NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 514
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants - Chicago Bears
több mint 5 éve
Grat a győzelemhez 😊Ma ti voltatok a jobb csapat, Bears szurkolóként meg meg kell tanulnom értékelni Truby-t, mert Daniel totál reménytelen...
Eli meg sajna már nem az igazi... számai lehet h most jók a mai meccset leszámítva, de már nem a clutch mint anno volt... attól még nálam HoF és remélem még jövőre marad és kap egy értelmes falat maga elé, még egy SB run-t tőle megnéznék 😀
több mint 5 éve
Nem hiszem el!!!😕😕😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
oda is írtam... bár többször tévednék, én lennék a legboldogabb...szvsz ezzel a bandával max konzerváljuk pár évre ezt a szart, a baj csak annyi, hogy mire lesz majd értelmes új irányító, rendes Ofallal, addigra már nem lesz mostani szintű OBJ, vlsz Barkley is addig vagy százszor megsérül, és stbstb...lehet, hogy így lesz, de a hangsúly a szvsz-en kell hogy legyen ebben az esetben..
ozibozi
Szesze
több mint 5 éve
azért sejtettem...😊merjek örülni?örülhetsz 😊
vvagy matematikailag még ki tudunk kapni? 😊
yooker
Szesze
több mint 5 éve
merjek örülni?örülhetsz 😊
vvagy matematikailag még ki tudunk kapni? 😊
yooker
több mint 5 éve
szvsz ezzel a bandával max konzerváljuk pár évre ezt a szart, a baj csak annyi, hogy mire lesz majd értelmes új irányító, rendes Ofallal, addigra már nem lesz mostani szintű OBJ, vlsz Barkley is addig vagy százszor megsérül, és stbstb...lehet, hogy így lesz, de a hangsúly a szvsz-en kell hogy legyen ebben az esetben..
ozibozi
több mint 5 éve
Ha Rosas nem kap pro bowl meghívót akkor nem tudom ki fog
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
merjek örülni?vvagy matematikailag még ki tudunk kapni? 😊
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
szvsz ezzel a bandával max konzerváljuk pár évre ezt a szart, a baj csak annyi, hogy mire lesz majd értelmes új irányító, rendes Ofallal, addigra már nem lesz mostani szintű OBJ, vlsz Barkley is addig vagy százszor megsérül, és stbstb...
több mint 5 éve
vanek úr
1 894
azért próbáljuk kihozni de talán nem fog sikerülni..Rosas formáját elnézve, ahhoz sokat kéne haladni visszafelé
Szesze
több mint 5 éve
Hosszú két perc lesz ezha berúgjuk az FG-t akkor kb vége
csebi
több mint 5 éve
Hosszú két perc lesz ez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
azért próbáljuk kihozni de talán nem fog sikerülni..
több mint 5 éve
lehetőleg ne hozzuk ki magunkat FG távból és akkor vége..
több mint 5 éve
Zet
1 549
Az viszont a legjobb ST játék volt idén... nem nagy a választék, szóval tuti 😀McGaughey-nek véget értek a kezelései, visszatért a csapathoz = Quinn remek munkája a háttérbe szorul.
Awesome88
több mint 5 éve
nah így mondjuk belefért 😊
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
nem akartam jinxelni ezért nem írtam, de nagyon éreztem, hogy most fogunk egy labdát szerezni 😊
több mint 5 éve
Webb a marha
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Ilyen játékot be hivni komolyan? Miért nem futunk 10 pont és 2es fel perc ... rossz play management megintez egy óriási hiba volt, tejesen érthetetlen..
csebi
több mint 5 éve
így még pont ki tudunk majd kapni úgy ahogy szoktunk..
több mint 5 éve
Ilyen játékot be hivni komolyan? Miért nem futunk 10 pont és 2es fel perc ... rossz play management megint
több mint 5 éve
lehet itt csak a szart látni de lehet azért pozitív dolgokat is ..ezt is kár tagadni!összességében gyenge persze de azért na
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Az viszont a legjobb ST játék volt idén... nem nagy a választék, szóval tuti 😀
több mint 5 éve
és még a ST is villog😊