NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
Olcsón megúsztuk
több mint 2 éve
Gec, Ross még a ligában van? 😀Idén több TDje van mint Golladaynek!😉
balintbaba
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
uhh, ezt megúsztuk 😊
több mint 2 éve
Egyszer elfut Barkley
több mint 2 éve
Rossznak eddig elkapása nem volt az NFlben most bezzeg
több mint 2 éve
Azért lassan Judge is jelődhetne már az időkérésekben...🤬
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Gec, Ross még a ligában van? 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
szép volt, kitartott az OL
több mint 2 éve
Na ja most elég ergya a felhozatal, de majd tesztek el a következő évre a pickekből, pl...Maradni fog a srác 😟Fr QB...Harom első körből futni fogja arra is!😉
zsoeo
nagir
zsoeo
több mint 2 éve
eddig nem rossz
több mint 2 éve
De túl egyszerű lenne azt jàtszani ami működik
több mint 2 éve
Maradni fog a srác 😟Fr QB...Harom első körből futni fogja arra is!😉
zsoeo
nagir
több mint 2 éve
Ezt nem láttam jönni...Sajnos én igen, hogy persze ma szrabbik lábbal kel fel mièrt is lenne egyszerű
nagir
több mint 2 éve
Kb 3 opció volt eddig a dobásoknál mindig sikerült a legszarabbat választani, ez meg teljes homály
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
Ezt nem láttam jönni...Túl sok ideje volt gondolkodni... és túlgondolta 😊
nagir
több mint 2 éve
Hülye bmeg 😲😠
több mint 2 éve
Hurts ezt hova?Minek? Ne kezd el baszd meg! 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Fr QB...Harom első körből futni fogja arra is!😉
zsoeo
több mint 2 éve
Ezt nem láttam jönni...
több mint 2 éve
Fr QB...
több mint 2 éve
Zet
1 549
Hoppp
több mint 2 éve
hoppácska 😊
több mint 2 éve
Drukkolok az iksznek 😀Ha valakinek muszáj nyerni, tudathasadásosan, de nyerjenek a kékebbek 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
kibaszott pass-rush nélküliség..