NFL Combine 2016
4 feliratkozó
több mint 8 éve
Mikortól is jönnek a Running Backek ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Henry kicsit odabaszott, 250 fontal ilyet ugrani. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
ja és nem is ugrik...Laremy Tunsil ma nem szerepel(t) ?nem...kihagyja a 40 yardot
Heisman Trophy
Klaci79
március 28-án a pro day-en lehet majd látni tőle ezeket is
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
én is szívesebben nézném, de tudom hogy csak ezt képesek normálisan közvetíteni...aztán adnak egy kis drill-t és utána beszélgetnek órákiga twitteren is jól nyomon lehet követni a 40 yardot. Elindult-->beérkezett.Idén is leírom, hogy nem változott semmit az nfl.com-os közvetítés. a pozíciós drilleket nem adják végig persze a 40 yardot azt igen mert az olyan kibaszott fontos...gondolják ez az ami jól nyomon követhető és pontos eredményeket ad...itt lehet azt látni, hogy ki milyen eredményeket ér el és ezért ezt egyszerűbb közvetíteni is
Fucu
Klaci79
Mivel nem nézek game tapeket itt tudnám megnézni milyen a mozgásuk egy húzásnál pl. szerintem ezeket is jól lehet közvetíteni persze nem olyan nímandoknak mint Money Smith és Bucky Brooks.
Fucu
több mint 8 éve
viszont a pozíciós drillekben részt vesz.
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Laremy Tunsil ma nem szerepel(t) ?nem...kihagyja a 40 yardot
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Laremy Tunsil ma nem szerepel(t) ?Igen.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
a twitteren is jól nyomon lehet követni a 40 yardot. Elindult-->beérkezett.Idén is leírom, hogy nem változott semmit az nfl.com-os közvetítés. a pozíciós drilleket nem adják végig persze a 40 yardot azt igen mert az olyan kibaszott fontos...gondolják ez az ami jól nyomon követhető és pontos eredményeket ad...itt lehet azt látni, hogy ki milyen eredményeket ér el és ezért ezt egyszerűbb közvetíteni is
Fucu
Klaci79
Mivel nem nézek game tapeket itt tudnám megnézni milyen a mozgásuk egy húzásnál pl. szerintem ezeket is jól lehet közvetíteni persze nem olyan nímandoknak mint Money Smith és Bucky Brooks.
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Idén is leírom, hogy nem változott semmit az nfl.com-os közvetítés. a pozíciós drilleket nem adják végig persze a 40 yardot azt igen mert az olyan kibaszott fontos...gondolják ez az ami jól nyomon követhető és pontos eredményeket ad...itt lehet azt látni, hogy ki milyen eredményeket ér el és ezért ezt egyszerűbb közvetíteni is
Fucu
több mint 8 éve
Idén is leírom, hogy nem változott semmit az nfl.com-os közvetítés. a pozíciós drilleket nem adják végig persze a 40 yardot azt igen mert az olyan kibaszott fontos...
több mint 8 éve
Közben Joe Thurney (OL, NC State) ment egy 4.93-t. 2. Jason Spriggs (OL, Indiana) mögött
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Kösz a tippet így nekem is ok 😊Azért jó lett volna ha nem flash playerrel adnák hogy esetleg telefonról is lehetne nézni.....Én telóról nézem az NFL Mobile alkalmazáson keresztül, nekem hibátlanul megy 😊
dande
Wyatt
több mint 8 éve
Remélem az RBkre hazaérekElliott, Henry, Collins trióra leszek kiváncsi
több mint 8 éve
ki a legjobb kicker idén? hanyadik helyen várható a draftja?Imi Fairbairn és Roberto Aguayo egyaránt elmehet 4. körben
ano92
több mint 8 éve
ki a legjobb kicker idén? hanyadik helyen várható a draftja?
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Azért jó lett volna ha nem flash playerrel adnák hogy esetleg telefonról is lehetne nézni.....Én telóról nézem az NFL Mobile alkalmazáson keresztül, nekem hibátlanul megy 😊
dande
több mint 8 éve
biztos a 2 kicker belassította a folyamatotOL1-20 került sorra és 55-en vannak kb. Szóval még két csoport leszazt írták, hogy az első csoportban 20an vannak, utána meg 39en a második csoportban. Fura elgondolás
Höri
Habi
több mint 8 éve
OL1-20 került sorra és 55-en vannak kb. Szóval még két csoport leszazt írták, hogy az első csoportban 20an vannak, utána meg 39en a második csoportban. Fura elgondolás
Höri
JT Daniels fan
több mint 8 éve
OL1-20 került sorra és 55-en vannak kb. Szóval még két csoport lesz
több mint 8 éve
Egyébként telitalpal gyorsabban futnak? Szinte mindenki úgy nyomja. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c