NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 519
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants - Chicago Bears
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
mocskos Eli nem üti ezeket a hikszeket 60x is ha kell 😕
több mint 5 éve
40 sack, szep rekord 😊
több mint 5 éve
mennyire nem akartam anno Floydot..és mennyivel jobb lett volna inkább..
több mint 5 éve
Ez nem zászló új szabályok szerint???
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
király!nem csalódtam😊 pfff.....
több mint 5 éve
nah..kiíváncsi vagyok mit hozunk össze
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
nem is neki kellene már megnyerni a meccseket, hanem kellene egy csapat amit nem lefelé visz, csak elnavigálja', de nincs csapat
több mint 5 éve
nem nagyon tudtam eddig nézni de ahogy látom a követőt csak minden a szokásos..😊teljes mértékben
yooker
több mint 5 éve
Csak már egy ilyet túl oldalt bedobtakNem akarok picsogó lenni, de eléggé late hit volt az Beckhamenaz ilyeneket azért jobb ha nem dobálják, meg rá is játszott amit eleve utálok
Rodaron
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
nem nagyon tudtam eddig nézni de ahogy látom a követőt csak minden a szokásos..😊
több mint 5 éve
azért Eli is teljesen fogalmatlan..
több mint 5 éve
Nem akarok picsogó lenni, de eléggé late hit volt az Beckhamenaz ilyeneket azért jobb ha nem dobálják, meg rá is játszott amit eleve utálok
Rodaron
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
Nem akarok picsogó lenni, de eléggé late hit volt az Beckhamen
több mint 5 éve
azon felül is volt vagy 3 malacukkibaszott mázlista egy drive volt ez a BearsnekAz nem mázli ha tolnak a bírók
Szesze
csebi
több mint 5 éve
kibaszott mázlista egy drive volt ez a BearsnekAz nem mázli ha tolnak a bírók
Szesze
több mint 5 éve
kibaszott mázlista egy drive volt ez a Bearsnek
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
átértelmezték a Helmet Catch-et 😀
több mint 5 éve
Edwards nagyon hasznos..Haley is
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Kabaré
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
jusssipekka
594
webb 😀
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
ha szerencsénk van OBJ nem tartja életben ezt a kretén edzői bandát, ahogy anno elhitette a világgal hogy mekadu egy jó támadó kordinátor. vlsz tanult a hibájából, pénze már meg van, ha bármit is nyerni akar akkor ezeket el kell üldöznie, vagy másik csapat 😕
több mint 5 éve
Elmennek a p-be
több mint 5 éve
Edwards nagyon hasznos..