NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Mi meg közben megint trade?Ja, ő is kellett kb 6. DTnek a rosterre. Ténleg olyan, mintha tojnánk bele az egészbe csak legyen vmi.
MirrMurr
több mint 5 éve
Mi meg közben megint trade?
több mint 5 éve
Egy DT az AUburnről és egy 6. körös pick jött a Seahawsktól jött. Nojsz. Főleg az utóbbi.
több mint 5 éve
A Phins elvisz 2 RB 2 egymást követő pickkel. 😊
több mint 5 éve
A prériről is hamarabb megy ember, mint Coney, az pacsiConeyt egyszerűen nem értem...ott valami nem ok
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Újabb afrikai nevű versenyző, aki New Yorkba ment, de a rossz öltözőbe. A Kentucky meg lassan kiállíthat egy kosárcsapatot a draft pickjeikből.
több mint 5 éve
A Giants olyanokat vitt, mint Love, Ballentine...ez mindent elmond a draftjukról 😀
több mint 5 éve
Kezd komoly FCS run lenni. Az elmúlt 8 pickből 4 jött a másodosztályból. Még Keelan Dosst draftolja valaki, ha kérhetném. A Jags meg majd viszi Brian "Fing" Fineanganofot a 2 7. körösünk egyikével.
több mint 5 éve
WR nélküli GB draft, 2012 óta először.Cserébe ahogy nézem, bőven lesz kiből mazsolázni az UDFA-k között, hacsak nem lesz egy nagyobb WR run itt a 7. körben.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
A Bills draftja nagyon penge idénJa nekem az övék és a Redskinsé tetszik eddig talán a legjobban. A Titansé is elég erős (sajna).
Chargers LT
több mint 5 éve
A Bills draftja nagyon penge idén
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
WR nélküli GB draft, 2012 óta először.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Remélem az utolsó körben jön pár FCS pick. Eddig 6 kör alatt csak 7 ember lett kiválasztva a másodosztályból. Jordan Brown és Keelan Doss azért itt már komoly érték szvsz.Mióta ezt leírtam 6 pickből 3 jött a másodosztályból. A Skins is jól járt Morelanddel.
iktriad
több mint 5 éve
Jön a nyár Wisconsinba 😊
több mint 5 éve
Ember, komolyan, Hollywood? Lemarnak egesz idenyben lesz 120 passzolt yardja. XDNa és melyik Brownnak?Legyen egy üveg töményOk, allom.Rendben, találunk valami tétet. Metcalf óriási előnye, hogy elég neki meccsenként 1-2 nagyobb játék, és Brownnal ellentétben neki van irányítója is, aki passzolni is fogfogadhatunk, hogy nemElőbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
AB-Hollywood-AJ? | John Brown
|
steelwolf
A legjobb Brownnak.
több mint 5 éve
Na és melyik Brownnak?Legyen egy üveg töményOk, allom.Rendben, találunk valami tétet. Metcalf óriási előnye, hogy elég neki meccsenként 1-2 nagyobb játék, és Brownnal ellentétben neki van irányítója is, aki passzolni is fogfogadhatunk, hogy nemElőbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
AB-Hollywood-AJ? | John Brown
|
több mint 5 éve
deal. neked vodka, nekem whiskeyLegyen egy üveg töményOk, allom.Rendben, találunk valami tétet. Metcalf óriási előnye, hogy elég neki meccsenként 1-2 nagyobb játék, és Brownnal ellentétben neki van irányítója is, aki passzolni is fogfogadhatunk, hogy nemElőbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
több mint 5 éve
Jordan Brown újabb nagy fogás a Bengalstól.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Legyen egy üveg töményOk, allom.Rendben, találunk valami tétet. Metcalf óriási előnye, hogy elég neki meccsenként 1-2 nagyobb játék, és Brownnal ellentétben neki van irányítója is, aki passzolni is fogfogadhatunk, hogy nemElőbb lesz Metcalfnek 1000 yardja, mint BrownnakVidd el Maddenben gyorsan, akkor valoban megtortenhet ez.Az bomba 😂😂😂 DK meg nem bantani ő lesz a következő 1000 yardos bomba WR Kérem szépen 😊😊A szíhóksz vitt egy Christmas nevű DT-t.Seattleben ma van Karácsony. DK mellé ideális. 😊Mi történt most ültem vissza a gép elé ???
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na és az enyémet ??