NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New York Jets - Chicago Bears
több mint 10 éve
6-ból 1 red zone td-vel nem lehet nyerni, megint saját magunkat vertük meg. Azért gratulálok, így tovább 😊ApexGrat a maciknak a W-ért, és ott a mondatban a lényeg 6/1. 😊
No majd a 4. fordulóban, jövünk macik! 😊
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Apex
2 980
6-ból 1 red zone td-vel nem lehet nyerni, megint saját magunkat vertük meg. Azért gratulálok, így tovább 😊
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
obraz
170
Köcsög bírókon ment el a Jets meccse.
több mint 10 éve
huh, a w az egyetlen ami itt jó volt meg a d
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
good game Bears, csókolom
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Vereen nagyszerű pick volt.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
3&11 és 51 yardos playt kapni 2 perccel a vége előtt +8nál. Mehhh.
több mint 10 éve
Apex
2 980
Enyhén jó ez a Fuller gyerek
több mint 10 éve
és megint egy szavunk nem lehet a dre mert ezt a meccset is az O baszta eldavemayersame here, de azért még be kell vinnünk + 2 pontos
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
és megint egy szavunk nem lehet a dre mert ezt a meccset is az O baszta el
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Menjenek a picsába.
több mint 10 éve
Bostic lehúzza. Futunk 3-at. Gould beveri, és nyertünk. De nem...tüsi91nem tudom mit gondolt ott, már nézte hova vigye vissza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bostic lehúzza. Futunk 3-at. Gould beveri, és nyertünk. De nem...tüsi91Ha végigviszik, beverik rá a 2pontost, meg a hosszabbítást, akkor megérdemlik.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Apex
2 980
Bostic lehúzza. Futunk 3-at. Gould beveri, és nyertünk. De nem...tüsi91Nyugi, így is nyertek 😀
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Bostic lehúzza. Futunk 3-at. Gould beveri, és nyertünk. De nem...
több mint 10 éve
Hazai pályaDelete😀😀 ezt te se gondoltad komolyan
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
És Tom Seleck-el a hátadon 😊fegyverrel a számba, jégkrémmel a kezembendavemayerezt én lehúzom egy magnummal a kezembendavemayerfegyverrel vagy jégkrémmel? xDSixo67
több mint 10 éve
Azért ennyire nem rossz meccs. Majdnem, de ennyire nemfegyverrel a számba, jégkrémmel a kezembendavemayerezt én lehúzom egy magnummal a kezembendavemayerfegyverrel vagy jégkrémmel? xDSixo67
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
fegyverrel a számba, jégkrémmel a kezembenezt én lehúzom egy magnummal a kezembendavemayerfegyverrel vagy jégkrémmel? xDSixo67
BEARS BABY!
Sir Alex immortal