NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
133
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
ejj megint levágták a tube-t 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.már 2018-as mock draftokban is első körbe írták (főleg a pats-hez), visszatért végzős évére, de inkább csak leesett a térképről, de mint látható, valaki nem felejtette el
szampi#33
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.annyira nem fog az tuti...Leonard csak azért csúszott, mert kis egyetemről jött...a TCU nem az
szampi#33
több mint 5 éve
már csak az a kérdés, hogy hova adják el rudolphot? pecc ?
több mint 5 éve
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.az inkább a te hibád, leonard az lett akinek a nagyok jósolták ,hogy lesz
szampi#33
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Fingom nincs kiez, de tavaly Leonardról sem tudtam szart se.Remélem remélem annyira beválik.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
stez gyanúsan szótlan, wyatt néz át hozzá jól van-eNekem sem reagál :/
Sixo
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A tegnapi 3. körös, a mai 4.Tud Valki infót adni Sea pick-ről ?a tegnapit úgy 2. inkább 3. körbe,,,a mai teljesen a helyén van
Őt hova soroltak a draft előtt ?
Rózsa Sándor (betyár)
Klaci79
több mint 5 éve
Megvan a pure rusher, indy szakírók boldogak lehetnek. Megy a depth mélyére, akkora projekt, hogy lehet hogy sose ér véget. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Tud Valki infót adni Sea pick-ről ?a tegnapit úgy 2. inkább 3. körbe,,,a mai teljesen a helyén van
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Tud Valki infót adni Sea pick-ről ?jó pick needre
Rózsa Sándor (betyár)
twitter.com/PFF_Sam/status/1111696610260586498
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
haha, ESPN jelenlegi bpa listájának top8 emberéből négyet én draftoltam az fk-s két körös mockban 😊Van érzéked a csúszókhoz 😀
r.baggio
Nekem csak Metcalfhez
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
őt mi is nézegettük...
több mint 5 éve
braxa88
12 534
a bénább tcu edge 😛