szarabb bíráskodás, olyan fos mint máskor.Rendben, akkor csináld. Viszont erre nem vagyok kíváncsi, úgyhogy további kellemes eredménykövetést az uraknakNekem mi a bajom?Nem tudom, neked mi a bajod, de ha megkérhetlek rá, akkor próbáld meg abbahagyniÉdes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
Gyurma Pappa
Wyatt
Ember te beteg vagy 😂
Gyurma Pappa
Wyatt
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Nézd: ebben a meccsben semmivel nincs szarabb bíráskodás, olyan fos mint máskor.Rendben, akkor csináld. Viszont erre nem vagyok kíváncsi, úgyhogy további kellemes eredménykövetést az uraknakNekem mi a bajom?Nem tudom, neked mi a bajod, de ha megkérhetlek rá, akkor próbáld meg abbahagyniÉdes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
Gyurma Pappa
Wyatt
Ember te beteg vagy 😂
Gyurma Pappa
Wyatt
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Na, na, na. Nem beteg. Csak elfogult szurkoló. Amivel egyébként nincs egyedül.Nekem mi a bajom?Nem tudom, neked mi a bajod, de ha megkérhetlek rá, akkor próbáld meg abbahagyniÉdes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
Gyurma Pappa
Wyatt
Ember te beteg vagy 😂
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Kalap szar csapat Wyatt???Azt írtam, hogy egy kalap szar a csapat.
Ittal? Vagy bevettel valamit?
Ez a csapat evek ota PO kontender. Iden is. Brady meg behuggyant toluk minden alkalommal 🤗
Kájzerszóze
De nincs ebben semmi meglepő, mert általában az a Saints ellen.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Rendben, akkor csináld. Viszont erre nem vagyok kíváncsi, úgyhogy további kellemes eredménykövetést az uraknakNekem mi a bajom?Nem tudom, neked mi a bajod, de ha megkérhetlek rá, akkor próbáld meg abbahagyniÉdes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
Gyurma Pappa
Wyatt
Ember te beteg vagy 😂
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Kalap szar csapat Wyatt???Ittal? Vagy bevettel valamit?
Ez a csapat evek ota PO kontender. Iden is. Brady meg behuggyant toluk minden alkalommal 🤗
több mint 2 éve
Nekem mi a bajom?Nem tudom, neked mi a bajod, de ha megkérhetlek rá, akkor próbáld meg abbahagyniÉdes istenem, ez megint mi a faszom?Ugyanezért kapott Werner 15 yardot a Falcons ellen a múlt héten.
Komolyan nevetséges
Wyatt
Igen, nevetséges vagy
Gyurma Pappa
Wyatt
Ember te beteg vagy 😂
több mint 2 éve
MC12
6 364
Azért ez érdekes félidő vég volt.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
1.10 van hátra, 3 időkérés, és lefuttatja az órát? Hátrányban? ....ok..Amilyen jól ment a támadósor, meg sem lepne, ha megint nullázás lenne
bogec7