NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants - Chicago Bears
több mint 5 éve
vagyunk ezzel így egy páran 😊obj azért elég flegmán futotta azt a routot...Flusztrált, hetek óta...
yooker
nagir
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
ez a legkevesebb, egy int nem az amitől egy Giants fan a falnak megy
több mint 5 éve
obj azért elég flegmán futotta azt a routot...Flusztrált, hetek óta...
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
obj azért elég flegmán futotta azt a routot...
több mint 5 éve
ezt is eljinxeltem..Lassan már nem írhatsz ide 😊
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Na most ki volt a hülye?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
ezt is eljinxeltem..
több mint 5 éve
na végre valami
több mint 5 éve
Mocskos gyenge
több mint 5 éve
eddig bírta a D
több mint 5 éve
el, nem láttam hogy már a mi térfelünkön vannak és nekimehetnekígy mondjuk majdnem mind1ezt eljinxelted
Szesze
Awesome88
több mint 5 éve
sajnos mégse mind1..
több mint 5 éve
Riley nem NFL szint
több mint 5 éve
ó baszki, Riley.. ezt én megfogomHogy nem kennek vakszot a kesztyure
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
így mondjuk majdnem mind1
több mint 5 éve
ó baszki, Riley.. ezt én megfogom
több mint 5 éve
bírók is ott folytatják sajnosElobb ért oda, dobható volt sztem
Szesze
több mint 5 éve
bírók is ott folytatják sajnos
több mint 5 éve
Na azért ezt végig nem fogja bírni a D!!!Ott folytatjuk ahogy 2. Félidőt abbahagytuk előző meccsen
nagir
több mint 5 éve
Na azért ezt végig nem fogja bírni a D!!!
több mint 5 éve
3/3Majd jön a 2. Félidő is még
Szesze