NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
167
13
19:00
RedZone week 12
83
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
81
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
57
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Lonnie 😀Újabb 2 körös steal a GM játékban....
jó lenne ha már Butlert is elvinné valaki
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Mindegy akkor legyen HendersonNa neee Sanderst hozzánk akartam... Ott van Howard minek kellett nekik Sanders?mert ott van Howard
Tomcsik
braxa88
több mint 5 éve
na dande örülhet, ha nem is Barkley, de ez is valamiÍgy is van. Nagyon írták hozzánk 😊 Örülünk Vincent 😀
r.baggio
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Na neee Sanderst hozzánk akartam... Ott van Howard minek kellett nekik Sanders?mert ott van Howard
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Na neee Sanderst hozzánk akartam... Ott van Howard minek kellett nekik Sanders?
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Uh ,ez nekem tetszik. Bár kicsit korai.Jobb érték, mint a tegnapi raidersös
Sixo
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Uh ,ez nekem tetszik. Bár kicsit korai.nem gondolom...tényleg a 2. legjobb volt...ráadásul nem kell nagyot költözni
Sixo
több mint 5 éve
na dande örülhet, ha nem is Barkley, de ez is valami
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 898
valami kell, hogy legyen, egy John Ross előbb ment el.Na mèg egyszer m.k.Metcalffal akkor most mi van?🤔a combine óta végre megnézték a game tape-jeit is
Nünüke
r.baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Melyik az a díj amire most Metcalff nagy eséllyel pályázik ?? (Mivel Top 20 ba várták aztán most meg 3 kör lassan.Mr. Irrelevant meg lehet.
Rózsa Sándor (betyár)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
hát ha évente 25 labdát kap akkor nem 😀run blockban jo, es 25 elkaphato labdabol 25ot elkapott, vagyis soha nem fog droppolni. #hofArra a szezononkénti 15-16 meccsre amikor Eifert sérült, jó lesz Sample hozzánk.vannak erős kétségeim arról, hogy ő jó lesz 😀
MarioAna
Sixo
Borbinho
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Kispestre még befér
több mint 5 éve
Vagy a "Túlhypeolt a média" award.Melyik az a díj amire most Metcalff nagy eséllyel pályázik ?? (Mivel Top 20 ba várták aztán most meg 3 kör lassan."Reális helyen húznak" award.
Rózsa Sándor (betyár)
tenorx
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Melyik az a díj amire most Metcalff nagy eséllyel pályázik ?? (Mivel Top 20 ba várták aztán most meg 3 kör lassan.A bajnoki cím, ha csúszik 2/64-re 😀
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Melyik az a díj amire most Metcalff nagy eséllyel pályázik ?? (Mivel Top 20 ba várták aztán most meg 3 kör lassan."Reális helyen húznak" award.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Melyik az a díj amire most Metcalff nagy eséllyel pályázik ?? (Mivel Top 20 ba várták aztán most meg 3 kör lassan.welcome to earth?
Rózsa Sándor (betyár)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Melyik az a díj amire most Metcalff nagy eséllyel pályázik ?? (Mivel Top 20 ba várták aztán most meg 3 kör lassan.
több mint 5 éve
run blockban jo, es 25 elkaphato labdabol 25ot elkapott, vagyis soha nem fog droppolni. #hofArra a szezononkénti 15-16 meccsre amikor Eifert sérült, jó lesz Sample hozzánk.vannak erős kétségeim arról, hogy ő jó lesz 😀
MarioAna
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
ez már csak nézőpont kérdése...ha 1-1 dologban jó vagy, az már kevés....de az mindegy, hogyan fogalmazom ezt meg...legalábbis eddig azt hittem, tanár úr 😀Gordon, DT sem, de vicces lenne, ha azt próbálnák inkább, hogy valaki miben jó, nem azt, hogy miben nem :dNa mèg egyszer m.k.Metcalffal akkor most mi van?🤔egy csomó mindent nem tud, amit a mai modern fociban elvárnak egy WR-től
Nünüke
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Arra a szezononkénti 15-16 meccsre amikor Eifert sérült, jó lesz Sample hozzánk.vannak erős kétségeim arról, hogy ő jó lesz 😀
MarioAna
több mint 5 éve
Tetszik eddig a Bengals draftja 😊
több mint 5 éve
braxa88
12 534
jajj bengals. legalja defensebe nem kell ember egész offseasonban igaz?