NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 6 éve
ejj megint levágták a tube-t 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.már 2018-as mock draftokban is első körbe írták (főleg a pats-hez), visszatért végzős évére, de inkább csak leesett a térképről, de mint látható, valaki nem felejtette el
szampi#33

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.annyira nem fog az tuti...Leonard csak azért csúszott, mert kis egyetemről jött...a TCU nem az
szampi#33
több mint 6 éve
már csak az a kérdés, hogy hova adják el rudolphot? pecc ?
több mint 6 éve
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.az inkább a te hibád, leonard az lett akinek a nagyok jósolták ,hogy lesz
szampi#33
több mint 6 éve
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.
több mint 6 éve
stez gyanúsan szótlan, wyatt néz át hozzá jól van-eNekem sem reagál :/
Sixo

több mint 6 éve
A tegnapi 3. körös, a mai 4.Tud Valki infót adni Sea pick-ről ?a tegnapit úgy 2. inkább 3. körbe,,,a mai teljesen a helyén van
Őt hova soroltak a draft előtt ?
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79

több mint 6 éve
Megvan a pure rusher, indy szakírók boldogak lehetnek. Megy a depth mélyére, akkora projekt, hogy lehet hogy sose ér véget. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Tud Valki infót adni Sea pick-ről ?a tegnapit úgy 2. inkább 3. körbe,,,a mai teljesen a helyén van
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Tud Valki infót adni Sea pick-ről ?jó pick needre
Rózsa Sándor (betyár)
twitter.com/PFF_Sam/status/1111696610260586498
több mint 6 éve
haha, ESPN jelenlegi bpa listájának top8 emberéből négyet én draftoltam az fk-s két körös mockban 😊Van érzéked a csúszókhoz 😀
r.baggio
Nekem csak Metcalfhez

több mint 6 éve
őt mi is nézegettük...
több mint 6 éve
a bénább tcu edge 😛