NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
New York Jets - Buffalo Bills
2 hónapja
Akcidens
31
Nagyon fasza meccs... a jets megmozdulni nem tud
2 hónapja
nem arról beszélek, hogy eltalálta-e vagy sem, hanem arról, hogy milyen snap volt bennük. fieldséire rászart a légy a levegőben. azt néztem, ehhez kell igazán tudás, hogy nfl szinten complete passzokat rakjon egymásra ilyen sebességű labdákkal. ágyúkarral a hülyéknek is megy xdVén papi Rodgers mondjuk üres elkapóknak dobált mert elbasztuk rendszeresen a coverage-t. Fields-nek azért volt egy pár passzentos labdájaNa a mai meccs eddig mutatja hogy miért csak bridge QB a Filcmúlt heti is mutatta, pedig én szerettem mindig is fieldset. vén papi rodgers dobásaihoz képest is lassított felvétel volt minden labdája
Wester
allennel mi történt, hogy bejött turhánszky és addig sem brillírozott? szájba csapták?
fake.id
Wester
Szerkesztette: fake.id
2 hónapja
Vén papi Rodgers mondjuk üres elkapóknak dobált mert elbasztuk rendszeresen a coverage-t. Fields-nek azért volt egy pár passzentos labdájaNa a mai meccs eddig mutatja hogy miért csak bridge QB a Filcmúlt heti is mutatta, pedig én szerettem mindig is fieldset. vén papi rodgers dobásaihoz képest is lassított felvétel volt minden labdája
Wester
allennel mi történt, hogy bejött turhánszky és addig sem brillírozott? szájba csapták?
fake.id
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Na a mai meccs eddig mutatja hogy miért csak bridge QB a Filcmúlt heti is mutatta, pedig én szerettem mindig is fieldset. vén papi rodgers dobásaihoz képest is lassított felvétel volt minden labdája
Wester
2 hónapja
Ez mi volt, bezzeg Allén simán zászlót kap erre. Na ettől teljesen kiborulok
J-E-T-S Jets Jets Jets
2 hónapja
Sajnos nem egy nyár alatt lesz a változtatás, én adnék még bőven időt Neki, eddigi legértelmesebb edző nálunk.
J-E-T-S Jets Jets Jets
2 hónapja
Glenn is jovore ki lesz baszva, zero felkeszules. Nem nehez megjosolni ezt mar most.
2 hónapja
Észre kell venni, hogy kb elsőre állandó Cb Blitz van, reagálni kell rá
J-E-T-S Jets Jets Jets
2 hónapja
Na jó én eddig néztem, ez ugyanaz a szar, mint mindig is. Benny Hill show.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
2 hónapja
Na a mai meccs eddig mutatja hogy miért csak bridge QB a Filc
Lesz ez még így se!
2 hónapja
na most pontok kellenének az O-tól hogy legyen meccsben maradjunk
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Mitchell- Na akkor lássuk, hogy tényleg akkora e az a fejlődés?!
2 hónapja
Hát igen, így nehéz lesz, de egy érdekes dolog, hogy tud-e A.G. változtatni ezen.
J-E-T-S Jets Jets Jets
2 hónapja
Ez egy olyan kezdés amit, ha 100x nem láttam akkor egyszer sem.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
2 hónapja
Persze, mindenkit nem vághatunk ki 😅Clemons utolsó meccse Jets mezben ha a múlt heti cutból indulunk ki.Ja csak mögötte nincs kb senki
PuppPubi
Wester
2 hónapja
Hát mondjuk ennél bárki jobb.Clemons utolsó meccse Jets mezben ha a múlt heti cutból indulunk ki.Ja csak mögötte nincs kb senki
PuppPubi
Wester
J-E-T-S Jets Jets Jets
2 hónapja
Clemons utolsó meccse Jets mezben ha a múlt heti cutból indulunk ki.Ja csak mögötte nincs kb senki
PuppPubi
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Clemons utolsó meccse Jets mezben ha a múlt heti cutból indulunk ki.