NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants - Chicago Bears
több mint 5 éve
Egy csoportban vagyunk és viszont tőletek is meg szoktuk kapni a kedvességet, szóval nem tudom mit vártatok 😀Istenem külön öröm, hogy Phily special-al szopatták le a Giants-t 😀gratulálok surmókám
MirrMurr
Szesze
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
azt hittem válaszolsz az általad megfogalmazott kérdésre...Ember... neked komolyan segítség kell. Én végig korrekt voltam, de tessék, némulj csak el és játszt az új Asbee-t ahogy az neked jól esik. Gratulálok hozzá!Ezt egy liftel sem kapja el....miért is unalmas az edzőket szidni ?????? (Elihelyett?)
Awesome88
ozibozi
Awesome88
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
+4.5-om van a giantsre, es kepesek voltak OT-re menni...ha beszopnak egy td-t, rohadt pipa leszek
több mint 5 éve
Zet
1 549
Azt azért tegyük hozzá, hogy megint nem jött a D-től a fontos stop. Egyik drive-ban sem.
több mint 5 éve
nyugi, itt mindenki a démonaival küzd 😊Ember... neked komolyan segítség kell. Én végig korrekt voltam, de tessék, némulj csak el és játszt az új Asbee-t ahogy az neked jól esik. Gratulálok hozzá!Ezt egy liftel sem kapja el....miért is unalmas az edzőket szidni ?????? (Elihelyett?)
Awesome88
ozibozi
Awesome88
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Ember... neked komolyan segítség kell. Én végig korrekt voltam, de tessék, némulj csak el és játszt az új Asbee-t ahogy az neked jól esik. Gratulálok hozzá!Ezt egy liftel sem kapja el....miért is unalmas az edzőket szidni ?????? (Elihelyett?)
Awesome88
ozibozi
több mint 5 éve
Istenem külön öröm, hogy Phily special-al szopatták le a Giants-t 😀gratulálok surmókám
MirrMurr
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Grat a győzelemhez 😊Erre a jinxre Iktriad is csak elismerően csettintene.
Ma ti voltatok a jobb csapat, Bears szurkolóként meg meg kell tanulnom értékelni Truby-t, mert Daniel totál reménytelen...
Eli meg sajna már nem az igazi... számai lehet h most jók a mai meccset leszámítva, de már nem a clutch mint anno volt... attól még nálam HoF és remélem még jövőre marad és kap egy értelmes falat maga elé, még egy SB run-t tőle megnéznék 😀
Tito05
A közösség nevében gratulálok! ;D
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Érik a csöcs parti 😊
több mint 5 éve
Nyilván nem!!!szerintem a sárga az 1-gyel előtti játéknak szólt...Ez így megy??????
NB2
nagir
több mint 5 éve
Istenem külön öröm, hogy Phily special-al szopatták le a Giants-t 😀Na húzz a picsába!!!!!!!
MirrMurr
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Ezt egy liftel sem kapja el....miért is unalmas az edzőket szidni ?????? (Elihelyett?)
Awesome88
több mint 5 éve
Istenem külön öröm, hogy Phily special-al szopatták le a Giants-t 😀
több mint 5 éve
Nagynak a tökei is nagyok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
szerintem a sárga az 1-gyel előtti játéknak szólt...Ez így megy??????
NB2
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
kemény.. erre az egészre biztos, h nem volt 1% esély se megint
több mint 5 éve
szerintem a sárga az 1-gyel előtti játéknak szólt...
több mint 5 éve
nem volt ez elkaphatatlan labda?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Ezt egy liftel sem kapja el....
több mint 5 éve
na még egy zászlócska a végére becsusszant 😊