NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
na ez a Tavon Rooks viszont tényleg adat nélküliHöride legalább a gugli dob róla képet!
több mint 10 éve
na ez a Tavon Rooks viszont tényleg adat nélküliHöriCBS-nél 979. 😀
több mint 10 éve
A Pacersbe vagy hozzátok?És centernek jön!FearTomiJao Ming leszStezkészítem a whiskeyt és a keresőt, minnyá Kóc pikk,StezTuti, hogy afrikai, vagy kanadai lesz.FearTomi
több mint 10 éve
Jó kérdés 😀 de ahogy nézem 2 év alatt 1 labdavesztése volt, ami jó pont, ha tud rá vigyázniGrice...nem ismerem, de gondolom fel kell építeni és lesz belőle valamiChargers LTfutót felépíteni? az hogy megy?Höri
talán hasznát tudjuk majd venni, bár most van 3 szuper futónk
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
És centernek jön!Jao Ming leszStezkészítem a whiskeyt és a keresőt, minnyá Kóc pikk,StezTuti, hogy afrikai, vagy kanadai lesz.FearTomi
több mint 10 éve
1. csak annyit használod, hogy ne kerüljön IR-reGrice...nem ismerem, de gondolom fel kell építeni és lesz belőle valamiChargers LTfutót felépíteni? az hogy megy?Höri
2. ???
3. profit!
több mint 10 éve
érzem h most DB lesz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jao Ming leszkészítem a whiskeyt és a keresőt, minnyá Kóc pikk,StezTuti, hogy afrikai, vagy kanadai lesz.FearTomi
több mint 10 éve
hol a kickerem genyó?
több mint 10 éve
készítem a whiskeyt és a keresőt, minnyá Kóc pikk,StezTuti, hogy afrikai, vagy kanadai lesz.
több mint 10 éve
Grice...nem ismerem, de gondolom fel kell építeni és lesz belőle valamiChargers LTfutót felépíteni? az hogy megy?
több mint 10 éve
készítem a whiskeyt és a keresőt, minnyá Kóc pikk,
több mint 10 éve
ha Garrett Scott adat nélküli, akkor Jeremiah mondjon le, vagy nem tom hol nézed.Akkor nem szóltam,csak furcsa hogy ők ilyen adat nélkülieket húznak😊Nem hiszem hogy minden évben a kukából építkezni nyereséges lehet.MontanaGarrett Scott😀Na! Garrett Scott szerintem egy korrekt player a 6. körben. Képzett, érett, rutinos. Jó backupHöri
Ez a Hawks mit művel?Montana
A Rotoworldön 170 körül volt Norrisnál
több mint 10 éve
jah hogy ő viszi a pálinkát neki már értem 😛sztem Ano az 😀Sixo67Reid megnézte kit akarunk, és sorra elviszi.... 😒Hulkeinsteinsztem van nálunk valaki aki súg tőlünk. Vajon Deuce St miért maradhatott itt 😀 😛dande
több mint 10 éve
sztem Ano az 😀Reid megnézte kit akarunk, és sorra elviszi.... 😒Hulkeinsteinsztem van nálunk valaki aki súg tőlünk. Vajon Deuce St miért maradhatott itt 😀 😛dande
több mint 10 éve
Montana
635
Akkor nem szóltam,csak furcsa hogy ők ilyen adat nélkülieket húznak😊Nem hiszem hogy minden évben a kukából építkezni nyereséges lehet.Garrett Scott😀Na! Garrett Scott szerintem egy korrekt player a 6. körben. Képzett, érett, rutinos. Jó backupHöri
Ez a Hawks mit művel?Montana
több mint 10 éve
Marion Grice! jóféle hot and colt futó volt az ASU-ban.(semmit nem jelent 😀 )
több mint 10 éve
Grice...nem ismerem, de gondolom fel kell építeni és lesz belőle valami
több mint 10 éve
Reid megnézte kit akarunk, és sorra elviszi.... 😒Hulkeinsteinsztem van nálunk valaki aki súg tőlünk. Vajon Deuce St miért maradhatott itt 😀 😛
több mint 10 éve
Oh Canada! Vaughn Martin óta az első ugye?toamnem, akiem Hicks is a CIS-ben edződött
több mint 10 éve
Oh Canada! Vaughn Martin óta az első ugye?
több mint 10 éve
Na kíváncsi vagyok, ki jön posztra