New York Jets - Los Angeles Chargers
több mint 1 éve
És senki se felejtse el, ezt a Jets-t O fogjuk nézni az eheti SNF alatt is... A Raiders ellen.eddig azért főműsöridőben élvezetes meccseket játszottunk, a mai az első szarabb
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
És senki se felejtse el, ezt a Jets-t O fogjuk nézni az eheti SNF alatt is... A Raiders ellen.Mintha a Packers O-t látnám. (Lazard révén van is némi átfedés.)
iktriad
több mint 1 éve
Elaludtam, de asszem, félidőben megyek is vissza.
több mint 1 éve
jó hát Zach szar, de ha az O sztárjátékosai se akarják a labdát megtartani akkor nem lesz itt sok minden
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Ez a 14-0 ezzel a támadósorral picit behozhatatlannak tűnik 😀Ez a D fal brutális, két fumble recovery benne van. 😅
Wester
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Ez a 14-0 ezzel a támadósorral picit behozhatatlannak tűnik 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Az se lehet kutya igen 🤣én meg túl sok Jets meccset 😀Túl sok Chargers meccset láttam az elmúlt 2 évtizedben.Rengetek szerencséje van a Chargersnek ez szokatlan tőlük, ki fognak kapni.túlságosan balfaszok vagyunk ma 😀
KeyG
Wester
Hidd el Jets W lesz.
KeyG
Wester
több mint 1 éve
én meg túl sok Jets meccset 😀Túl sok Chargers meccset láttam az elmúlt 2 évtizedben.Rengetek szerencséje van a Chargersnek ez szokatlan tőlük, ki fognak kapni.túlságosan balfaszok vagyunk ma 😀
KeyG
Wester
Hidd el Jets W lesz.
KeyG
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Túl sok Chargers meccset láttam az elmúlt 2 évtizedben.Rengetek szerencséje van a Chargersnek ez szokatlan tőlük, ki fognak kapni.túlságosan balfaszok vagyunk ma 😀
KeyG
Wester
Hidd el Jets W lesz.
több mint 1 éve
Rengetek szerencséje van a Chargersnek ez szokatlan tőlük, ki fognak kapni.túlságosan balfaszok vagyunk ma 😀
KeyG
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Rengetek szerencséje van a Chargersnek ez szokatlan tőlük, ki fognak kapni.
több mint 1 éve
KeyG
9 492
A bíró most is a kijelzőt nézte aztán ítélet, miért nem lehetne ezt mindig? Lehet hogy téved, de a bíró a kijelzőt nézte.
több mint 1 éve
2 év után az első roughing the passer, el se hiszem
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Nem láttam az összes chargers meccset mostanában, de 15 év alatt ez az első hogy jó itt a special team!
több mint 1 éve
2:15, Arena4